R32 je napisao/la:Vracaj Pepa, ubi nas Lippstadt![]()
nenenenenenenenenenenene
on je odsviro svoje u minkenu
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
R32 je napisao/la:Vracaj Pepa, ubi nas Lippstadt![]()
Daphily je napisao/la:je li ovaj Gotze u odbrani brat od Maria Gotze
gerdmuller je napisao/la:Daphily je napisao/la:je li ovaj Gotze u odbrani brat od Maria Gotze
http://www.fcbayern.de/en/news/news/201 ... 170716.phpproFCB je napisao/la:Sta je sa Robbena, ima li obavijest za njega?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Nevjerojatno ali nakon dugo vremena ima nečeg u čemu se slažemo...rikimo je napisao/la:Od Robija nažalost više ništa nema, čak mislim da je i planiran za ovu sezonu kao neka rezervna opcija.
Generalno po pitanju igračkog kadra neophodnan je rezervni napadač, još jedno krilo i po meni desetka. Čak tri igrača u napadu, možda i previše. To prvo ne bih objašnjava, treba imati drugog špica. Izbor igrača je velik...
Krilo se nameće kroz odlazak Gotzea, povrede Robbena i Riberya, čak je i Costa nakupio solidan broj izostanaka. Moja idealna opcija: Mahrez
Desetka? Za Carlov sistem igre mislim da bi dobro došla klasičnija desetka ispred holderskog dvojca. Da ne objašnjavam kako i zašto, iako je Ancelotti imao ekipa i bez desetke, tipa onaj Real što je uzeo LP. Idealna opcija: James, Oscar, čak bih uzeo Maxa Meiera....
da ,to i ja racunam za sanea,ali mislim da je on ipak vec u citiuproFCB je napisao/la:Sane ukoliko ostane još ovu sezonu, slijedeće bi trebao biti naš, u protivnom ode on u City.
Mislim da će i Robben i Ribery dobiti po jos godinu ugovora, možda sa opcijom produženja za još jednu.
Samo jedno ime meni djeluje kao značajni upgrade naših krila, a to je Eden Hazard. Mislim da ga nije nemoguće dovesti, ali naši bi morali probiti rekord transfera...
Sve je to fino udure ali ima jedan mali problem ,mali roberiji,hazardi se ne radjaju svaki dan ,svaki mjesec ili svake godine takvi se rode jednom u 10 godina mozda i vise,i ako se sve to poklopi ako te luda sreca potrefi pa ubodes i nadjes takvog igraca jersu prerijetki a kad se otjrije hoce ga svi.schickeria je napisao/la:da ,to i ja racunam za sanea,ali mislim da je on ipak vec u citiuproFCB je napisao/la:Sane ukoliko ostane još ovu sezonu, slijedeće bi trebao biti naš, u protivnom ode on u City.
Mislim da će i Robben i Ribery dobiti po jos godinu ugovora, možda sa opcijom produženja za još jednu.
Samo jedno ime meni djeluje kao značajni upgrade naših krila, a to je Eden Hazard. Mislim da ga nije nemoguće dovesti, ali naši bi morali probiti rekord transfera...
Ne vjerujem u produzenje jer robben ce dogodine imati 33 a ribery 34 godine a realno gledajuci preskupi su za ono sto pruzaju a zatvaraju prostor nekome novom.Svaka im cast i zahvala na svemu sto su dali ali nogomet je nemilosrdan......
Hazard kosta 65 miliona eura i ima ugovor do 2020.Ispod 100-120 miliona ga ne mozes dobiti ,zaboravi takve igrace kad je bayern u pitanju,nas pravac je otkriti nove hazrde prije nego ne postignu super visoku cijenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.