FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 16 jul 2016, 21:19

Zukanovic je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Toni Tipuric je u igri. ali mi cekamo opet.

Sta cekamo opet,pa nismo mi krivi sto Edson nije dosao.Ne pricaj gluposti
"Trebam te ja
Nije nacin da
Okreces mi ledja zato jer smo razlika
K'o minus i plus
K'o Amer i Rus
U mom svijetu ti si korov a ja hibiskus"

Pricas gluposti "opet cekamo",jedini igrac koji nije dosao a kojeg smo htjeli je Edson i tu nije bilo do nas,zato ne dipr.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 16 jul 2016, 21:24

Prodas Cimija i vecinu od tih para das na "igrace" , za koje znas unaprijed da ce nakon 6 mjeseci do godinu dobiti raskid ugovora. Dogovoris se da "igrac" tebi da pola od raskida i dobro tebi a i "igracu". Normalno zato i ne dovode neko ko bi moga i trebao biti pojacanje, jer manje njima u dzep automatski, ali moraju nekad i dovesti neko pojacanje da bi mogli pogurati nekog iz akademije, da bi ga posle mogli prodati i opet investirati u raskide, i tako sve u krug... nemogu da vjerujem sta pojedinci rade, izgleda pare mjenjaju pojedince.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 16 jul 2016, 21:27

Kad se malo,bolje sagleda situacija bolje je sto se igralo,sa malo jacim ekipama imam neki dobar predosjecaj da ce ce mo,dobro izgledati,u prvenstvu uz boziju pomoc do titule

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 16 jul 2016, 21:29

bio je nakav tipurić što je igrao u hajduku nekada davno,da mu nije to stari?

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ingram
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ingram » 16 jul 2016, 21:31

nukleusmember je napisao/la:bio je nakav tipurić što je igrao u hajduku nekada davno,da mu nije to stari?

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta je rec pa nije Tipurich i shto? :kafa:

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 16 jul 2016, 21:31

Kostić: S ovakvim pristupom nećemo moći da pariramo Sarajevu

Nismo jedini u problemima :)
Amer Dupovac!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 16 jul 2016, 21:33

Rahma je napisao/la:Kostić: S ovakvim pristupom nećemo moći da pariramo Sarajevu

Ja mislim da je to mazanje ociju protivniku, a daj boze da nije
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 jul 2016, 21:35

Nama ko ima dovoljno volje da zabije gol zabit će ga taman da je B tim bilo kog kluba kamenolom lige.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 jul 2016, 21:42

Željezničar je izraziti favorit u derbiju, veća ulaganja u ekipu, bolja atmosfera u i oko kluba, hemija među igračima, trener moderan. Tako se i treba postaviti u toj tekmi, ko autsajder, nažalost ovaj put to jesmo. Bod ko kuća.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 16 jul 2016, 21:44

jurisicduska je napisao/la:Željezničar je izraziti favorit u derbiju, veća ulaganja u ekipu, bolja atmosfera u i oko kluba, hemija među igračima, trener moderan. Tako se i treba postaviti u toj tekmi, ko autsajder, nažalost ovaj put to jesmo. Bod ko kuća.
Ako ne primimo go osvajamo :clap:

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 16 jul 2016, 21:45

Sarajlijica1946 je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Željezničar je izraziti favorit u derbiju, veća ulaganja u ekipu, bolja atmosfera u i oko kluba, hemija među igračima, trener moderan. Tako se i treba postaviti u toj tekmi, ko autsajder, nažalost ovaj put to jesmo. Bod ko kuća.
Ako ne primimo go osvajamo :clap:
ako ne primimo vise od 2, bod je nas
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 jul 2016, 21:46

Ova utakmica je izrežirana, Kostić prodaje mahalske po Bosni konta raja glupa. Nisu igrali ni 25% svojih mogućnosti. Tačno se vidjelo kad hoće da melju protivnika. Hurtić ako ima imalo mozga spremati se ko da se igra protiv Krasnodara, a ne protiv ove ekipe od danas, jer ovo nije realno stanje.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 jul 2016, 21:47

Veca ulaganja hahahahahhahahahajhajahahajajha
Placem hahahahhahaha
ŠTA SE OVO DEŠAVA

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 16 jul 2016, 21:48

jurisicduska je napisao/la:Ova utakmica je izrežirana, Kostić prodaje mahalske po Bosni konta raja glupa. Nisu igrali ni 25% svojih mogućnosti. Tačno se vidjelo kad hoće da melju protivnika. Hurtić ako ima imalo mozga spremati se ko da se igra protiv Krasnodara, a ne protiv ove ekipe od danas, jer ovo nije realno stanje.
slazem se 100% sa tim, samo me brine ovo ''Hurtić ako ima imalo mozga'' jer mislim da on to sigurno nema
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 jul 2016, 21:50

Zorica Brunclik prestani se sramotiti. Jahić košta ko naša odbrana kompletna sa izmjenama. A ni Grk ni Talijan ne igraju za kifle, mogli su u serija c igrat za 4-5 k eura.

+Bekrić, +Lendrić poboljšan ugovor, Stevanović jako dobar ugovor, Uglješa i Šećerović top ugovori za našu ligu, Španac odlično plaćen. Skontaj se ti malo.

Nikolić jedini od pojačanja što je u okvirima normalnog plaćen, i Lazić koji ima malu platu. Ostalo je sve ekstra plaćeno za naše uslove.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 16 jul 2016, 21:53, ukupno mijenjano 3 puta.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 16 jul 2016, 21:50

Boli nas koorčina što plačeš. Hahahahhshshahahaahaj
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 jul 2016, 21:50

Kostić jeste lik za zajebancije ali Hurtić je još veći.Nemamo pravo da se smijemo tuđoj muci kad je naša još veća.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 16 jul 2016, 21:50

Majkl je napisao/la:
Veca ulaganja hahahahahhahahahajhajahahajajha
Placem hahahahhahaha
nije smijesno..sigrno je da nasi TROSE 5 puta vise od ostalih, ali to nisu ulaganja nego nesto drugo
neki to zovu kradja

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 jul 2016, 22:00

jurisicduska je napisao/la:Zorica Brunclik prestani se sramotiti. Jahić košta ko naša odbrana kompletna sa izmjenama. A ni Grk ni Talijan ne igraju za kifle, mogli su u serija c igrat za 4-5 k eura.
Neka te drug,ja znam da vlada atmosfera linca i da je u modi crnjaciti jer nisi pravi navijac ako ne crnjacis i ne pljujes i ne omalovazavas igrace Sarajeva i da treba respektovati protivnika,sto naravno i ja kazem ,pogotovo jer u derbiju nema veze ni forma ni igraci ni tabela,ali izjaviti da su "ulozili" vise u ekipu i da je Jahic skuplji nego nasa zadnja linija je u najmanju ruku smjesno ali eto,to je tvoje misljenje koje je zasnovano na neznanju nekih stvari.Ne kazem da smo mi u prednosti ako smo skuplji ili nesto ali morao sam se nasmijati na ovo,ne vrijedi vise ni sa tobom polemizirati ,Zivio drug,nadam se da cemo slaviti u derbiju
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 16 jul 2016, 22:01

Fudo je napisao/la:
Rahma je napisao/la:Kostić: S ovakvim pristupom nećemo moći da pariramo Sarajevu

Ja mislim da je to mazanje ociju protivniku, a daj boze da nije
x
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Cattivi87, napoleon72 i 26 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []