Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Zna li neko dobrog veterinara da radi sutra, da mu odvedem jednog macica starog 4 sesmice, samo da ga pregleda i da me uputi kako cu sa njim?
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
-
Nerminovic
- Kontakt:
Lillium snusac, evo mu se vrti 
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
http://www.olx.ba/artikal/21710425/vakc ... na-za-pse/RN87 je napisao/la:Zna li neko dobrog veterinara da radi sutra, da mu odvedem jednog macica starog 4 sesmice, samo da ga pregleda i da me uputi kako cu sa njim?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
pa kad neće da pričaju ljudi srpskiMomciluk je napisao/la:Pa i budala zna da je to isti jezik, ali niko nece to da prihvati. A hrvati ce u buducnosti imati i argumente kada budu dokazivali da to nije isti jezik.
znaš za onu okolotrbušni pantolodržac
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
SamokresDANTES je napisao/la:pa kad neće da pričaju ljudi srpskiMomciluk je napisao/la:Pa i budala zna da je to isti jezik, ali niko nece to da prihvati. A hrvati ce u buducnosti imati i argumente kada budu dokazivali da to nije isti jezik.![]()
Izvuce Partizan sinoc odlican rezultat
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Govori legenda srpskiDANTES je napisao/la:pa kad neće da pričaju ljudi srpskiMomciluk je napisao/la:Pa i budala zna da je to isti jezik, ali niko nece to da prihvati. A hrvati ce u buducnosti imati i argumente kada budu dokazivali da to nije isti jezik.![]()
Moj omiljeni pank bend je Sex SamokresMokes je napisao/la:SamokresDANTES je napisao/la:pa kad neće da pričaju ljudi srpskiMomciluk je napisao/la:Pa i budala zna da je to isti jezik, ali niko nece to da prihvati. A hrvati ce u buducnosti imati i argumente kada budu dokazivali da to nije isti jezik.![]()
znaš za onu okolotrbušni pantolodržac![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- legenda reala
- Kontakt:
svi smo mi SrbiHeller je napisao/la:
Govori legenda srpski
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
#vacaymodeon #lookingfortravelbuddies

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Uradi kao Richard Gere u Pretty Womanrio_Ferdy88 je napisao/la:#vacaymodeon #lookingfortravelbuddies
Re: RE: Re: Chat
Nerminovic je napisao/la:Lillium snusac, evo mu se vrti
FORZA MARŠAL !!!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Chat
Cartman nam pokisno, ne vjeruje sta se desava hoce pivu a nigdje nikoghodža je napisao/la:[emoji38]Nerminovic je napisao/la:Lillium snusac, evo mu se vrti
BackSpace United
BackSpace United
ma nemam očekivanja od partizana. ču tomić trener, njemu ne bi dao da trenira hellera podyebavanju.Mokes je napisao/la:SamokresDANTES je napisao/la:pa kad neće da pričaju ljudi srpskiMomciluk je napisao/la:Pa i budala zna da je to isti jezik, ali niko nece to da prihvati. A hrvati ce u buducnosti imati i argumente kada budu dokazivali da to nije isti jezik.![]()
znaš za onu okolotrbušni pantolodržac![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Chat
A dje ste tooo ???Nerminovic je napisao/la: Cartman nam pokisno, ne vjeruje sta se desava hoce pivu a nigdje nikog
FORZA MARŠAL !!!
Jel to uvreda il kompliment?DANTES je napisao/la: ma nemam očekivanja od partizana. ču tomić trener, njemu ne bi dao da trenira hellera podyebavanju.
Nullius in verba
kompliment brate. ti kad ga šukneš to je majstorski...Heller je napisao/la:Jel to uvreda il kompliment?DANTES je napisao/la: ma nemam očekivanja od partizana. ču tomić trener, njemu ne bi dao da trenira hellera podyebavanju.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jao oluje a ustipak bez kisobrana. Jao meni.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Chat
Bili evo sa Bosnacium cijeli dan kontali izaci nesto ali nista ovo vrijeme ubija brate, kod Cartmana smo sad u hoteluhodža je napisao/la:A dje ste tooo ???Nerminovic je napisao/la: Cartman nam pokisno, ne vjeruje sta se desava hoce pivu a nigdje nikog
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Trebao si sa Bosnacium ispod njegovog kisobrana moze biti šestororasavoje je napisao/la:Jao oluje a ustipak bez kisobrana. Jao meni.
BackSpace United
BackSpace United
Nije me zvao. Ne stajem pod kisobran nepozvana.
Ne mogu da vjerujem da sam sva mokra bila samo dok sam pretrcala do tramvajske. Ako se ne razbolim, evo glava.
Ne mogu da vjerujem da sam sva mokra bila samo dok sam pretrcala do tramvajske. Ako se ne razbolim, evo glava.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Jesi to vidjela legendu pa sva vlažna bila?rasavoje je napisao/la:Nije me zvao. Ne stajem pod kisobran nepozvana.![]()
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.