Što se tiče utakmice, moram nažalost spomenuti suca koji je bio očajan, Legia je imala poseban tretman od strane suca kao da je Real Madrid!
Prepali su se i oni ove utakmice, izašli sa svojom najjačom ekipom, ali opet smo odigrali muški i stvarno sam ponosan na momke
Naši su opet pogodili sa pojačanjima, Kozić, Jakovljević i Barić su bili stvarno sjajni i svaka čast našima na još jednom vrhunskom poslu
Vidjeli su naši da se može igrati sa Legiom, ja sam uvjeren da možemo odigrati gore dobru utakmicu, nekako su nam najviše ostali dužni Todorović i Bilbija i nadam se da će u Varšavi pokazati svoje pravo lice
P.S. moram istaknuti da je na tribini bilo dosta "običnih" navijača iz Poljske (pretpostavljam hodočasnika iz Međugorja ili su na godišnjem na Jadranu) koji su uživali na stadionu, sve je kao i očekivano prošlo u najboljem redu i njih same je na kraju fasciniralo zajedničko navijanje Ultrasa i igrača, a to je za mene osobno najljepši trenutak tog dana i ponosan sam na svoj grad i sve navijače Zrinje