Slavonijom sela goreeee, eee moj druže beogradski, ne može se ni na more.....admirr je napisao/la:tuzlu bi nekako prezalio, ali ne smijemo ni na morejoker90 je napisao/la:Je li jos vazi ona zabrana dolaska Sarajlijama u Tuzlu, ona koju je postavio kolega @Doe?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ja sam onda nayebao, planiram u narednim danima posjetiti oboje. Nema nista lose u tome sto je neko riđokos!admirr je napisao/la:tuzlu bi nekako prezalio, ali ne smijemo ni na morejoker90 je napisao/la:Je li jos vazi ona zabrana dolaska Sarajlijama u Tuzlu, ona koju je postavio kolega @Doe?
edit: sta mislis zasto se plamenku ne svidja ona nasa koreografija sa ''bakljama''![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Oš to kod nas u žabokrečinu da počnem kantu punit?joker90 je napisao/la:Ja sam onda nayebao, planiram u narednim danima posjetiti oboje. Nema nista lose u tome sto je neko riđokos!admirr je napisao/la:tuzlu bi nekako prezalio, ali ne smijemo ni na morejoker90 je napisao/la:Je li jos vazi ona zabrana dolaska Sarajlijama u Tuzlu, ona koju je postavio kolega @Doe?
edit: sta mislis zasto se plamenku ne svidja ona nasa koreografija sa ''bakljama''![]()
Nullius in verba
pusti bradu i nemoj se kupati desetak dana prije polaska, nek misle da si njihovjoker90 je napisao/la:Ja sam onda nayebao, planiram u narednim danima posjetiti oboje. Nema nista lose u tome sto je neko riđokos!admirr je napisao/la:tuzlu bi nekako prezalio, ali ne smijemo ni na morejoker90 je napisao/la:Je li jos vazi ona zabrana dolaska Sarajlijama u Tuzlu, ona koju je postavio kolega @Doe?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
narodniheroj
- Kontakt:
@admirr pa šta se ono dešava, čuj "gledaj svoja posla"
looddddd siiiiiiiiii
looddddd siiiiiiiiii
joker90 je napisao/la:Jos me i citiraju povodom moje akcije za stolice na onom lobotomija forumu!![]()
Jos jednom da ponovimo, bijele stolice ne ubacujte u teren, samo plave, ja otkupljujem bijele 10 KM po stolici!

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta to bajoker90 je napisao/la:Je li jos vazi ona zabrana dolaska Sarajlijama u Tuzlu, ona koju je postavio kolega @Doe?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
narodniheroj je napisao/la:@admirr pa šta se ono dešava, čuj "gledaj svoja posla"![]()
![]()
looddddd siiiiiiiiii
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Ma naljutio se @Doe nesto i rekao polomiti svakog Sarajliju koji naleti u Tuzlu..MortemHz je napisao/la:Sta to bajoker90 je napisao/la:Je li jos vazi ona zabrana dolaska Sarajlijama u Tuzlu, ona koju je postavio kolega @Doe?![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Ma naljutio se @Doe nesto i rekao polomiti svakog Sarajliju koji naleti u Tuzlu..MortemHz je napisao/la:Sta to bajoker90 je napisao/la:Je li jos vazi ona zabrana dolaska Sarajlijama u Tuzlu, ona koju je postavio kolega @Doe?![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Onda se ti nista ne sikiraj... Vidiš da se odnosi na sarajlije...kad bude rekao da će polomit sve čobane koji nalete u tz e onda ti je vrijeme da se zabrinesjoker90 je napisao/la:Ma naljutio se @Doe nesto i rekao polomiti svakog Sarajliju koji naleti u Tuzlu..MortemHz je napisao/la:Sta to bajoker90 je napisao/la:Je li jos vazi ona zabrana dolaska Sarajlijama u Tuzlu, ona koju je postavio kolega @Doe?![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Zbog cega ti svaku recenicu zavrsavas sa tri tacke pa onda iznova nastavljas drugu koja opet zavrsava sa tri tacke?
Kakve su ti skole u Tuzli?
Kakve su ti skole u Tuzli?
E najebali su Bekici,Sejfudin i Saric kad ih se docepa @Doe

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Svrsi Doe na vas 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
ne smijete ni na more, pichici udbaski

MajklKLIS je napisao/la:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Rokoko87 je napisao/la:MajklKLIS je napisao/la:
Pomoz bog junačine
Nullius in verba
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dodje mi da bombu bacim na monitorRokoko87 je napisao/la:MajklKLIS je napisao/la:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.