FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Virtu4l
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Virtu4l » 29 jun 2010, 11:30

Što nam govori da su Robben i Bilal najbolji igrači na Svijetu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 29 jun 2010, 11:35

i još ako sa tog tvog popisa izbaciš još 10-al igrača poput messija,rooneya,ronalda,maicona,iniestu,drogbu,lamparda....

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 29 jun 2010, 12:22

secer je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Teta Mulija se ne sali. :D Ovo danas je bilo vise nego bezobrazno s njegove strane.
ej?
kako me pamcenje sluzi, do prije par mjeseci vam je bio kloc, kanta, taraba, opruga, hulahopka..., i kako sve ne.
kad je seco zborio da ce taj mulijac biti igracina, niste me slusali.
eto, sluso me je olandjanin pa je postao trener bayerna... :)
dakle, slusaj me i smijesi ti se klupa bavarskog diva. 8-) :lol:
inace, u planu mi je selidba na temu o nasoj reprezentaciji!
ocu da objavim rat svima onima koji misle da dzeko i misimovic trebaju igrati u prvoj postavi najjace repke na balkanu a bome i sire.
:twisted:
ps
ovima koji govore kako ce roben mozda postati najbolji igrac svijeta cu poruciti da cute kad nemaju sta pametno za reci! :evil:
roben je trenutno najjaci igrac u zemlji lavova i crnaca. zar cemo ga porediti s pingvinom mesijem, smijesnim ronaldom i ostalim beracima banana ala nase komsije?
koji je to jaci?
olandiju moze izbaciti samo njemacka jer ima igrace koji umiju zaustaviti super-silu kakav je roben. yebga, robi nece dati 100% da ne napravi smijesnim kolegu stajgera.
osim toga, kralj se muci igrajuci sa klocevima i poluigracima ala arsenalov baletan van persi, pa i pored te otezavajuce okolnosti protivnicke odbrane pravi smijesnim.
dakle, roben je najjaci igrac na svijetu ako sa spiska izbacim bilala koji je trenutno van stroja.
izvini seco na smetnji a zasto to nebi oni igrali prvu postavu u repki de mi samo reci... :))
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 29 jun 2010, 13:33

@FC BAYERN bravo, prizvao si secera, cim si ga spomenuo eto ga, vrati se ;)
@neutral nadam se da si prodao acc vecem navijacu Bayerna od sebe 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jun 2010, 14:24

Bilal je napisao/la:@FC BAYERN bravo, prizvao si secera, cim si ga spomenuo eto ga, vrati se ;)
Nije Bgm..ja i Bayern dva suprotna pojma. Postujem sve vase uspjehe i rad kluba,al da vas gotivim i sl-NE.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 jun 2010, 17:05

_amel_13_BHf_ je napisao/la:izvini seco na smetnji a zasto to nebi oni igrali prvu postavu u repki de mi samo reci... :))
odgovoricu ti, vrli mladicu, ali tvoje pitanje zahtjeva opsiran odgovor.
problem je u tome sto je vas jaran seco u vjecitom cajtnotu, tako da cemo i odgovor na postavljeno pitanje prolongirati za neka bolja vremena. ali, obecavam ti, dobit cete odgovor-ti i ostali znatizeljnici kojima je stalo do uspjeha ove reprezentacije.
jedino cu napomenuti da sam ja taj koji je izmislio formaciju 4-2-3-1 i da najbolje znam koji tip igraca odgovara istoj.
ps
virtu, to nam takodje govori da najbolji igrac svijeta ne dolazi iz redova abramoviceve igracke.
svidjalo se to tebi ili ne, robben je trenutno najbolji igrac na svijetu.
to jedino nece priznati fudbalski analfabeta, takodje nece mrzitelji bavarskog giganta, mrzitelji oranje-a, kao ni mrzitelji samog robbena.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 29 jun 2010, 17:52

majke mi nisi dobar,svako normalan će reće da je npr. messi najbolji,a nenormalni kao ti govore drukčije,jbg mogu ja reć da je wagner najbolji igrač na svijetu...jer igra za klub za koji navijam ali nije...

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 29 jun 2010, 19:12

hobotnica je opet jela :D

sve pogadja ova zivotinja,danas je tipovala na njemacku :D

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 29 jun 2010, 19:28

Dabar je napisao/la:majke mi nisi dobar,svako normalan će reće da je npr. messi najbolji,a nenormalni kao ti govore drukčije,jbg mogu ja reć da je wagner najbolji igrač na svijetu...jer igra za klub za koji navijam ali nije...
Pa ko si ti da procjenjujes je li neko normalan ili ne?
Uredu je ako se ti ne slazes s necijim misljenjem, ali da ti govoris da neko nije normalan samo zbog toga sto ne misli isto kao ti, eh to mi nikako nema logike.
hobotnica je opet jela :D

sve pogadja ova zivotinja,danas je tipovala na njemacku :D
Hobotnica nikad ne promasuje. Nadam se da nece ni sada. Ocekujem da Bayernov nogometni virtuoz sa inicijalima T.M. prolazi kroz odbranu Argentine kao vruc noz kroz puter. :mrgreen: Sada se prvi put nadam da ce Demichelis imati los dan.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 29 jun 2010, 21:21

Hobotnica nikad ne promasuje. Nadam se da nece ni sada. Ocekujem da Bayernov nogometni virtuoz sa inicijalima T.M. prolazi kroz odbranu Argentine kao vruc noz kroz puter. :mrgreen: Sada se prvi put nadam da ce Demichelis imati los dan.
hhehe ija se nadam vjeruj :mrgreen: :mrgreen:
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 jun 2010, 23:48

Ne znam kako neko moze postavljati pitanje, da li je @secer normalan, a covjek je rekao da ce teta Mulija biti igracina vec ove sezone, kada su mnogi sumnjali u njegove kvalitete. Pored toga je cijelo vrijeme vjerovao u uspjeh Bayerna u ovoj sezoni i u nekom kladenju usutio dosta forumasa (navijaca MUD-a :) ), koji su isto tako prije utakmice mislili da se @esecer zafrakava i da ne misli ozbiljno.
Postavlja se pitanje, kada ce ljudi shvatiti da je on najveci strucnjak na forumu, i da upravo zbog toga njegove ideje budu ne shvacene u pocetku.

Dakle, Robben je bolji od Messia, a argumentacija je gore navedena. ;) 8-)
#divovi

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 29 jun 2010, 23:53

ma da taj vaš šećer zna više od bilo kojeg stručnjaka,pa čak i robben je rekao da messiju nije nitko ravan,,,ali neznam šta se prepirem s vama,ne vjerujem ja da vi mislite ozbiljno...

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 29 jun 2010, 23:55

_amel_13_BHf_ je napisao/la:
hhehe ija se nadam vjeruj :mrgreen: :mrgreen:
pa demichelis kad got izađe na teren njemu je loš dan,pa čovjek je za 2 primljena gola na prvenstvu kriv...sreća da je golman dobro branio koliko je ovaj čovjek prodo lopti suparničkim igračima...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 jun 2010, 00:26

ovog coentrao-a bi bilo dobro dovest al et sve skoro bilo rijeseno i sad kao benfica ipak trazi u ugovoru propisanih 30 miliona eura, a bayern nudi 20 miliona...a u bayernu rekli da nece vrsit transfere ovog ljeta iznad 20 miliona, ipak stoji jos da se vidi, a coentrao je i veceras odigrao dobru utakmicu, sve vise mislim da bi na beku bio dobro pojacanje
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 30 jun 2010, 01:00

Neutral je napisao/la:
Bilal je napisao/la:@FC BAYERN bravo, prizvao si secera, cim si ga spomenuo eto ga, vrati se ;)
Nije Bgm..ja i Bayern dva suprotna pojma. Postujem sve vase uspjehe i rad kluba,al da vas gotivim i sl-NE.
Ili je Neutral podvojena ličnost ili se s nama malo zahebaje :?
Čuj, prodao nick antinavijaču Bayerna... Svaki Romulanac bi rekao da u tome nema logike 8-)

stari Neutralu, nek si nam živ i zdrav još jedno barem 100 godina...

Nikako mi se ne da pogledam to Coentraoa... Kanio sam večeras i opet zaboravim... Ko kad ne gotivim ni Španiju ni Portugal...
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 jun 2010, 02:05

Fino, seco nam se vratio. :) A bilo je i vrijeme. Interesantno da sa sobom uvijek povuce ovog Dabra, koji se lijepi na njegove realisticne postove. Sada ocekujem Mrgooda da kaze, da ovo nema smisla. :lol:

Coentrao bi dobro dosao, super igrac. Benfica je prodala di Mariju Realu za nekih 25 miliona, sada zele za ovoga 30. Vjerujem da ce ga Bayern dovesti ako ga stvarno zeli, na Crisu je da malo obori cijenu.

Malo novosti iz FCB tabora.
Rensing ide vjerovatno u Spaniju, mali Alaba dobio za punoljetstvo profi ugovor.
Klose izjavio da definitivno ostaje u Bayernu. Nece biti lako Gomezu ni u drugoj sezoni da pokaze sta zna.
Muller igra sjajno na poziciji desnog krila, koju u Bayernu moze igrati jedino u slucaju Robbenove povrede. Posto ce opet biti standardan, vjerovatno na mjestu poluspica...nameće se pitanje, koliko ce sanse Kroos dobijati?
Vom Jäger zum Gejagten

BavY
Kontakt:

Post Postao/la BavY » 30 jun 2010, 04:28

Pozdrav raja, ja sam novi na forumu , i fan sam našeg voljenog Bayern-a otkako znam za sebe , a i navijat ću do kad budem disao :)
Za sve ostalo p.m me : )

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 30 jun 2010, 07:59

BavY je napisao/la:Pozdrav raja, ja sam novi na forumu , i fan sam našeg voljenog Bayern-a otkako znam za sebe , a i navijat ću do kad budem disao :)
Za sve ostalo p.m me : )
WELCOME, na forum najjačeg kluba u Njemačkoj a i šire :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 jun 2010, 09:15

Dabar je napisao/la:ma da taj vaš šećer zna više od bilo kojeg stručnjaka,pa čak i robben je rekao da messiju nije nitko ravan,,,ali neznam šta se prepirem s vama,ne vjerujem ja da vi mislite ozbiljno...
neprijatelju, skromnost je vrlina.
roben je skroman, famelijaran covjek kojem ne pada na pamet da se hvali po medijima.
tu smo mi, fudbalski strucnjaci, da laike poput tebe uputimo ka jedinoj istini.
sad, na tebi je hoces li i dalje lutati vodjen svojim neznanjem i nekim predrasudama, ili ces krenuti pravim putem, putem kojim hode vrhunski poznavaoci najzanimljivije sporedne stvari na svijetu.

gero, u pravu si.
onaj kont...(kako li bi) bi pod palicom odgajatelja haala mogao postati jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu. bitno je da lik zna "povuci" loptu, a za ostalo tu je haal.
ps
nadam se da ce se desiti neko cudo i da ce uprava poslati kroosa i vrecu para put bremena a dovesti ozila.
yebga, da mu se burazer lakse privikne... :)

nego, da bacimo kakvu opkladicu? :D
ja kazem da ce njemacka osvojiti sp... 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 30 jun 2010, 13:58

dobro došo jaro iam nas mašala :D :D :D :D :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.