Suki46 je napisao/la:Leone ostani![]()
Tesko jarane sa dva kluba pregovara sa jednim je skoro sve zavrseno,ali tu su Ahmetovic i Bekic koji ce nadam se to odraditi kako treba.Tuzne vijesti jutros ,ali tako je.Duljevic nece jos ici
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Suki46 je napisao/la:Leone ostani![]()
Naravno, g. Nihadesasistika je napisao/la:Ale ale aleee ja te yebem Željezničareee aleeealeee ja te yebem Željezničareeeee Možel vako g. DinoColdDemon je napisao/la:Idući vikend je derbi. Možemo li se sada okrenuti bodrenju
FK Sarajeva i prestati sa preseravanjima? Ekipu moramo podržati a svoje negodovanje jasno i glasno uputiti homosexualcima iz uprave.
Hajde da zbijemo redove i ne budemo više majmuni i pljuvači koji neumorno crnjače i izdrkavaju se ovdje, tražeći pažnju da bi se osjećali bitnijima.
muhamedhulk je napisao/la:imal' ti dresova??? joj kako mi dizu pritisak, hebem ih nesposobne! umjesto da se sad slikamo u dresovima, i pripremamo za derbi, mi moramo pricati o tome kako istih nema.
hajmo plavi aleeeeeeee hajmo plavi aleeeeeee hajmo plavi aleeeeeeee pusite k**cineeeeeeeeeee
Pa sta ako imamo 2, ima jos momaka u juniorima, Osmanovic i abd Catakovic kad se oporavi,pa ako zafali koji minut dati i malom Hadzicu zasluzio je.zlo87 je napisao/la:bravo uprava! dva napadaca imamo, bravo!
Mozes li pojansiti sta "nam" to rade, bas mi me zanimalo ?SiouxLukavac je napisao/la:Šta nam uradiše i šta nam rade, stvarno nemam više riječi. Nek nam je Bog na pomoći.
DINO&EDISE - HVALA VAM!
Sam je rekao da hoce da ide,jedva smo ga placali svakako!Doveden je najbolji spic lige u prosloj sezoni umjesto njega,valjda bude nekog hajra od AhmetovicaSiouxLukavac je napisao/la:Šta nam uradiše i šta nam rade, stvarno nemam više riječi. Nek nam je Bog na pomoći.
DINO&EDISE - HVALA VAM!
Nazadujemo umjesto da napredujemo i to konstantno.isko1807 je napisao/la:Mozes li pojansiti sta "nam" to rade, bas mi me zanimalo ?SiouxLukavac je napisao/la:Šta nam uradiše i šta nam rade, stvarno nemam više riječi. Nek nam je Bog na pomoći.
DINO&EDISE - HVALA VAM!
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, Vanja8 i 36 gostiju.