nekom ploca, nekom kopite u kantiHeller je napisao/la:Zaglavila ti ploča.admirr je napisao/la:" da je biti lako, " bi bio svako
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Nastaviš li bit tako orginalan i duhovit možda ti high popuši. Samo nemoj vaške pokupit.admirr je napisao/la: nekom ploca, nekom kopite u kanti
Možemo snimit i Mythbusters: Bosnia, popušite mi **** i utvrdite jel Tuzlacima slan. Usta možete oprat u kanti od jupola.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Čuj popušimi, ne mogu da vjerujem da jedan čovjek to koristi.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Vijek tamburanja od ostalih i učmalost u vitrinama vremenom su njihovu tragediju isklesali u obliku falusa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
bigfoot i njegov humor 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Meni tragedija, tebi sudbina.High je napisao/la:Vijek tamburanja od ostalih i učmalost u vitrinama vremenom su njihovu tragediju isklesali u obliku falusa.
Nullius in verba
Jos me i citiraju povodom moje akcije za stolice na onom lobotomija forumu!
Jos jednom da ponovimo, bijele stolice ne ubacujte u teren, samo plave, ja otkupljujem bijele 10 KM po stolici!
Jos jednom da ponovimo, bijele stolice ne ubacujte u teren, samo plave, ja otkupljujem bijele 10 KM po stolici!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kolko plaćaš smeđu stolicu?joker90 je napisao/la:Jos me i citiraju povodom moje akcije za stolice na onom lobotomija forumu!![]()
Nullius in verba
ja na opCim diskusijama upitao zasto su se posvadjali lendric i jahic, i odma popusio banjoker90 je napisao/la:Jos me i citiraju povodom moje akcije za stolice na onom lobotomija forumu!![]()
To ti porucaj sa onom krmetinom!Heller je napisao/la:Kolko plaćaš smeđu stolicu?joker90 je napisao/la:Jos me i citiraju povodom moje akcije za stolice na onom lobotomija forumu!![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tebi ću ostavit fluidnije segmente, da nagneš dobro na ovoj vrućini da se rashladišjoker90 je napisao/la: To ti porucaj sa onom krmetinom!
Nullius in verba
Heller je napisao/la:Tebi ću ostavit fluidnije segmente, da nagneš dobro na ovoj vrućini da se rashladišjoker90 je napisao/la: To ti porucaj sa onom krmetinom!Admirru ću napunit kantu od Jupola da koristi ko pastu za zube.

Ljepši si nego što sam mislio.admirr je napisao/la:Heller je napisao/la:Tebi ću ostavit fluidnije segmente, da nagneš dobro na ovoj vrućini da se rashladišjoker90 je napisao/la: To ti porucaj sa onom krmetinom!Admirru ću napunit kantu od Jupola da koristi ko pastu za zube.
Nullius in verba
Ugojio se od ameriziranog Dojčinovog mlijeka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Je li jos vazi ona zabrana dolaska Sarajlijama u Tuzlu, ona koju je postavio kolega @Doe?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Oš da ga umočim u to?dzelllo je napisao/la:
Surutka je kriva za sve
Nullius in verba
tuzlu bi nekako prezalio, ali ne smijemo ni na morejoker90 je napisao/la:Je li jos vazi ona zabrana dolaska Sarajlijama u Tuzlu, ona koju je postavio kolega @Doe?
edit: sta mislis zasto se plamenku ne svidja ona nasa koreografija sa ''bakljama''
Zadnja izmjena: admirr, dana/u 15 jul 2016, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Post je postao/la Heller,koji je na tvojoj listi ignoriranih 
Grumencic izgleda cini svoje
Grumencic izgleda cini svoje
Zadnja izmjena: dzelllo, dana/u 15 jul 2016, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
lezVe do bagro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.