Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Samo naivan covjek moze vjerovati da ovo nije mjesto bloka EU I USA. Erdogan vec dugo ne vjeruje vojsci I zato je pokusavao svrgnutivgenerale. Erdogan odlicno kontrolise masu, tu muvje prednost ali vidjet cemo dali ce uspjeti protiv armije koja vazi za jednu od najspremnijih u svijetu.
Kako god generalno Turska, ma koliko cudno, moze izaci samo kao jaca iz ovog haosa gdje je samo pitanje ko ce vladati mocnom nacijom. Sada je samo pitanje ko ce upravljati zemljom a izgleda da je Erdogan porazen. Ako se izvuce iz ovoga onda se definitivno izdigao iznad Putina.
Kako god generalno Turska, ma koliko cudno, moze izaci samo kao jaca iz ovog haosa gdje je samo pitanje ko ce vladati mocnom nacijom. Sada je samo pitanje ko ce upravljati zemljom a izgleda da je Erdogan porazen. Ako se izvuce iz ovoga onda se definitivno izdigao iznad Putina.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Pa nije baš ni da ljevičarstvo ide uz islamizam. Uostalom socijaldemokratija i nacionalizam idu zajedno ko ćevapi i luk.Bosniacum Lilium je napisao/la:@Kawhi
Sta onda reci za ove lazne bosanske ljevicare koji su uz nacionaliste? Na stranu sve ovo, hajde da vidimo sta je fazon ovih navijaca.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
U Turskoj je trenutno jedina ljevičarska stranka po evropskim standardima kurdski HDP. Ostale su uglavnom lijevi nacionalizam i desni islamizam. Drugačije društvo od našeg pa se ne može ni posmatrati po našim standardima. Doduše, kod nas ne postoji ni ljevica ni desnica.
Turkish Army shot pro-Erdogan fanatic who ran at army positions screaming "Allahu Akbar"
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- IlFantasista
- Kontakt:
Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan kazao je kako je ovo čin koji su ohrabrile „paralelne institucije“, te da je ovo ustanak koji pokušava izvesti manjina u vojnim redovima.
Dodao je kako će ovaj pokušaj udara naići na neophodan odgovor i pozvao je turski narod da izađe na ulice.
„Turski narod se mora skupiti na trgovima kako bi dao odgovor pokušaju državnog udara.“
Turski premijer Binali Yildirim je putem Twittera kazao kako će snage sigurnosti, nakon pokušaja državnog udara, odgovoriti na pravi način, te da će se uraditi sve što je moguće kako bi se izbjegle žrtve.
Yildirim dodaje kako su u toku opsadna stanja određenih važnih zgrada.
Ja otkako znam sa sebe samo Juve uzimam. Mora mi Pjanić igrati, zato 4-3-3, sad imam i Dani Alvesa, tačno ne znam koju poziciju da mu izmislim.Mokes je napisao/la:
Zar nije 3-5-2 Juvetova formacija![]()
Moja omiljena je 7-0-3, totalno katenaco, iako mrzim Talijane
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Senior US military **** tells NBC News that Erdogan, refused landing rights in Istanbul, is reported to be seeking asylum in Germany.
Jos ako se vojska poroka medjusobno bice svasta..
Plus policija na strani drzave. Sad je pitanje na cijoj strani je narod ?
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Plus policija na strani drzave. Sad je pitanje na cijoj strani je narod ?
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Pola komentara na socijalnim mrezama je tipa Erdogan Go igra, izasla vojska traze pokemone, kako cu sad naci pokemona, pokemon u zraku i sl... 
- Marsal
- Kontakt:
Može li mi neko ukratko laički objasnit šta ovo znači?
Vojska preuzima kontrolu nad državom i želi svrgnuti Erdogana i sve ispočetka ili?
Vojska preuzima kontrolu nad državom i želi svrgnuti Erdogana i sve ispočetka ili?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zestoke borbe na ulicama izmedju policije i vojske ima i video.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ma kada udari vojska na policiju uglavnom ovi drugi izvuku deblji kraj.
A cim on poziva narod na ulicu ipak je sitacija ozbiljnija nego sto vlada zeli da pokaze.
A cim on poziva narod na ulicu ipak je sitacija ozbiljnija nego sto vlada zeli da pokaze.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Momciluk je napisao/la:Fatmir Alispahic prije nekih mjesec dana![]()
http://thebosniatimes.ba/clanak/4480
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imam druga u turskoj zovem ga evo dva sata al mi se ne javlja. Strah me
Kao kompletni laik (a svi smo realno) mislim da će ovo brzo biti gotovo i ne neće biti previše sranja. Odnosno nadam se jbg.
Don't hate what you don't understand.
Navodno je RTE tražio azil u Njemačkoj. Za narod je najvažnije da ne dođe do velikih sukoba. Erdo ih iz neke sobice poziva mobitelom da ginu zbog njega...
Vojska ustala da brani Ataturkove tekovine. Za sat preuzeli sve što su trebali preuzet. Policija još sluša vladu. RTE poziva narod da izađe pred tenkove zbog njega. RTE navodno tražio azil u Njemačkoj.High je napisao/la:Tek sad dođoh kući. Šta bi, ukratko?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- samo_lijevo
- Kontakt:
Hoce da skinu brku. Ne moze jednostavnije.Marsal je napisao/la:Salji!solinas je napisao/la:Zestoke borbe na ulicama izmedju policije i vojske ima i video.
Može li neko nas neupućene uputiti ba
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Tesko je sad isto pouzdano i tacno znati, jer kako neko rece mediji u turskoj (oni glavni) vagaju na ciju stranu bi trebali stati jer ne bi valjalo da izaberu pogresnu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- IlFantasista
- Kontakt:
Udarila je vojska na policiju '92. u Sarajevu, pa znamo kako je završila na Skenderiji!Gunner4 je napisao/la:Ma kada udari vojska na policiju uglavnom ovi drugi izvuku deblji kraj.
Kun fejekun!
- Marsal
- Kontakt:
@Kawhi
RTE je?
Jbt upalim film, odem pogledat, vratimse kad ono svijet na ivici rata
RTE je?
Ma kontam to ali...samo_lijevo je napisao/la: Hoce da skinu brku. Ne moze jednostavnije.
Jbt upalim film, odem pogledat, vratimse kad ono svijet na ivici rata
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988