FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ColdDemon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ColdDemon » 14 jul 2016, 23:59

hilmo je napisao/la:Maj 2015.
Prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo Dario Purić oporavljat će se više mjeseci od povrede ligamenata koju je zadobio na utakmici Premijer lige BiH protiv Slavije.

Oktobar 2015.
Golman Fudbalskog kluba Sarajevo, Matej Delač, na prijateljskoj utakmici Bordo kluba protiv Novog Pazara, koja je odigrana u subotu 10. oktobra tekuće godine, zadobio je povredu ligamenata koljena, te ga očekuje višemjesečna pauza.

Maj 2016.
Mladi napdač FK Sarajevo Hamza Čataković u meču Omladinske juniorske Premijer lige BiH protiv Olimpica doživio je tešku povredu koljena. Stradali su prednji križni ligamenti, i operacija će biti neizbježna.

Juli 2016.
Dvadesetdvogodišnji prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo, Adnan Kovačević, danas je podgvrnut ljiječničkim pregledima i dijagonosticirano mu je puknuće prednjeg križnog ligament koljena lijeve noge.

Jbm li ga četvorica za godinu dana... :cry:
Sjećam se da je Sochauxu vođena istraga kada je nekoliko igrača, uključujući i našeg Sanjina Prcića, pokidalo ligamente u relativno kratkom vremenskom intervalu. Ali nisam tada upratio krajnji epilog istrage. Mislim da su na udaru bili klupski treneri i osoblje.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 15 jul 2016, 00:01

Testo je napisao/la:
pasica je napisao/la:
Testo je napisao/la: vidjecemo kako ce ispasti sve ovo, al daj boze da mi dobro prodjemo u ova prva 2 kola, a ako se lose provedemo bgm ce se zakuhat sa upravom pravo...
Jesi ti buraz upratio da smo mi zavrsili cetvrti? Uz to prodali tekmu na Kosevu?
Pa nista. Ne vidim sto bi se onda kuhalo nakon dva kola. I ko to istrpi ovu proslu sezonu, a kao ova dva kola bi mu bila previse? Ne pucajte iz prazne vise svega vam. Otici ce kad ih Tan otjera, prije nece jer ih nema ko otjerati i tacka.
znas li ti sta je kad kap prelije casu ?
ako smo im halali jednu losu sezonu, nemoj da mislis da cemo opet mirno gledati.

znas li ti sta je kad ti pukne zivac, kad te obuzme zivotinjski bijes?
ne vidim da su oni nesto puno napravili da poprave ekipu u odnosu na proslu sezonu.

samo treba molit boga da mrtva glava ne padne, a za upravu nije pitanje HOĆE li otići nego KADA.
Ko to vi? Duboka vam ta casa buraz kad se jos nije prelila. Kakve ba mrtve glave, daj ne cirkusajte. Normalno je da je pitanje KADA, nije ni upitno da cemo svi preseliti na onaj svijet, pitanje je samo KADA.

I mojne vise o sjeveru ziv bio, do juce im potrcci bili, sad bi da ih tjeraju. Jos imaju obraza da se pitaju sto raja odlazi sa tribine.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 jul 2016, 00:07

ColdDemon je napisao/la: Sjećam se da je Sochauxu vođena istraga kada je nekoliko igrača, uključujući i našeg Sanjina Prcića, pokidalo ligamente u relativno kratkom vremenskom intervalu. Ali nisam tada upratio krajnji epilog istrage. Mislim da su na udaru bili klupski treneri i osoblje.
Kondicioni trenerri i fiziotarapeuti. Uvijek se može desiti, ali četiri igrača za godinu dana....
Da izuzmemo Purića, znamo kakav je teren bio u Lukavici, i Delača koji se povrijedio na "kjamet" utakmici. Hamza se povrijedio u kampu a Kovačević u Sloveniji. Ne znam.

U velikim smo problemima.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 jul 2016, 00:15

hilmo je napisao/la: Kondicioni trenerri i fiziotarapeuti. Uvijek se može desiti, ali četiri igrača za godinu dana....
Da izuzmemo Purića, znamo kakav je teren bio u Lukavici, i Delača koji se povrijedio na "kjamet" utakmici. Hamza se povrijedio u kampu a Kovačević u Sloveniji. Ne znam.

Kad hilmoni to kaze onda smo fakat nadrljali :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 15 jul 2016, 00:17

Ubi nas kondicioni trener.Nije ovo nikako dobro.Puno igraca se povrijedilo i to teze povrede za tako kratko vrijeme.

Prije bih doveo bolju osobu za to nego sto bih volio da neko iskusniji zamjeni Hurtica.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 15 jul 2016, 00:20

pa dietetam ako saidu puknu krizni zbog tog kondicionog ima da mu svoje da
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 jul 2016, 00:26

Žao mi je što ovaj prelazni rok nismo okončali sa dobrim stoperom, mada se nadam da će bar u ovom trenutku ragovati.

Adnanovu poziciju će silom prilika najvjerovatnije popuniti Mihojević, i pored ovog novajlije, jbm ga koliko je dobar ni ime mu ne mogu da zapamtim :D , će biti pod velikim pritiskom, nadam se da je dovoljno sazrio da podnese to.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 15 jul 2016, 00:27

pasica je napisao/la:
Testo je napisao/la:
pasica je napisao/la:
samo treba molit boga da mrtva glava ne padne, a za upravu nije pitanje HOĆE li otići nego KADA.
Ko to vi? Duboka vam ta casa buraz kad se jos nije prelila. Kakve ba mrtve glave, daj ne cirkusajte. Normalno je da je pitanje KADA, nije ni upitno da cemo svi preseliti na onaj svijet, pitanje je samo KADA.

I mojne vise o sjeveru ziv bio, do juce im potrcci bili, sad bi da ih tjeraju. Jos imaju obraza da se pitaju sto raja odlazi sa tribine.
pa haj nam onda ti reci sta da radimo, uputi nas na pravi put legendo :salut:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 15 jul 2016, 00:32

Stoper nam obavezno treba
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 jul 2016, 00:34

Burberry46 je napisao/la:Stoper nam obavezno treba
Dva stopera, da stvar bude gora.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 15 jul 2016, 00:34

Slazem se sa Hilmom da smo u velikim problemima i pretpostavljam da je prije svega mislio na igracki kadar, ali bih ja ipak rekao da smo mi u debelom k...u. Kompletna liga je smijesna, mi smo u rangu Gibraltara. Mlate nas Maltezani, Bugari, ko stgne... Bilo koji ozbiljan igrac nece doci u ovaj jad bez infrastrukture, bez icega, koji vode piljari i satro menadzeri kojima je sezona uspjesna jedino ako prodaju bilo koga da imalo lici na igraca. Kaze neko da cemo za Duljevica uzeti 1,5 mil.eura. I sta onda? Ovdje nikad igrac nije zamijenjen boljim, tako da samo tonemo dublje. Ma uostalom boli me vise tuki za sve...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 jul 2016, 00:35

FrancescoTotti je napisao/la:
hilmo je napisao/la: Kondicioni trenerri i fiziotarapeuti. Uvijek se može desiti, ali četiri igrača za godinu dana....

Kad hilmoni to kaze onda smo fakat nadrljali :D
E bas tako

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 15 jul 2016, 00:37

Pa od kada je ovaj kondicioni sa ekipom?
Sabrine mi moje!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 15 jul 2016, 00:38

Testo je napisao/la: pa haj nam onda ti reci sta da radimo, uputi nas na pravi put legendo :salut:
Nista, poslije jeb.anja nema kajanja. Nadati se da ce nekad doci nova generacija koja ce od sjevera opet nesto napraviti :salut:

Nazad na temu, jel operisan Catakovic? Imaju li neke info kad bi mogao biti u pogonu?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 15 jul 2016, 00:52

SiouxLukavac je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Stoper nam obavezno treba
Dva stopera, da stvar bude gora.
slika

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 jul 2016, 01:20

Neka Dulje na derbiju, da potopi strumfove i u velikom stilu se oprosti od FKS :)

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 15 jul 2016, 01:48

pasica je napisao/la:
Testo je napisao/la: pa haj nam onda ti reci sta da radimo, uputi nas na pravi put legendo :salut:
Nista, poslije jeb.anja nema kajanja. Nadati se da ce nekad doci nova generacija koja ce od sjevera opet nesto napraviti :salut:

Nazad na temu, jel operisan Catakovic? Imaju li neke info kad bi mogao biti u pogonu?
Jeste,kod doktora Nemeca je bio,onaj doktor iz Rijeke što je u hr reprezentaciji,a oporavak ne znam tačno mislim da traje inače od 4 do 6 mjeseci.
it's football day

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 15 jul 2016, 01:57

Udjem na forum samo seniznerviram, sve sami znalci, kriticati, imal.ista fino da se pise. Trcite pred rudu i sve odma u lose pretvarate.
Ima vas par sto srkletite i pehirate i drzitr se skupa i samo crno, crno , crno.
Losa odbrana ljudi za nas Barcelona, sta i Celta je prrlosa, kad im barca da 7 golova, jer je Barca a ljudi zavrdili ispred Valensije i nekih ekipa.
Mislim stvarno nema smisla sta pisete, izgleda ovo je postalo takmicenje ko ce vise koga iskritikovati.
Krilo mora da ode jer ih imamo previse i svi su dobri.
Said i Cvetkovic desetke.
Benko, Ahmet i Bekic spicevi.
Imamo problema samo na zadnjem veznom, mada mozda mozda ima neki omlsdinac koji moze to odigrati, a igrace to i mihojevic. Bekovi su dobri i povredom kovacevica trebace jos jedan stoper. I to je to.
Konkurencija nam je beze, pa Zrinski uzeo titulu sve sa nasim otpatcima, a nasi igraci za njih su izmislili fudbal, a vi kukate.
Hurti niste ji dali da se dokaze, kad je u prvom mandatu bio, odlicno smo igrali. Nakon sto ne Jesic, na kojeg ste svi scrsavali i u kojeg ste se kleli, unistio ekipu, doveo neke lijeve igrace, unistio atmosferu, pa gvardiola ne bi mogao izgurat sezonu.
Pustite covjeka nek radi, oformi ekipu, i nakon nekoliko kola mu mozete suditi. A uvjeren sam da cete se poklopiti po usima.

Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 15 jul 2016, 02:56

e moj maca imamo li odbrane? jesi li gledo pripremne utakmice?kako ti se cini stoperski dvojac? bez adnana haman godinu daa ces biti? spao si na mijakica,miholjevica, balica(desni bek),novakovic(sumnjiv mi kvalitet) a i sam si ga mozda vidio?? na sta ti lici?? jel moze igrat sa onakvim predpozicijama na stoperu da igra sta povrijedi se balic ili ajmo reci on, zuti kartoni suspenzije, ko ce ti onda igrat stopera??said? kad po tebi se moze vratit u takmicarsku formu?? cetkovic?? jel pasa odigro u ove 3 teze tekme??? spominjes svinjskog?? pa ljudi nemaju kvalitet ali nadomjeste ga trkom borbom zarom zeljom?? jesi li ih gledo protiv legije sta mislis kakvi su?? hurtic?? ima li licencu?? sta je napravio u pretekloj sezoni da je dobro po nas?? primis 4 komada od slobode nakon 97 godina ubije te meljo mrtvi u pojam?? jel ima kakav pomak u igri na pripremama?? nasprem prosle sezone?? sto mislis da cemo pojest **** mislis da ce nas demantovati?? sa ovakvim pristupom da ce uzet bod na krmetljaku?? a 2 kolo mu onakav svinjski dolazi nasi odpadci?? sta ako tu kiksa sta onda?? koji su ciljevi ove uprave?? kazes vidim omislio kautiro isformiro tim?? kako ga je insformiro hajde ti ti mi strucan pa fino nam igraca po igraca izanaliziraj...
Vidimda ste ti i ovaj majkl zadovoljni trenutnom situacijom u klubu ajde daj i nama reci koji to ne vidimo po cemu da budemo otpimisticni kao vas dvojica'?
Svi znamo da je dulji ovo zadnji voz da mu se ne igra vise ovdje, eto valjda ce bit ovaj transfer pa cete svi biti dobri, a sta ce nase Sarajevo?? koga ces na krilo staviti?? a da moze u kontinuitetu izgurat ligu od 32 kola + kupovi bez kartona i povreda?? evo i benku spominju da i on ide?? sta ko ce u spicu biti?? bekic i ahmetovic?? povreda kartoni stim da bekic vec pada sto se tice forme i svega?? osmanovic ?? njega i onaj mali nedim moze nositi u zubima kao i hamza ( hamza povrijedjen)?? u juniorima se ne moze sastaviti i da ga guras u prvi tim ne kontam...
Znaci otkazi u prvih pet kola opet idu?? opet placanje raskida ugovora zasto to nasem klubu treba??

i zaboravih zadnjeg veznog?? ko ce igrat zadnjeg veznog po tebi? a takva nam situacija sa stoperom??mislis da moze saric ili rustemovic sami drzati sredinu ako nema jednog od njih dvojice?? radovac jel?? on samo protiv novog grada i vratnika moze igrat jel se slazes sa mnom???
imaju para imaju da daju plate sto se ne ponudi kakav dobar zadnji vezni??

ja sam kupio clansku i sezonsku idem da bodrim svoje sarajevo, kako god bilo,ALI NISAM OTPIMISTA sto se HURTICA tice i same ekipe, sto se prije pomirite sa tom cinjenicom lakse ce nam biti svima, ovako mozemo do derbija pisati...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 15 jul 2016, 07:12

pitic je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Citam sad HR portale,i vidim Haris Handzic stize u Rijeku danas na zavrsne pregovore.Ja nesto nisam siguran da bi se mi odusevili da je u nekim kombinacijama sa nama,ono poznavajuci nas,bilo bi kakav on :problem:
Neka Harisa u Rijeci i neka ga u Sarajevu na odmoru da voza dobar motor i voda dobre koke kao i prije. Znamo svi kako su ga prozivali, tjerali, a i zadnji put kada je bio u FKS realno ništa nije pokazao tada mu je karijera bila totalno u silaznoj putanji. Kada je otišao u Rusiji se preporodio. Bio je nekada davno ovde jedan formaš što je Harisa stalno branio pa su ga ostali forumuši tjerali sa ove teme i na kraju otjerali, čak su mu govorili Hare jesi to ti :lol:
Motor se vozao sa 16-17 od jarana koji dzir da ih sada ne imenujem itd..Prozivan osporavan namjerno ili ne otjeran Da.Handza je ispao Covjek i ljudina halalio/oprostio reprogram duga ogromnu cifru za igranje tada Fk Sarajeva u evropi sto tesko pravi navijac moze zaboraviti...Oprostiti kome 5-taka a kamo li cifru...
Svi dobro znamo vecina bivsih igraca tad je isplacena...
Sretno majstore jer sad je tu neka druga prica.. Zena,djeca najbolje godine za igrati u vrhunskom klubu, grad,navijaci liga sve za 10.
Sve najbolje u karijeri za Dobrog momka,velikog covjeka i jos boljeg igraca! SRETNO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot], Vjecnobordo i 23 gosta.