GOSPODAR
Moderator/ica: insider

Mozes podrzati vojsku koja voli popiti pivo ili drogirane vjernike?Chinaglia je napisao/la:nisam upucen zbog cega sve ovo, tako da ne znam koga podrzat'
Narod se suprotstavlja vojsci golim rukamaEvolution87 je napisao/la:
GOSPODAR![]()
Ibroginekolog je napisao/la:nego ko pobjedi na ovim "zvezdama granda"?
tuzlak1987 je napisao/la:U Tuzli odjekuju , ali zato odjekuju i crkve. Raditi ce uvijek kome sta dusa zeli ovdje
Ibragaginekolog je napisao/la:nego ko pobjedi na ovim "zvezdama granda"?
Podsjeca me na mene kad sam zbog Bakets umalo zavrsio bez diploma i poslaAllGunsBlazing je napisao/la:
Vidi hodze lava.
Šamara ih ALJ u šesnaestKawhi je napisao/la:CNN vs ALJ.
Čekamo Triba da se oglasimessilla je napisao/la:Čekaj da uzmem kokice, tek sad kreću prave teorije zavjere.
Jedini si gluplji od Baketa veceras, cestitamChinaglia je napisao/la:nisam upucen zbog cega sve ovo, tako da ne znam koga podrzat'
Mali dio vojske bez ičije podrške krenuo, hmm. Erdoganu ovo najviše odgovara.messilla je napisao/la:Čekaj da uzmem kokice, tek sad kreću prave teorije zavjere.
Treba podržati one što se slikaju s našim vrlim predsjednikom i što čestitaju Bajram na twitteru na bosanskom. Tom logikom se vodi naš narod.Chinaglia je napisao/la:nisam upucen zbog cega sve ovo, tako da ne znam koga podrzat'
Bielsa hoće da preuzme Tursku pa se ovi iz Lazia digli i protestujuGefufna je napisao/la:Jedini si gluplji od Baketa veceras, cestitamChinaglia je napisao/la:nisam upucen zbog cega sve ovo, tako da ne znam koga podrzat'
Zar ne reče da turska vojska nije što je nekad bila?Kawhi je napisao/la:Mali dio vojske bez ičije podrške krenuo, hmm. Erdoganu ovo najviše odgovara.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 2 gosta.