miki_92 je napisao/la:e moj Pippo s kim ti diskutujes
Ma znam sve samo mi nije jasan frajer nikako konstatno pljuje po Rosiju ko da mu je pobio cijelu familiju.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
miki_92 je napisao/la:e moj Pippo s kim ti diskutujes
Ovo je pljuvanje.SuperPippo je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem sta se desilo citavu trku dominantan i taman kad je preuzeo vodstvo ovo mu se desi sad je u zaostatku skoro dvije trke za Markezom. Prvila sranje jebote ljudi zaostajali preko 15 sekundi i novi pocetak trke **** to. Markez cijelu trku nije nikoga obisao i zavrsi drugi lorenco katastrofa pa taj nije zasluzuo pobjedu ove godine a kamoli da uzme titulu. Koliko samo Rosi neka srece nakon Mugela da se ovo desi pa bio bi prvi u generalnom i to ubjedljivo.miki_92 je napisao/la:Meh, ode sampionat u qrac , Marc skoro trku prednosti u odnosu na Lorenza koji je u daleko losijoj formi ove sezone, Vale do kraja moze samo da vozi za svoju dusu i sto vise pobjeda bez nekog pritiska
Jackass
Lorenzo standardno ocajan po kisi, sam je rekao da se plasi voziti po istoj
@aki pa normalno da ce Marc ziheraski voziti, na Lorenzu i Rossiju je da smanjuju zaostatak
Nije ovo vise onaj divlji Marc koji ide na pobjedu bez obzira na okolnosti, prosla sezona mu je bila dobra skola
Kraljakisarajevo92 je napisao/la:pazi Ercega u bazenu sa Monster djevojkama
Strašna utrka bila.Manuel je napisao/la:Pa Boze kakav sport![]()
Zarco pa kakav finis![]()
Jos Moto GP
Uzivanje bratearelinho je napisao/la:Strašna utrka bila.Manuel je napisao/la:Pa Boze kakav sport![]()
Zarco pa kakav finis![]()
Jos Moto GP![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.