Chinaglia je napisao/la:hahaha, Husara komentarise nerede u Turskoj hahaha
jeb'o mater, nema dje ga nema hahaha

Đe to, de da i to vidim

haman si njegov follower
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Chinaglia je napisao/la:hahaha, Husara komentarise nerede u Turskoj hahaha
hahahahahahahhahahhaha a jbm ti životChinaglia je napisao/la:hahaha, Husara komentarise nerede u Turskoj hahaha
imas na Klixu na Faceu, neki od clanaka, pogledaj malo, potraziwobly92 je napisao/la::urnebes: :urnebes: :urnebes:Chinaglia je napisao/la:hahaha, Husara komentarise nerede u Turskoj hahaha
Đe to, de da i to vidim :D
haman si njegov follower
Nek' ga neko citira na ovoj temi... Ja to ne znamNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nek se ne vracaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Javio se, u Tz jeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Gdje je onaj nas sto je otisao u vojsku u Tursku ?
Zovi ga, da nam prokomentarise ovo.
Za Putinawobly92 je napisao/la:Čuj obična slina, a stotine hiljada ljudi izađe u 20 minuta na ceste i golim rukama se suprotstavi ovoj grupi vojske predvođene Gullenom koji su pokušali izvršit udar, i golim rukama im zauzeše tenkove.
Za kog bi bolan to danas narod igdje u svijetu uradio?
ne mozes ba poredit' Tursku i Bosnu i Hercegovinu, nadam se da ti ne moram objasnjavat' zastopinoglavi je napisao/la:@chin narod i baketa podržava
Uze mi riječ iz usta xd, i chini ga onda pdrzavapinoglavi je napisao/la:fascinantno je kako je facebook preplavljen stručnjacima za političku scenu u Turskoj
stvarno sam oduševljen činjenicom da imam za prijatelje toliko političkih analitičara, nadam se da ću imati priliku da naučim od njih
@chin narod i baketa podržava
Bake je legendarni pokemonpinoglavi je napisao/la:fascinantno je kako je facebook preplavljen stručnjacima za političku scenu u Turskoj
stvarno sam oduševljen činjenicom da imam za prijatelje toliko političkih analitičara, nadam se da ću imati priliku da naučim od njih
@chin narod i baketa podržava
Putinu se ovo nikad nece desitsamirr je napisao/la:Za Putinawobly92 je napisao/la:Čuj obična slina, a stotine hiljada ljudi izađe u 20 minuta na ceste i golim rukama se suprotstavi ovoj grupi vojske predvođene Gullenom koji su pokušali izvršit udar, i golim rukama im zauzeše tenkove.
Za kog bi bolan to danas narod igdje u svijetu uradio?
ma znam nego opet samo pokazujem da nije narod uvijek najpametnijiChinaglia je napisao/la:ne mozes ba poredit' Tursku i Bosnu i Hercegovinu, nadam se da ti ne moram objasnjavat' zastopinoglavi je napisao/la:@chin narod i baketa podržava
Naravno da znam.pinoglavi je napisao/la:ma znam nego opet samo pokazujem da nije narod uvijek najpametnijiChinaglia je napisao/la:ne mozes ba poredit' Tursku i Bosnu i Hercegovinu, nadam se da ti ne moram objasnjavat' zastopinoglavi je napisao/la:@chin narod i baketa podržava
neka rade šta god hoće, samo bez još većih nereda i ubijanja civila, puca mi qurac i za Erdogana i za ovu pobunjeničku vojsku
@rimes a dobro jedno je komentarisati, ali kad vidim koliko ljudi zagriženo staju na stranu Erdogana, kao da im je pola familije zaposlio... bolest! Što ga kod nas narod podržava bolje da ne pišem ovdje, mislim da vjerovatno znaš na šta mislim
E upravo tako, puna podrska za sigurnost naroda a za Erdogana me zaboli ona stvar. Al' et, znas ti nas...Rimes87 je napisao/la: Naravno da znam.
Meni je zao naroda u Turskoj, jer su oni ni krivi ni duzni upali u nesto sto je igra politicke moci unutar zemlje, i to je to sto se treba komentarisati za ovo veceras.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Putin je mala maca za mene ! Nego gdje ti je drugarica, poruci joj da sam uporan i da nisam lijep, ali znam da volim.DoeTz je napisao/la: Putinu se ovo nikad nece desit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.