Sarmelino je napisao/la:Westbrook>KD any day
Treba biti iskren, volio sam Duranta i njegovu igru, sut, ali kada je bilo najpotrebnije zakazao je

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Sarmelino je napisao/la:Westbrook>KD any day
Glavna im je razlika sto Westrook ima muda.RW0 je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Westbrook>KD any day
Treba biti iskren, volio sam Duranta i njegovu igru, sut, ali kada je bilo najpotrebnije zakazao jeWestbrook je bio taj koji je vodio OKC protiv Goldena, ne Durant, i kad ga ne ide sut, on opet ima 15 asistencija i 10ak skokova .
Durant odustao od ekipe i osao jednom od najvecih rivala trenutno, ko je tu ckapigeoxx je napisao/la:Westbrook mudonja, Durant ckapi a sve najbitnije suteve protiv Spursa i Warriorsa uzimao Durant dok Westbrook lopte nije vidio. Valjda bi mudonje preuzimale odgovornost a ckepi se skrivale. Nesto tu ne stima onda
Ajde,ajde,otisao je u glavnog konkurenta i najacu ekipu,potez nije okej,al nije ni zasluzio da ga se vrijedja na dnevnoj bazi.Mene isto boli sto je otisao,al necu mu zaboravit ovih 9 godina vrhunske kosarka koju je dao ovoj fransizi i sto je uopce imao ovoliko strpljenja,tu mu se cak divim.Zaboravi ovo,picimo dalje,vjerovatno i bez Russa,pa ajmo uhvaiti barem nesot mlado i potentno.Sarmelino je napisao/la:Dokazao da je mentalni patuljak
Ma pao mi je totalno u ocima, i jos kaze izabrao najtezi put do titule, yeaaaaaaaah rightttttReds1234 je napisao/la:Ajde,ajde,otisao je u glavnog konkurenta i najacu ekipu,potez nije okej,al nije ni zasluzio da ga se vrijedja na dnevnoj bazi.Mene isto boli sto je otisao,al necu mu zaboravit ovih 9 godina vrhunske kosarka koju je dao ovoj fransizi i sto je uopce imao ovoliko strpljenja,tu mu se cak divim.Zaboravi ovo,picimo dalje,vjerovatno i bez Russa,pa ajmo uhvaiti barem nesot mlado i potentno.Sarmelino je napisao/la:Dokazao da je mentalni patuljak
Ali ce biti zapamcen kao choker, izdajica i pickaRW0 je napisao/la:Ja cu Duranta uvijek cijenit kao igraca, bio mi je najdrazi poslije Russ-a, smatram ga najkompletnijim igracem na svijetu, ali se ponio kao pi**a
Kad bi ostao trebali bi areni dat ime po njemu, a ne "Cheesecake"Donnie Darko je napisao/la:I, imal kakvih vijesti za Russella? Hoćel bit mudonja i dobar čovjek te ostati u Oklahomi?
Pa bolje je za Oklahomu ako ode sad i dobiju neki pristojan trade za njega jel tako? Nego da ode onako ko Durant za nista?Sarmelino je napisao/la:Kad bi ostao trebali bi areni dat ime po njemu, a ne "Cheesecake"Donnie Darko je napisao/la:I, imal kakvih vijesti za Russella? Hoćel bit mudonja i dobar čovjek te ostati u Oklahomi?
To se podrazumijevaSarmelino je napisao/la:Ali ce biti zapamcen kao choker, izdajica i pickaRW0 je napisao/la:Ja cu Duranta uvijek cijenit kao igraca, bio mi je najdrazi poslije Russ-a, smatram ga najkompletnijim igracem na svijetu, ali se ponio kao pi**a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.