[youtube][/youtube]
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
I ova scena sa siluetom flamingosa, također.alan_kardec je napisao/la:Prejaka pjesma![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- alan_kardec
- Kontakt:
High je napisao/la:I ova scena sa siluetom flamingosa, također.
ee jeste, baš upečatljiva scena puna neke simbolike, a i ona gitara stavio je na mjesto suvozača i svezao joj pojas
Najiskrenije, meni je početak pjesme da se rasplačeš.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
sto sad ne promijeni ime u flamingos
to nije rjesenje. za godinu dana, mozda cak i ranije, opet cete biti na istom.Bosniacum Lilium je napisao/la:Nakon kerova, poceli se skupljati kerovi.
Kad nece urbana raja da ih udomi, odose onda na vjecna lovista
jbg, narod tek rodjenu stenad i ostalo kerinje pusta na ulicu.
rjesenje je da se svi kerovi cipuju, pa da se onda preko tih cipova pronalaze i kaznjavaju nesavjesni vlasnici koji nezeljene pujde izbacuju na ulicu.
ps.
ginekolog, ima l´ posla
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- akisarajevo92
- Kontakt:
https://twitter.com/yvnnick/status/7536 ... wsrc%5EtfwU francuskom gradu Nici, na Engleskoj promenadi, nastala je prava panika kada je, kako navode svjedoci, jedan bijeli kamion uleteo među šetače. Ima mrtvih, ali i povređenih.
Russia today prenosi da je najmanje 50 ljudi poginulo, a vozač kamiona je mrtav. Više od 100 je povređeno. Lokalni mediji navode da se sumnja na teroristički napad.
Don't believe the hype.
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma to sve lutalice treba pobit', ja se sinoć nekad u ova doba vozam sa drugaricom, kad odjednom izletiše počeše da laju na mene, još u mojoj ulici obitavaju, svaki dan ih praktično hranim. Za Ramazan me ponekad bilo strah otići na sabah da me ne napadnu.
Prošle sedmice jednog čovjeka isto na biciklu napali, čovjek zvao policiju, ove komšije se nešto pobunile ne daju lutalice, djeca počela da plaču i belaj.
Prošle sedmice jednog čovjeka isto na biciklu napali, čovjek zvao policiju, ove komšije se nešto pobunile ne daju lutalice, djeca počela da plaču i belaj.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ima, prošo ramazansekerbay je napisao/la: ginekolog, ima l´ posla
e cirkusanata

- SlevinKelevra
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:![]()
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
To ovi sto su sljegli sa sela, navikli da budu okruzeni zivinama i peradimaIlFantasista je napisao/la:Ma to sve lutalice treba pobit', ja se sinoć nekad u ova doba vozam sa drugaricom, kad odjednom izletiše počeše da laju na mene, još u mojoj ulici obitavaju, svaki dan ih praktično hranim. Za Ramazan me ponekad bilo strah otići na sabah da me ne napadnu.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nasi mediji jos spavajuakisarajevo92 je napisao/la:![]()
https://twitter.com/yvnnick/status/7536 ... wsrc%5EtfwU francuskom gradu Nici, na Engleskoj promenadi, nastala je prava panika kada je, kako navode svjedoci, jedan bijeli kamion uleteo među šetače. Ima mrtvih, ali i povređenih.
Russia today prenosi da je najmanje 50 ljudi poginulo, a vozač kamiona je mrtav. Više od 100 je povređeno. Lokalni mediji navode da se sumnja na teroristički napad.
Uzas
- samo_lijevo
- Kontakt:
Samo lovcima vratiti ovlastenje.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mislim kad bi vam neko dao oružje i da vi završite posao sa nekim kerom, 90 % ne bi imalo mošnje da to uradi. Kad završimo s kerovima trebamo trotoare u zeleno ofarbat kuknjava
Don't hate what you don't understand.
- IlFantasista
- Kontakt:
Vjeruj mi da nisu, moja ulica je jedna od rijetkih u naselju u kojoj živi prijeratni mještani koji su stvarno podmukli. Kontam u sebi gdje ću se svađati sa komšilukum zbog paščadi. Ima ovaj jedan tvoj zemljak, njegovom stanu ne smiju prići.Bosniacum Lilium je napisao/la:To ovi sto su sljegli sa sela, navikli da budu okruzeni zivinama i peradimaIlFantasista je napisao/la:Ma to sve lutalice treba pobit', ja se sinoć nekad u ova doba vozam sa drugaricom, kad odjednom izletiše počeše da laju na mene, još u mojoj ulici obitavaju, svaki dan ih praktično hranim. Za Ramazan me ponekad bilo strah otići na sabah da me ne napadnu.
Sve vrijeme maze i paze lutalice, a kad lutalice nekog napadnu, prave se da ništa ne vide. Ja sam sebi kod ograde ostavio letvu, kad zalaju sljedeći put dobit će po njušci.
Kun fejekun!
je postoji bolji spot da isprica pricu u pet minuta
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Thomas Müller - Fußballgott
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
smijes u pare da se kladis?xaviesta je napisao/la:Mislim kad bi vam neko dao oružje i da vi završite posao sa nekim kerom, 90 % ne bi imalo mošnje da to uradi. Kad završimo s kerovima trebamo trotoare u zeleno ofarbat kuknjava
Ne treba mi vatreno oruzje, moze sablja, eventualno handzar
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.