Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
E ako izlaze na ulice radi podrske islamizacije drzave onda su bas u qrcu .. Branis drzavu u kojoj ti sutra zena mora hodati pokrivena, a ti ne smijes popiti pivo na balkonu 
:lol:Gefufna je napisao/la:Veceras je najvise profitirao Bake. Jedini zauzeo stranu jasno i podrzao prijatelja. Kako glup politicki potez, ali potez sa mudima i sad ce tek da postane jak, a to znaci da smo najebali. :mrgreen:
prejaki su ti postovi u posljednje vrijeme, keep it coming :kafa:
Glupo mi je što on sa sigurnog govori ljudima da ginu za njegovu stolicu. A logično da narod voli državu, voli i vojska pa ćemo vidjeti čija je ideja jači motiv.AllGunsBlazing je napisao/la:Jeste i vi smijesni. Medjutim i pravi ste pokazatelj naseg drustva. Pozvao Erdogan narod da brani drzavi, vi to osudjujete? Pa narod jedne drzava je prva i zadnja odbrana drzave. Zbog toga smo mi gdje smo, jer je kod nas zasto mi. A mi moramo. Po meni je ovaj narod kakav god da je, stao u odbranu drzave i pokazao koliko je voli. A mi je volimo toliko da jedva cekamo da pobjegnemo.
Uz ezane iz džamija i tekbiranje idu na vojsku.tuzlak1987 je napisao/la:E ako izlaze na ulice radi podrske islamizacije drzave onda su bas u qrcu .. Branis drzavu u kojoj ti sutra zena mora hodati pokrivena, a ti ne smijes popiti pivo na balkonu
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa logicno da je isceniran, cim civili stradaju sve je to iscenirano.SlevinKelevra je napisao/la:Maric je veceras nagovjestio da misli da je sinocni napad isceniran... Koji idiot u pm.![]()
Pucnjava uzivo u programu.
Cuj stat ce izvoz mesa, otkud vam te glupostisamo_lijevo je napisao/la:Pa znam, ebo vas vasa navijanja.Bosniacum Lilium je napisao/la:Pa tako jesamo_lijevo je napisao/la:Sad ce stati izvoz mesa. Steta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
This time next year we'll be millionaires.
tebi je do piva priznaj.tuzlak1987 je napisao/la:E ako izlaze na ulice radi podrske islamizacije drzave onda su bas u qrcu .. Branis drzavu u kojoj ti sutra zena mora hodati pokrivena, a ti ne smijes popiti pivo na balkonu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ezani odjekuju u svakoj dzamiji u Turakoj, bude narod. Uskoro ces i ti u Tuzli znati kako je to divan osjecaj.tuzlak1987 je napisao/la:E ako izlaze na ulice radi podrske islamizacije drzave onda su bas u qrcu .. Branis drzavu u kojoj ti sutra zena mora hodati pokrivena, a ti ne smijes popiti pivo na balkonu
Kocka je bačena
Gleda li ko Al Jazeeru ima ranjenih i mrtvih vojska pucala po narodu. ...na mostovima u Istanbulu.
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 16 jul 2016, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Zaradi Bakir još jednu vilu u Antaliji 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pobijedi Ibro 
nisam upucen zbog cega sve ovo, tako da ne znam koga podrzat'
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa jarane treba. I sad nam treba. Ne da idemo puskama, ali da mijenjamo. Moramo.ginekolog je napisao/la:Ma stao je i ovdje narod u odbranu države kad je trebalo. Samo što smo mi takvi, mlatimo, seremo, zbog sitnih interesa napadamo jedni druge, ali vjeruj mi, da zatreba opet bi narod stao kao i onda.AllGunsBlazing je napisao/la:Jeste i vi smijesni. Medjutim i pravi ste pokazatelj naseg drustva. Pozvao Erdogan narod da brani drzavi, vi to osudjujete? Pa narod jedne drzava je prva i zadnja odbrana drzave. Zbog toga smo mi gdje smo, jer je kod nas zasto mi. A mi moramo. Po meni je ovaj narod kakav god da je, stao u odbranu drzave i pokazao koliko je voli. A mi je volimo toliko da jedva cekamo da pobjegnemo.
Celik!3,2,2.
- tuzlak1987
- Kontakt:
LogicnoDANTES je napisao/la:tebi je do piva priznaj.tuzlak1987 je napisao/la:E ako izlaze na ulice radi podrske islamizacije drzave onda su bas u qrcu .. Branis drzavu u kojoj ti sutra zena mora hodati pokrivena, a ti ne smijes popiti pivo na balkonu
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Nikad. Ima nas sto koristimo i mozak.Hendo je napisao/la:ezani odjekuju u svakoj dzamiji u Turakoj, bude narod. Uskoro ces i ti u Tuzli znati kako je to divan osjecaj.tuzlak1987 je napisao/la:E ako izlaze na ulice radi podrske islamizacije drzave onda su bas u qrcu .. Branis drzavu u kojoj ti sutra zena mora hodati pokrivena, a ti ne smijes popiti pivo na balkonu
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Tuzli odjekuju , ali zato odjekuju i crkve. Raditi ce uvijek kome sta dusa zeli ovdjeHendo je napisao/la:ezani odjekuju u svakoj dzamiji u Turakoj, bude narod. Uskoro ces i ti u Tuzli znati kako je to divan osjecaj.tuzlak1987 je napisao/la:E ako izlaze na ulice radi podrske islamizacije drzave onda su bas u qrcu .. Branis drzavu u kojoj ti sutra zena mora hodati pokrivena, a ti ne smijes popiti pivo na balkonu
- AllGunsBlazing
- Kontakt:

Vidi hodze lava.
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 16 jul 2016, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.
nego ko pobjedi na ovim "zvezdama granda"?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.