PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

pinoglavi
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la pinoglavi » 17 jul 2016, 15:36

pompom je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Htjeli Subića ali nisu htjeli posudbu ili da otkupe ugovor :rol:
navikli na sadaku :urnebes:
Kad su skontali da ne može onda su ga oni odbili :lol:
Mogu misliti uprave Partizana, ljudi u čudu s kim uopšte pregovaraju :urnebes:
Nad tobom sunce najljepše sja

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 17 jul 2016, 15:36

pinoglavi je napisao/la:Odbili Subića jer Partizan ne želi da mu da slobodne papire i jer Subić ne želi da živi od filozofije
Možel' kako Subić, ali nemoj na posudbu i nemoj da moramo otkupiti ugovor :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:facepalm:

Solinas
Ako se već ****, Jahić ima bolji ugovor nego vaša komplet zadnja linija. Džidiću da je do para, završio bi u Sarajevu. Fatić i Lazevski, ko su ti !?
Zeba ima manju platu kod vas nego što je imao kod nas.

I, još jednom, može li izvor tih informacija oko ugovora Subića?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 17 jul 2016, 15:40

pinoglavi je napisao/la: Mogu misliti uprave Partizana, ljudi u čudu s kim uopšte pregovaraju :urnebes:
kako nece biti, pustili jednog perspektivnog igraca u klub od kojeg su Modrica i Leotar trofejniji
Zadnja izmjena: elamalakia, dana/u 17 jul 2016, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 17 jul 2016, 15:40

pinoglavi je napisao/la:
pompom je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Htjeli Subića ali nisu htjeli posudbu ili da otkupe ugovor :rol:
Kad su skontali da ne može onda su ga oni odbili :lol:
Mogu misliti uprave Partizana, ljudi u čudu s kim uopšte pregovaraju :urnebes:
Bas me interesuje koliko je Subica stid sto mu je ostala samo opcija sa Slobodom, hej prosle godine evropsku ligu igrao, a sad potpisuje za klub jednog polupismenog seljaka, sa jos vecim sabanima i seljacima na tribinama (doduse nema svakako puno raje na tribinama), klub od kojeg je trofejnija Modrica itd itd..Da je imao mogucnost da igra u Želji, Sarajevu, Zrinjskom pa on bi to bezglavo prihvatio cisto da sacuva svoj renome, ovako je bas nisko pao. Mogu mislit kakva je reakcija celnika Partizana kad su culi Azmira dok izgovoara rijec utakNica :lol:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 17 jul 2016, 15:42

I još nešto, spominjanje sadake a njima klub funkcioniše na tom principu, na sadaki koju Azmir udjeljuje. Još skupljaju sadaku za plaćanje rata reprograma. :lol:

amazing
Kontakt:

Post Postao/la amazing » 17 jul 2016, 15:43

pompom je napisao/la:
To je ta filozofija. :lol:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 jul 2016, 15:44

shzna je napisao/la:I još nešto, spominjanje sadake a njima klub funkcioniše na tom principu, na sadaki koju Azmir udjeljuje. Još skupljaju sadaku za plaćanje rata reprograma. :lol:
:lol: :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 17 jul 2016, 15:46

shzna je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Odbili Subića jer Partizan ne želi da mu da slobodne papire i jer Subić ne želi da živi od filozofije
Možel' kako Subić, ali nemoj na posudbu i nemoj da moramo otkupiti ugovor :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:facepalm:

Solinas
Ako se već ****, Jahić ima bolji ugovor nego vaša komplet zadnja linija. Džidiću da je do para, završio bi u Sarajevu. Fatić i Lazevski, ko su ti !?
Zeba ima manju platu kod vas nego što je imao kod nas.

I, još jednom, može li izvor tih informacija oko ugovora Subića?
Moze li tvoj izvor kako pasa moj. :wtf:
Jedan 36-godisnjak da zaradjuje u BiH kao komplet zadnja linija Slobode....zanimljivo.
Inace ponude Sarajeva i Slobode bile su identicne.
Slobodu je izabrao zbog drugih stvari.Cuj da mu je do para isao bi u Sarajevo. :roll:
Fatic i Lazevski bivsi igraci Intera i Partizana....
Zeba ima manju platu........
Hajde budi pozdravljen niste vi normalni Sekunde ..
Najjaci ste najveci finansijski nedodirljivi.
Pa vi niste mogli placati Zahirovica posle samo jedne polusezone ostali duzni covjeku,frajer sporazumno uzeo papire njemu dug halalio...
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 jul 2016, 15:50

Koji mitomani, jel' moguće :urnebes: Ne znam šta se uopšte raspravljate s njima, pa jel' vidite kakve su gluposti u stanju napisati :lol:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 17 jul 2016, 15:53

On u Sarajevo nije otišao iz tog razloga što su mu Černobiljci prijetili.

Zahirović je, malo reći, razočara, zakazan je sastanak na kojem je dogovoren sporazumni raskid saradnje i tako se oslobodio budžet za neke nove igrače koji bi mogli odgovoriti zadatku.
Otkud ti da smo dužni?
Zašto vi ne dovedoste Zahirovića, a pregovarali ste s njim?

I naravno, kako to da ste finansijski bolji kad smo mi prošlu godinu završili sa 2 miliona u plusu a vi sa 16 hiljada? Da ne računamo prethodne jer niste nikad ni završavali u plusu.

Slažem se sa konstatacijom da smo najjači i najveći, finansijski nedodorljivi, to smo i dokazali ovog ljeta kada su na mnogi finansijeri i stručnjaci predviđali krah ukoliko se ne izbori Evropa, a pogledaj samo kakvi su nas igrači pojačali: Pozder, Jahić, Toskas, Javi...
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 17 jul 2016, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 17 jul 2016, 15:55

FK Filijala Tuzla... ekipa cija je svrha postojanja pandan postojanja zagrebačke lokomotive...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 17 jul 2016, 15:58

pinoglavi je napisao/la: Mogu misliti uprave Partizana, ljudi u čudu s kim uopšte pregovaraju :urnebes:
Senijad Ibričić:
Moram reći da odavno nisam imao priliku razgovarati sa poštenijim ljudima, kao što su to čelnici iz Želje. Vjerujte mi, od prvog dana kada se kontakt uspostavio ljudi su bili toliko fer i korektni da mi je jednu ruku žao što nisam završio u Želji. Skoro sve je bilo dogovoreno, ali onda se pojavila ova ponuda Sepahana i kada me Igor Štimac nazvao nisam imao drugog izbora i naravno presudilo je to da imam priliku zaigrati za jedan od najvećih klubova u Iranu, te igrati Azijsku Ligu prvaka jer je to ovdje kao kod nas naša Liga prvaka i htio sam da i to doživim u karijeri.
Goran Zakarić:
Istina je da sam pregovarao sa čelnicima Željezničara. Radi se o profesionalnim ljudima i zaista smo imali korektne razgovore. Postojala je i moja želja da dođem na Grbavicu, ali oni nisu željeli igrača na posudbi, a ja imam ugovor sa Dinamom, tako da je na kraju to propalo
A sad lijepo napiši neki post u kojem obavezno stavi smajlija koji je znak da umireš od smijeha, i provali nešto, recimo kamatari, mitomani, 7%.

Ili, ćemo malo o sadaki, pa da vidimo kome se zapravo i udjeljuje ta sadaka?
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 17 jul 2016, 16:01, ukupno mijenjano 2 puta.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jul 2016, 16:00

Sloboda plati koliko je igrac zasluzio. Nece sigurno dati Ahmetovicu ono sto je trazio kada ne zasluzuje taj novac.

Igrac koji vrijedi pare ce biti placen kao i u Zelji , ali ako ne vrijedi neka opljacka neku drugu ekipu.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 jul 2016, 16:16

Joj ovih zeljinih al mogu kakit, a ni situaciju u svom klubu ne znaju. Nisam javno iznosio al ima nekoliko momaka, prepoznat će se, koji su bili upućeni u situaciju i prije nego su se počela dešavati sra.nja oko kluba.
Ako ste tako moćni, zašto ste počeli tjerati igrače i smanjivati plate onim glavnim, od kojih neki nisu pristali na to?
I ono u boljoj poziciji, Ivetiću neku crkavicu nudili, a Subića bi da dovedu. Svrsavali na njega kad se počelo pričati o mogućem dolasku u Želju, a sad odjednom ko fol oni njega nisu htjeli zbog nekih lijevih stvari. :lolno:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 17 jul 2016, 16:16

Nakon prve utakmice polufinala kupa BiH izmedju Zeljeznicara i Slobode, u svlacionici Zelje bilo je turbulento, što je potvrdio i njihov kamatar Misimovic, na skupštini kluba. Bekric je zamjerio treneru golmana Karicu sto ga je prozvao na press konferenciji a, Blagojevic je rekao Mulalicu zašto mene izvodiš, kad imaju gori od mene ! Da sve bude zanimljivije pobrinuo se sada vec bivši trener Zelje koji je na svojoj sljedecoj konferenciji doveo Bekrica i objasnio kao da je sve sjajno i da se ništa nije desilo.

Elvis Karic proziva Bekrica!
[youtube][/youtube]

Mulalic doveo Bekrica na konferenciju.
[youtube][/youtube]
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 jul 2016, 16:16

Ali nevjerovatno, odbio ga je Seljo jer neće igrača na posudbu. A neće ni da otkupe ugovor. A i uprava Partizana ne može da vjeruje da ljudi hoće igrača a neće ni posudbu ni otkup ugovora. I nešto se pravdaju :lol:

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 jul 2016, 16:18

moze svako imati svoje misljenje ali jedno je istina,Subić je igračina za ovu ligu i svi bi volili da ga dovedu..sve drugo je laina i zavist
sloboda će imat extra ekipu ove sezone,40% najmanje jače nego prošle sezone!!!
DRŽAVA TUZLA!!

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 17 jul 2016, 16:21

opet ravnogorci buncaju. cuj neko izabrao slobodanku prije FKS ili zelje :lol: :lol: prvo; cetalji kod nas nisu dobrodosli, drugo; imamo boljeg beka od tog subica, trece; da mu FKS ili zeljkan ponude pola od onog sto mu nude beztrofejevici, on bi dotrcao u sa..
znaci prvo morate dostici nivo modrice, leotara, brotnja, olimpica itd, pa onda jos jedno 97 godina konstantnog igranja u PL, izlazaka u europu, osvajanja trofeja itd i tek tad bi bili kao mi sada.. naravno da cemo mi i tada biti svjetlosnu godinu ispred vas :kafa:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

amazing
Kontakt:

Post Postao/la amazing » 17 jul 2016, 16:23

Koliko posto ce Sarajevo biti jace nakon dolaska Sejfudina,a sve izvjesnijeg odlaska Benke?

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 17 jul 2016, 16:23

admirr je napisao/la:opet ravnogorci buncaju. cuj neko izabrao slobodanku prije FKS ili zelje :lol: :lol: prvo; cetalji kod nas nisu dobrodosli, drugo; imamo boljeg beka od tog subica, trece; da mu FKS ili zeljkan ponude pola od onog sto mu nude beztrofejevici, on bi dotrcao u sa..
znaci prvo morate dostici nivo modrice, leotara, brotnja, olimpica itd, pa onda jos jedno 97 godina konstantnog igranja u PL, izlazaka u europu, osvajanja trofeja itd i tek tad bi bili kao mi sada.. naravno da cemo mi i tada biti svjetlosnu godinu ispred vas :kafa:
Bolji bek od Subica, Balic ili Almir Bekic ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.