Pregaziti ce ih narod do sabahaPerryFred je napisao/la:Vojska se pod pritiskom demonstranata povlaci sa aerodroma Ataturk
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gotovo je to do ujutru.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Re: $: RE: Re: Chat
Tako se vlast i preuzimaPerryFred je napisao/la:Vojska puca po civilima. Idioti tako misle preuzeti vlast
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
ma ovo je sve RTE organizovao da bi učvrstio vlast šta vam je. nakon ovog ide promjena Ustava koju on žarko želi, i na definitivni kraj tradicije turske vojske, koja mu je trn u oku. nakon ovoga put do totalne vlasti je otvoren...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jel ovo narod preuzeo tenkove ispred aerodroma ?
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Yebaće im brko mamicu kad se vrati s plaže
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ova turska vojska definitivno pala qrcu za uši, ili je @DEEN upravu kad kaže da je ovo Erdino maslo.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Virtu4l je napisao/la:Yebaće im brko mamicu kad se vrati s plaže
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
DANTES je napisao/la:ma ovo je sve RTE organizovao da bi učvrstio vlast šta vam je. nakon ovog ide promjena Ustava koju on žarko želi, i na definitivni kraj tradicije turske vojske, koja mu je trn u oku. nakon ovoga put do totalne vlasti je otvoren...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma gotovo je ovo, manja grupica vojske ko zna kome lojalna je to sve nesto amaterski pokusala i na kraju zaradila dozivotne zatvore.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jeste i vi smijesni. Medjutim i pravi ste pokazatelj naseg drustva. Pozvao Erdogan narod da brani drzavi, vi to osudjujete? Pa narod jedne drzava je prva i zadnja odbrana drzave. Zbog toga smo mi gdje smo, jer je kod nas zasto mi. A mi moramo. Po meni je ovaj narod kakav god da je, stao u odbranu drzave i pokazao koliko je voli. A mi je volimo toliko da jedva cekamo da pobjegnemo.
Celik!3,2,2.
amiiiiiiiiin.DANTES je napisao/la:ma ovo je sve RTE organizovao da bi učvrstio vlast šta vam je. nakon ovog ide promjena Ustava koju on žarko želi, i na definitivni kraj tradicije turske vojske, koja mu je trn u oku. nakon ovoga put do totalne vlasti je otvoren...
Kocka je bačena
Ko osuđuje?AllGunsBlazing je napisao/la:Jeste i vi smijesni. Medjutim i pravi ste pokazatelj naseg drustva. Pozvao Erdogan narod da brani drzavi, vi to osudjujete?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma marić mene pita za mišljenjeRaul_64 je napisao/la:DANTES je napisao/la:ma ovo je sve RTE organizovao da bi učvrstio vlast šta vam je. nakon ovog ide promjena Ustava koju on žarko želi, i na definitivni kraj tradicije turske vojske, koja mu je trn u oku. nakon ovoga put do totalne vlasti je otvoren...
ali vidjećeš narednih mjeseci
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma stao je i ovdje narod u odbranu države kad je trebalo. Samo što smo mi takvi, mlatimo, seremo, zbog sitnih interesa napadamo jedni druge, ali vjeruj mi, da zatreba opet bi narod stao kao i onda.AllGunsBlazing je napisao/la:Jeste i vi smijesni. Medjutim i pravi ste pokazatelj naseg drustva. Pozvao Erdogan narod da brani drzavi, vi to osudjujete? Pa narod jedne drzava je prva i zadnja odbrana drzave. Zbog toga smo mi gdje smo, jer je kod nas zasto mi. A mi moramo. Po meni je ovaj narod kakav god da je, stao u odbranu drzave i pokazao koliko je voli. A mi je volimo toliko da jedva cekamo da pobjegnemo.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Maric je veceras nagovjestio da misli da je sinocni napad isceniran... Koji idiot u pm.
Pucnjava uzivo u programu.
Pucnjava uzivo u programu.
Veceras je najvise profitirao Bake. Jedini zauzeo stranu jasno i podrzao prijatelja. Kako glup politicki potez, ali potez sa mudima i sad ce tek da postane jak, a to znaci da smo najebali. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Mediji,Amerika,Izrael i "Evropa" upravljaju nasim zivotima.
NAROD JE GLUP.
Ode sovit,tocena piva je zakon.
NAROD JE GLUP.
Ode sovit,tocena piva je zakon.
!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.