Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Trezeguet17
- Kontakt:
Rios je napisao/la:Mozda je bilo govora vec,ali umjesto koga dolazi Benatija u zadnju liniju,Barzaljija? Ili?
Barza je prva postava tu nema mjenjanja i sa 35 godina bolji je od Benatije

36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Benatia.
Il contratto prevede, inoltre, la facoltà per Juventus di esercitare, entro il 30 maggio 2017, il diritto di opzione per l’acquisizione a titolo definitivo del calciatore per un corrispettivo di € 17 milioni pagabili in due esercizi.
Kako ja skontah, nema obaveznog otkupa, opcija i placanje u dvije rate.
Marotta je majstor.
Il contratto prevede, inoltre, la facoltà per Juventus di esercitare, entro il 30 maggio 2017, il diritto di opzione per l’acquisizione a titolo definitivo del calciatore per un corrispettivo di € 17 milioni pagabili in due esercizi.
Kako ja skontah, nema obaveznog otkupa, opcija i placanje u dvije rate.
Marotta je majstor.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Tu je i zapinjalo, Marotta nije htio obavezni otkup ! Na kraju je izmajmunisao i 2 rate hahah 

Max Allegri
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Juventus FC
Ko da je to problem dinara moj [emoji2] [emoji1]L'Avvocato je napisao/la:Gigi sa 40 izgleda bolje nego što ću ja ikada.
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Dobar je Benatija stoper.Trezeguet17 je napisao/la:Rios je napisao/la:Mozda je bilo govora vec,ali umjesto koga dolazi Benatija u zadnju liniju,Barzaljija? Ili?
Barza je prva postava tu nema mjenjanja i sa 35 godina bolji je od Benatije
Znaci,ako ne konkurise za stoperske pozicije,bek nije,onda znaci dolazi kao podrska sa klupe jel? Ako je tako onda mi je malo tesko povjerovati da bi dosao da sjedi na klupi.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Dolazi da bude 5. stoper... prva trojica su bolja, a 4. je najtalentovaniji stoper koji ce biti glavna poluga odbrane za 3 godine...
Uglavnom bolje je biti i rezerva rezervi u Juventusu nego glavni baja u Romi ili Milanu... barem ces se naosvajati trofeja...
Uglavnom bolje je biti i rezerva rezervi u Juventusu nego glavni baja u Romi ili Milanu... barem ces se naosvajati trofeja...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Benatia klupa, kup, domace prvenstvene kad je sedmica LP + ostale utakmice u slucaju neke povrede. Ni u Bayernu ne bi odigrao vise.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: RE: Re: Juventus FC
RealnoJuventinoVero je napisao/la: Ko da je to problem dinara moj [emoji2] [emoji1]

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Benatia je odličan stoper, međutim u Bayernu je imao dosta problema sa povredama i pitanje je koliko će povreda imati u Juventusu. Nadam se da njegov dolazak ne znači odlazak nekog od stopera(Leo, Rugani) jer bi bili beton...
Barzi je 35, Chiella je prošle godine imao problema sa povredama, i Leo ponekad mora odmoriti...svi će dobiti priliku za igru.
Barzi je 35, Chiella je prošle godine imao problema sa povredama, i Leo ponekad mora odmoriti...svi će dobiti priliku za igru.
Imal' tog napadaca vise? 

Sky - Cinque contropartite proposte al Napoli per Higuain, ma la Juve può pagare anche la clausola. Pjaca, si attende solo il via libera per l'ok. Lunedì incontro per Gabigol, filtra ottimismo
Pjaca , Gabigol , Higuain 

Nestrpljiv sam oko Pjace, a SKY ne barata faktima već samo ponavlja matricu, ništa oni konkretno ne znaju. U međuvremenu je trener Dinama najavio da igra od prve minute u prvom kolu HNL-a tako da ništa ni od vikenda vjerovatno.
Ne bih volio da se izjalovi jer u tog momka polažem nade da će biti next big thing, ali moja je teorija da se sve dalo za Pipitu i da će oni sve operacije stopirati samo da bi njega doveli. Čisto sumnjam da ćemo dovesti Pipitu i bilo kojeg od Pjaca/Gabigol jer to ide preko 100M. Ali hajde, još koji dan i znat će se.
Ne bih volio da se izjalovi jer u tog momka polažem nade da će biti next big thing, ali moja je teorija da se sve dalo za Pipitu i da će oni sve operacije stopirati samo da bi njega doveli. Čisto sumnjam da ćemo dovesti Pipitu i bilo kojeg od Pjaca/Gabigol jer to ide preko 100M. Ali hajde, još koji dan i znat će se.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
SKY: #Juve & #Zagreb have now finally found an agreement over #Pjaca..
@pogba...eto ga
@pogba...eto ga
- L'Avvocato
- Kontakt:
Sky Italia (DiMarzio) just confirm that Higuain gave his approvation to Juve also today after the heavy reactions of the fans

★★★
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma mislim da će ovaj Higuain biti završen, ja razumijem čovjeka totalno, a od ovih zainteresovanih klubova Juve mu je najzdravija sredina.
Kun fejekun!
Beppe Marotta: "There has been no contact with ManUtd for Paul Pogba."
sta ste se prepali evo nije bilo nikakvog kontakta
sta ste se prepali evo nije bilo nikakvog kontakta

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.