Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Puma » 15 jul 2016, 01:10

Koja je razlika izmedju pustinjskog kozoyeba i Jamesa Hardena? Fakat, bas Harden izgleda onako zatucan i masan.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 15 jul 2016, 01:12

Puma je napisao/la:Koja je razlika izmedju pustinjskog kozoyeba i Jamesa Hardena? Fakat.
MORA DA JE DUZINA KITE
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 jul 2016, 01:12

Puma je napisao/la:Koja je razlika izmedju pustinjskog kozoyeba i Jamesa Hardena? Fakat, bas Harden izgleda onako zatucan i masan.
pustinjski kozojeb igra mnogo bolju odbranu

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 jul 2016, 01:13

Puma je napisao/la:Koja je razlika izmedju pustinjskog kozoyeba i Jamesa Hardena? Fakat.
kozoyeb yebe koze, harden kardašijanke, dakle nema razlike. :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 15 jul 2016, 01:14

Donnie Darko je napisao/la:
Puma je napisao/la:Koja je razlika izmedju pustinjskog kozoyeba i Jamesa Hardena? Fakat, bas Harden izgleda onako zatucan i masan.
Eksplozivniji je u reketu.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

ginekolog
Kontakt:

Post Postao/la ginekolog » 15 jul 2016, 01:15

Heller je napisao/la:
ova dvojica se ne planiraju dizat u vazduh?
A nije ni tebe stari planiro praviti, pa mu se omaklo yebi ga.

Momciluk je napisao/la: Ova dvojica pustili brade jer su ljepsi sami sebi sa bradama a i izgledaju normalno..
Izgledaju identično. Možda je i on pustio bradu jer mu se sviđa. Nagađaš, insinuiraš, lupaš kao i obično.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 15 jul 2016, 01:18

Donnie Darko je napisao/la:
Lockdown with grenade belt.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jul 2016, 01:25

Hendo je napisao/la:Muhammed a.s. je naredio da se ubiju svi psi lutalice u Medini jer žene nisu mogle dolaziti u džamiju zbog njih i napadali su ljude.
Kome se sviđaju cuke neka ih vode kuće ili u svoje zemlje. Evropa nam samo daje ove ****, ove što nisu sigurni šta su i zaštitnike životinja. Daj pare ili radna mjesta a mi smo ovdje normalni.
Pa zar mi moramo raditi isto kao ti primitivci dole u Arabiji? Oni 1500 godina nakon toga kamenuju ljude ..

Za sve postoji normalan i smisleniji nacin, a ne po Arapskom mrzi pse voli macke :facepalm:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 jul 2016, 01:33

Ako cujete vijest u Zenici da je neki mladic rokno vehabiju znajte da sam ja. Ima neki kreten na maminom poslu, stalno je vrijedja i ponizava, laze o njoj jer po Islamu zenama nije mjesto izvan kuce. Njegove rijeci. Nakon mnogih zalbi direktoru i cak poziva policiji i dalje smo nemocni. Niko mu nista ili ne moze ili ne zeli. Neki dan sam ga sa ocem sacekao i rekli smo ako se to ponovi jos jednom ili on ili mi. Trece nece biti.

Sreca zasad ne rade u istoj smjeni ali pitanje je dokle, valjda se nece potrefiti. A i mater ko zensko ludo, cim ovaj njoj nesto kaze ona odmah njemu Boga i Allaha skrpi :|
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 jul 2016, 01:37

Sta se ovo po medijima razvlaci "rat, rat, rat". J*** mater onom koji zagrijava atmosferu. Crknite neljudi!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 15 jul 2016, 01:39

ginekolog je napisao/la:
Momciluk je napisao/la: Ova dvojica pustili brade jer su ljepsi sami sebi sa bradama a i izgledaju normalno..
Izgledaju identično. Možda je i on pustio bradu jer mu se sviđa. Nagađaš, insinuiraš, lupaš kao i obično.
Ako ti izgledaju identicno tebi onda i Dusanka Majkic i Jenifer Aniston izgledaju identicno. Ne nagadjam, dobro znamo i ja i ti zasto pustaju brade.
This time next year we'll be millionaires.

ginekolog
Kontakt:

Post Postao/la ginekolog » 15 jul 2016, 01:43

Sviđa im se brada pa je puštaju.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 15 jul 2016, 01:51

Marsal je napisao/la:Ako cujete vijest u Zenici da je neki mladic rokno vehabiju znajte da sam ja. Ima neki kreten na maminom poslu, stalno je vrijedja i ponizava, laze o njoj jer po Islamu zenama nije mjesto izvan kuce. Njegove rijeci. Nakon mnogih zalbi direktoru i cak poziva policiji i dalje smo nemocni. Niko mu nista ili ne moze ili ne zeli. Neki dan sam ga sa ocem sacekao i rekli smo ako se to ponovi jos jednom ili on ili mi. Trece nece biti.

Sreca zasad ne rade u istoj smjeni ali pitanje je dokle, valjda se nece potrefiti. A i mater ko zensko ludo, cim ovaj njoj nesto kaze ona odmah njemu Boga i Allaha skrpi :|
Zayebana situacija, sta da uradis budali kad mu je svejedno i umrijet a bgm i ubit, da ga pretuces eto ga sutra sa kalasom a lezat u zatvoru zbog go.vneta jos gore. Sta je rekao on na to kad ste ga sacekali?
This time next year we'll be millionaires.

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 15 jul 2016, 02:06

Marsal demoliraj mu auto ozb ti kazem

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 15 jul 2016, 02:11

I ovi što generalizuju i što su im svi pobožni ljudi s bradom potencijalni teororisti nisu ništa bolji. Ili idu u suprotnu krajnost ili su povodljivi moljci koji se nisu susretali previše sa ljudima različitim od njih.
Don't hate what you don't understand.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 jul 2016, 02:13

Mir brate, mir

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 15 jul 2016, 02:28

Mene strah xavieste

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 15 jul 2016, 02:31

Ma takav je toliko zatupljen, da ne zna ni sam koliko je glup. Ima ih u mojoj blizini nekoliko, mozak me zaboli od hrpe gluposti koje svakodnevno prosipaju, na bilo kakva desavanja u gradu. A, itekako ih poznajem da znam i sta znaju, i dokle im shvatanja dopiru. Nazalost, nije s takvima lahko. Najbolje ih pustiti i ne obazirati se na te price. Slazem se da to u vezi tvoje mame nije nikako jednostavno i da ne treba pustit tog lika da radi to sto radi. Ali opet, pokusati to nekako fino rijesiti, ponovo policija ili sta vec.

Prvo, covjek nema prava da se mijesa u licne stvari, bilo koga drugoga. Mislis da grijesi, mozes jednom na fin nacin pokusati savjetovati, ako ne ide, sta te briga. Ako si takvog shvatanja da je zeni mjesto u kuci, gledaj na svoju zenu/zensku djecu da ne izlaze iz kuce, za njih ces odgovarat, za nekog desetog sigurno neces. A, daleko je to od toga da je zenama samo mjesto u kuci, uceni ljudi to uopste ne kazuju, samo naravno ima stvari gdje je zenama zabranjeno, ili nije bas pozeljno raditi (po njihovom misljenju). Opet, na covjeku je da izvaga sta je najbolje, sto zavisi od toga koliko se Allaha boji i spreman je odustati od nekog posla zarad toga. Znamo da se mi najvise bojimo i borimo za tu neku egzistenciju, pogotovo u drzavi gdje zivimo, pa nije bas tek tako odustati od posla koji je s te vjerske strane sumnjiv (a nismo svjesni da je Allah taj koji daje nafaku i da nam uvijek daje bolje od onoga sto smo u Njegovo ime ostavili).

Hocu reci, problem tih ljudi je totalno nerazumijevanje, nepoznavanje islama. Nema on 5 razreda, a hoce da tumaci islam, ne moze bolan. Nije znanje o islamu procitati Kur'an, Buhariju, Muslima i sl. i onda si ti pozvan i sposoban da to tumacis i znanje prenosis. Da jeste, sto onda fakulteti postoje, svi bi vjeru tumacili, sto je evo kod nas sve prisutnije. Ja sam, hvala Allahu u vjeri otkako znam za sebe, klanjam svaki namaz od 12. godine, trudim se da budem sto bolji vjernik, a Allah zna kakav sam i jesam li uopste. Uvijek izucavao islam i citao razlicite knjige, ali nikada se nisam osjetio sposobnim (niti cu) da ja nesto nekome tumacim. Ako smatram da mogu pomoci u slucaju da vidim nekoga da grijesi, na najljepsi nacin to pokusam, ako ne ide, Boze moj. Ne mogu ja uputiti nikoga bez Njegove volje. Dodju ti takvi u dzamiji, na ulici i stanu pametovati... Allaha mi, ne znam sta da kazem, divim se sam sebi sto se u 99% slucajeva suzdrzim i ne reagujem. Bil hajr! :D

Jos nesto, u (islamskom) svijetu ne postoji skupina, grupacija (kako god) koja sebe naziva "vehabijama", kako je to kod nas popularno. Ako postoje ljudi koji se tako izjasnjavaju i pripisuju se takvoj "skupini", uglavnom je u pitanju neukost ili ono hocu ja da budem nesto drugo, kontra svim ostalima. Svi uceni ljudi kod nas (a i u svijetu), koje vecina naseg stanovnistva naziva vehabijama to za sebe nikad nece reci. Isto tako i svi oni koji slusaju njihova predavanja i praktikuju takav islam (da se tako izrazim). Oni za sebe kazu samo da su MUSLIMANI, rijetki ce reci i da su selefije, sto za razliku od vehabija postoji. Ovim nazivima "vehabija" svakoga ko ima bradu, dize ruke kad klanja i slicno i mi takodjer pokazujemo koliko smo neuki i ograniceni.
Zadnja izmjena: Federer17, dana/u 15 jul 2016, 02:58, ukupno mijenjano 1 put.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 15 jul 2016, 02:37

Mouse je napisao/la:Mene strah xavieste
Mene strah kerova.
Don't hate what you don't understand.

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 15 jul 2016, 03:03

Vrijeme za odlazak. :wave:
[youtube][/youtube]
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: enobarca, PSV i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []