Cestitke Radonji i momcima na odlicnoj sezoni.
KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda
17

Zadnja izmjena: nepoznat1, dana/u 09 jun 2016, 23:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Re: Odg: KK Crvena Zvezda
Hvala, dovidjenja i prijatno!
Titula je opet tu!
Titula je opet tu!
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Znaci hvala Radonji. Hvala svim u strucnom stabu. Hvala svim funkcionerima. Hvala svim igracima pocevsi od Cirbesa, Milera i Jovica pa sve do Rebica i Simanica. Hvala svima na jos jednoj fenomenalnoj sezoni

Ispada da sam ja jedini redovan na ovoj temi
Izgleda da smo postigli dogovor sa Milutinovim. Malo je reci da sam odusevljen
Em sto smo mi dobili najboljeg i najperspektivnijeg mladog centra Srbije, em sto ce on imati priliku da znacajno napreduje uz Radonju i da svake sedmice igra jake utakmice.. Ako bi doveli jos stranca, pa da njih dvojica cine rotaciju na centarskoj poziciji, bio bih prezadovoljan.
I da.. nadam se da je ugovor barem na tri godine.
Izgleda da smo postigli dogovor sa Milutinovim. Malo je reci da sam odusevljen
Em sto smo mi dobili najboljeg i najperspektivnijeg mladog centra Srbije, em sto ce on imati priliku da znacajno napreduje uz Radonju i da svake sedmice igra jake utakmice.. Ako bi doveli jos stranca, pa da njih dvojica cine rotaciju na centarskoj poziciji, bio bih prezadovoljan.
I da.. nadam se da je ugovor barem na tri godine.
Edwin Jackson je blizu potpisa za Crvenu zvezdu
Doskorašnji košarkaš Beşiktaşa, Maciej Lampe, u pregovorima je sa Crvenom zvezdom
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Lampe bi bio odlično pojačanje za vas
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- alan_kardec
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:Doskorašnji košarkaš Beşiktaşa, Maciej Lampe, u pregovorima je sa Crvenom zvezdom
Kakav je bio u Bešiktašu?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
http://www.fiba.com/pages/eng/fc/gamece ... rview.htmlalan_kardec je napisao/la:filip13 je napisao/la:Doskorašnji košarkaš Beşiktaşa, Maciej Lampe, u pregovorima je sa Crvenom zvezdom
- alan_kardec
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:http://www.fiba.com/pages/eng/fc/gamece ... rview.htmlalan_kardec je napisao/la:filip13 je napisao/la:Doskorašnji košarkaš Beşiktaşa, Maciej Lampe, u pregovorima je sa Crvenom zvezdom
Fina statistika.
Ja sam mislio da je on stariji.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Vraca se Dzenkins 
Vratio se i zvanicno

Jedva cekam da ponovo vidim Djenku u nasem dresu

1.kolo: CRVENA ZVEZDA – MZT Skoplje 2. kolo: CRVENA ZVEZDA – Cedevita 3. kolo: Zadar – CRVENA ZVEZDA 4. kolo: CRVENA ZVEZDA – Mega Leks 5. kolo: Krka – CRVENA ZVEZDA 6. kolo: CRVENA ZVEZDA – Igokea 7. kolo: Mornar – CRVENA ZVEZDA 8. kolo: CRVENA ZVEZDA – Partizan 9. kolo: Cibona – CRVENA ZVEZDA 10. kolo: CRVENA ZVEZDA – Helios 11. kolo: Olimpija – CRVENA ZVEZDA 12. kolo: CRVENA ZVEZDA – FMP 13. kolo: Budućnost – CRVENA ZVEZDA
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Kuzmic....
Nisam uopste zadovoljan njime,,ali eto nadam se da ce me razuvjeriti.
Nisam uopste zadovoljan njime,,ali eto nadam se da ce me razuvjeriti.
Izgleda da dolazi Milko Bjelica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.