Kad su skontali da ne može onda su ga oni odbilipompom je napisao/la:navikli na sadakupinoglavi je napisao/la:Htjeli Subića ali nisu htjeli posudbu ili da otkupe ugovor
Mogu misliti uprave Partizana, ljudi u čudu s kim uopšte pregovaraju
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Kad su skontali da ne može onda su ga oni odbilipompom je napisao/la:navikli na sadakupinoglavi je napisao/la:Htjeli Subića ali nisu htjeli posudbu ili da otkupe ugovor
pinoglavi je napisao/la:Odbili Subića jer Partizan ne želi da mu da slobodne papire i jer Subić ne želi da živi od filozofije
Možel' kako Subić, ali nemoj na posudbu i nemoj da moramo otkupiti ugovor![]()
![]()
kako nece biti, pustili jednog perspektivnog igraca u klub od kojeg su Modrica i Leotar trofejnijipinoglavi je napisao/la: Mogu misliti uprave Partizana, ljudi u čudu s kim uopšte pregovaraju
Bas me interesuje koliko je Subica stid sto mu je ostala samo opcija sa Slobodom, hej prosle godine evropsku ligu igrao, a sad potpisuje za klub jednog polupismenog seljaka, sa jos vecim sabanima i seljacima na tribinama (doduse nema svakako puno raje na tribinama), klub od kojeg je trofejnija Modrica itd itd..Da je imao mogucnost da igra u Želji, Sarajevu, Zrinjskom pa on bi to bezglavo prihvatio cisto da sacuva svoj renome, ovako je bas nisko pao. Mogu mislit kakva je reakcija celnika Partizana kad su culi Azmira dok izgovoara rijec utakNicapinoglavi je napisao/la:Kad su skontali da ne može onda su ga oni odbilipompom je napisao/la:navikli na sadakupinoglavi je napisao/la:Htjeli Subića ali nisu htjeli posudbu ili da otkupe ugovor![]()
Mogu misliti uprave Partizana, ljudi u čudu s kim uopšte pregovaraju
To je ta filozofija.pompom je napisao/la:navikli na sadakupinoglavi je napisao/la:Htjeli Subića ali nisu htjeli posudbu ili da otkupe ugovor
shzna je napisao/la:I još nešto, spominjanje sadake a njima klub funkcioniše na tom principu, na sadaki koju Azmir udjeljuje. Još skupljaju sadaku za plaćanje rata reprograma.
Moze li tvoj izvor kako pasa moj.shzna je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Odbili Subića jer Partizan ne želi da mu da slobodne papire i jer Subić ne želi da živi od filozofije
Možel' kako Subić, ali nemoj na posudbu i nemoj da moramo otkupiti ugovor![]()
![]()
![]()
Solinas
Ako se već ****, Jahić ima bolji ugovor nego vaša komplet zadnja linija. Džidiću da je do para, završio bi u Sarajevu. Fatić i Lazevski, ko su ti !?
Zeba ima manju platu kod vas nego što je imao kod nas.
I, još jednom, može li izvor tih informacija oko ugovora Subića?
Senijad Ibričić:pinoglavi je napisao/la: Mogu misliti uprave Partizana, ljudi u čudu s kim uopšte pregovaraju
Goran Zakarić:Moram reći da odavno nisam imao priliku razgovarati sa poštenijim ljudima, kao što su to čelnici iz Želje. Vjerujte mi, od prvog dana kada se kontakt uspostavio ljudi su bili toliko fer i korektni da mi je jednu ruku žao što nisam završio u Želji. Skoro sve je bilo dogovoreno, ali onda se pojavila ova ponuda Sepahana i kada me Igor Štimac nazvao nisam imao drugog izbora i naravno presudilo je to da imam priliku zaigrati za jedan od najvećih klubova u Iranu, te igrati Azijsku Ligu prvaka jer je to ovdje kao kod nas naša Liga prvaka i htio sam da i to doživim u karijeri.
A sad lijepo napiši neki post u kojem obavezno stavi smajlija koji je znak da umireš od smijeha, i provali nešto, recimo kamatari, mitomani, 7%.Istina je da sam pregovarao sa čelnicima Željezničara. Radi se o profesionalnim ljudima i zaista smo imali korektne razgovore. Postojala je i moja želja da dođem na Grbavicu, ali oni nisu željeli igrača na posudbi, a ja imam ugovor sa Dinamom, tako da je na kraju to propalo
Bolji bek od Subica, Balic ili Almir Bekic ?admirr je napisao/la:opet ravnogorci buncaju. cuj neko izabrao slobodanku prije FKS ili zelje![]()
prvo; cetalji kod nas nisu dobrodosli, drugo; imamo boljeg beka od tog subica, trece; da mu FKS ili zeljkan ponude pola od onog sto mu nude beztrofejevici, on bi dotrcao u sa..
znaci prvo morate dostici nivo modrice, leotara, brotnja, olimpica itd, pa onda jos jedno 97 godina konstantnog igranja u PL, izlazaka u europu, osvajanja trofeja itd i tek tad bi bili kao mi sada.. naravno da cemo mi i tada biti svjetlosnu godinu ispred vas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.