Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Re: Chat
Pa jesu li oni normalniPerryFred je napisao/la:nokee95 je napisao/la: Imal neki video il nesto gdje se vide ranjeni ljudi i to? Ja dok sam pratio na Al-Jazeri "uzivo" vidio sam da vojnici vecinom pucaju u zrak da bi prestrasili ljude, sta li ..
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Re: RE: Re: Chat
Je li ovo taj avion sto je srusen?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Pa jesu li oni normalniPerryFred je napisao/la:nokee95 je napisao/la: Imal neki video il nesto gdje se vide ranjeni ljudi i to? Ja dok sam pratio na Al-Jazeri "uzivo" vidio sam da vojnici vecinom pucaju u zrak da bi prestrasili ljude, sta li ..![]()
Boze Dragi
Jesi li sarkastican sto sam se pogresno izrazio, ili? Pratim ovamo ove vijesti, saltam kanale, citam, pa i ne razmisljam bas o cemu pisem. Mislio sam svakako na nesto iz zraka sto puca, da li je sruseno :mrgreen;PerryFred je napisao/la:Ne, to je helikopter.
**** oni pokušavaju da prestraše narod. Ima ih dosta pregaženih tenkovima

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ma nije ovo prestrasivanje nikakvo, imalo je ovo za cilj nesto puno vece, samo sto nece uspjeti. Moguce da nije dobro pripremljeno, ali sumnjam da bi ikako uspjelo. Steta za zrtva, jedino. Prica ce sada ici u skladu sa gusenjem ovog pokreta, a siguran sam da bi drugacije dosta toga bilo da je ovo otislo u drugom pravcu.
Btw, kakvo obracanje SULTANA!

Btw, kakvo obracanje SULTANA!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Evo vidio sam snimke stradalih civila. Gdje su oni redovni utjerivaci "pravde i demokratije." Dajte, malo relativizujte ljudske zivote, niste dugo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Braca Kurdi 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Erdogan was given a lifeline by the very media he's been trying to crush. #Coup is an oppty to recognize need for independent press. #Turkey
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Poceli su i bombardovati ..
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ne dao Bog da Turska ima nuklearno naoružanje, veceras bi milioni poginuli
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
VERY HUGE! #BreakingNews #Turkey's President Erdogan: Military coup leaders are taking their direct orders from Washington..
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Posjeduju oko 60-70 nuklearnih bombi.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ne dao Bog da Turska ima nuklearno naoružanje, veceras bi milioni poginuli
Prvo ovo gore sto zeljo pise je najveca glupost sto sam veceras cuo a bilo ih je mali milion.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Posjeduju oko 60-70 nuklearnih bombi.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ne dao Bog da Turska ima nuklearno naoružanje, veceras bi milioni poginuli
U turskoj je mozda rasporedjen taj broj nuklearki ali nisu njihove nego nato.
Uglavnom steta sto ovaj puč propade veceras, mozda bi nastupila neka mirnija vremena na bliskom istoku da je uspio, a mozda se i ovaj dzukac erdogan opameti poslije ovoga pa prestane finansirati teroriste(pod uslovom da on nije ovo sve organizovao)
This time next year we'll be millionaires.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
https://www.periscope.tv/w/1nAKEbvYkQXGL
Evo uzivo naa mostu. Krenuli su preci most, ali zestoka paljba je otvorena na civile.
Evo uzivo naa mostu. Krenuli su preci most, ali zestoka paljba je otvorena na civile.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Kao sto su nastupila u Libiji, Iraqu pa i Europi (izbjeglice) smaknucima Gadafija i Sadama sa vlasti..Momciluk je napisao/la:Uglavnom steta sto ovaj puč propade veceras, mozda bi nastupila neka mirnija vremena na bliskom istoku da je uspio
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Ako ostane erdogan turcima nikad ne treba dozvoliti da udju u EU
Taj islamist i ekstremist nije pozeljan u zapadnoj demokratiji
Taj islamist i ekstremist nije pozeljan u zapadnoj demokratiji
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 2 gosta.