FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja sam zadovoljan juče viđenim. Ono što me brine je Aco i realizacija. Lendrić, Mujagić ono se ne fula. Imam osjećaj da Aco nije kapiten da ne bi niti starter bio.
Za derbi sigurni...Fejzić, Shorty, Bevab, Aco, Grk, Hervas, Šećer, Uglješa, Halvadžić, Lendrić, Beganović.
Plakaće pitari ko bebe male....
Za derbi sigurni...Fejzić, Shorty, Bevab, Aco, Grk, Hervas, Šećer, Uglješa, Halvadžić, Lendrić, Beganović.
Plakaće pitari ko bebe male....
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- amazon
- Kontakt:
Halvadzic može igrati na treningu samo, a derbi nikako.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Igra sigurno jer razumije ovu igru koju Kostić traži.I on i Dženis. Pojedinci malo slabije nadolaze i kontaju romb, ulasci, krila , bekovi ....
- amazon
- Kontakt:
Taktika se pravi od igraca koje imas i s cim raspolazes. Ne mozes ti potencirati na romb ako nemas igraca za takvu igru jer nismo Juventus. Spanac ne moze biti plejmejker, moze igrati samo poluspica. Lendric i Nikolic su u ovoj taktici totalno zapostavljeni, nemaju lopti, nama stoperi ili bekovi nabijaju loptu prema naprijed. Ne moze tako. Moramo igrati s jednim napadacem, ako je Nikolic bolji neka igra, ako nije ima Lendric. Ili u kranjem slucaju ih mijenjati.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Kako se samo brukaš prijatelju.amazon je napisao/la:Taktika se pravi od igraca koje imas i s cim raspolazes. Ne mozes ti potencirati na romb ako nemas igraca za takvu igru jer nismo Juventus. Spanac ne moze biti plejmejker, moze igrati samo poluspica. Lendric i Nikolic su u ovoj taktici totalno zapostavljeni, nemaju lopti, nama stoperi ili bekovi nabijaju loptu prema naprijed. Ne moze tako. Moramo igrati s jednim napadacem, ako je Nikolic bolji neka igra, ako nije ima Lendric. Ili u kranjem slucaju ih mijenjati.
O kakvoj romb formaciji ti pričaš?Pročitao ti negdje i misliš da je to formacija?
Ako se jucer ista vidjelo,vidjela se formacija prijatelju,a poslije toga da niko od stopera a kamo li bekova nabija dugu loptu.
Sam sebe si poništio,jer nisi bio na utakmici.
Ili ti je onaj tvoj stručnjak prenio utiske,pa Sasa Matic bi to bolje uradio.
Povlačim ponudu za posao,nisi zaslužio,izbaceni ste iz kuce velikog brata.
P.S. Jes siguran da ono nije Blagoje igrao ili pak Hervas

-
- Kontakt:
Ovo je javni forum i svi ga citaju tako da cemo konacno imati velike koristi od ovih forumasa koji ovdje pisu.Sve je tako lose i negativno gore nego kad je Hotic bio.Ako ovo citaju oni iz Sarajeva,strucni stab I igraci mogu zakljuciti kako je u Zelji alarmantno.Ukoliko uzmemo pitare to ce biti zasluga ovih forumasa.Hvala vam Zeljini bolesnici 

Za zivot cijeli !
Najgore je kada komentarišu oni koji ne mogu Dolinu Ćupova niti na karti naći, ali znaju sve formacije postave, igrače, trenere, strategije, finansijsku situaciju u klubu...ma sve...
Ponavljam, zadovoljan sam onim što sam vidio juče. Šteta što se Halvadžić povrijedio, ali biće on dobro i igraće u subotu aBd..i Lazić će biti spreman za klupe. Ostali su zdravi, osim Jahe. Lendrić je nešto ljut, pa bi i on mogao odmoriti a Pozder u prvih 11, ili Stevo...
Ponavljam, zadovoljan sam onim što sam vidio juče. Šteta što se Halvadžić povrijedio, ali biće on dobro i igraće u subotu aBd..i Lazić će biti spreman za klupe. Ostali su zdravi, osim Jahe. Lendrić je nešto ljut, pa bi i on mogao odmoriti a Pozder u prvih 11, ili Stevo...
Nisi ti bio na utakmici. Samo lik koji nije bio na utakmici moze reci da je zadovoljan. Pokazali smo da pored sve halabuke nismo sekunde napredovali, nismo bolji nista nego u prosloj godini. Niko na Grbavici bilo nas je 3000 ne vidi ni taj brzi protok lopte o kojem se epovi prave.Monci je napisao/la:Najgore je kada komentarišu oni koji ne mogu Dolinu Ćupova niti na karti naći, ali znaju sve formacije postave, igrače, trenere, strategije, finansijsku situaciju u klubu...ma sve...
- akisarajevo92
- Kontakt:
- amazon
- Kontakt:
Valjic sudi derbi

Ocekivao sam Jakupovica naseg trinaestog igraca s proslog derbija
.

Ja se nadam da je ovaj snimak bio Opticka varka ako nije moram priznat da je Metalge bio bolji pogotovo u tehnickom djelu tj lopta od noge do noge.Golman kritican.
- amazon
- Kontakt:
Nemojte gledati ovaj klip. Uprava dovela strasnog trenera koji za mjesec dana nije uradio ama bas nista. Ne znaju osutati izvan 16 metara. Nije ovo uzivo bas ovako jadno izgledalo u pm. Zamisli doveli Lesnika da nam ustroji najbolji omladinski pogon lige,frajer ne zna odakle je supalj jbt
Ovi ce nam razjebat i ono malo sto smo imali da valja u pm 

amazon je napisao/la:Nemojte gledati ovaj klip. Uprava dovela strasnog trenera koji za mjesec dana nije uradio ama bas nista. Ne znaju osutati izvan 16 metara. Nije ovo uzivo bas ovako jadno izgledalo u pm. Zamisli doveli Lesnika da nam ustroji najbolji omladinski pogon lige,frajer ne zna odakle je supalj jbtOvi ce nam razjebat i ono malo sto smo imali da valja u pm

Gledajte i uživajte u sezoni pred nama.
Budite opušteni ko biljke i bodrite plavi tim
Budite opušteni ko biljke i bodrite plavi tim

- invincible1921
- Kontakt:
hhahahah cuj nije prioritet ma ja hajmo jos jedno 10 godina se stabliziovat je.bo itulezeljoooooooooo je napisao/la:Pehar nije prioritet ove sezone, ali bi bilo ravno katastrofi da se ne izbori Evropa.
Definitivno bi najavili i borbu za titulu kada bismo u prvih 6 kola dobili sve domaće, i jednu gostujuću.
A realno, ako dobijemo derbi, to je normalno za očekivati.

Jel moguce da opet necemo imat sponzora

=\_1921_/=
Čuj šuplje "ako mi budemo igrali dobro hebe nam se za njih". Danas svi igraju i uvijek postoji mogućnost da neko igra bolje od tebe. Ova liga je specifična i često naizgled bolji tim ne dobija utakmice.amazon je napisao/la:Mi kao navijaci prvo trebamo gledati kakvi smo to mi, kako mi igramo. Ako mi igramo dobro, hebe nam se za njih. Ako smo mi tanki, nemamo sta gledati njih, niti bilo sta moze biti garancija da cemo pobjediti. Pa sam Kostic je to rekao da u derbiju nemamo sta traziti ako budemo igrali kao juce.Blueboy1 je napisao/la:Ovakve utakmice trebamo dobijati i radi samopouzdanja, pogotovo što smo igrali na Grbavici protiv ekipe koja je tek ušla u ligu. Ipak, nema velikog razloga za zabrinutost, jer su utakmicu sigurno gledali i predstavnici komšija, pa sam siguran da se nije igralo sa 100% mogućnosti, osim možda zadnjih 20 minuta kad smo ih baš stisli da probamo dati gol.
Prvo poluvrijeme je bilo tanko i mlako, i tu smo pokazali kako ne smijemo igrati ni protiv jedne ekipe u ligi, drugo poluvrijeme mnogo bolj. Da bi igrali u ovoj formaciji moramo biti jako agresivni, baš onako kako smo igrali drugo poluvrijeme.
Derbi neće proteći u lijepoj igri sigurno, ali mislim da ćemo slaviti sigurno, jer oni baš loše izgledaju, samopouzdanje im je nisko, gube redom utakmice, a i dva bitna igrača će im napustiti ekipu do derbija.
Prica se kao mi nesto odlicno sakrili, satro namjerno igrali onako, pa zasto smo onda ikako igrali utakmicu ako cemo sakrivati nesto? Odradis trening utakmicu, a ne kao juce da se brukaju prvo poluvrijeme i to ekipa koja ce poceti na derbiju.
Prema postavljenom snimku, ako je neko kombinovao i igrao od noge do noge sa puno trčanja i kretanja svih igrača, onda je to Metalleghe.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ko je bio na utakmici primjetio je isto sto i ti na snimku. Samo se navijacki nadamo da je Kostic taktizirao. On najbolje zna, a ako nije onda smo u belaju. Ne treba zaboraviti i da smo prakticno bili bez cetiri igraca igraca iz prve postave. Bekric, Blagojevic, Stevanovic i Jahic. S njima bi trebalo izgledati mnogo bolje.maho_sa je napisao/la:Prema postavljenom snimku, ako je neko kombinovao i igrao od noge do noge sa puno trčanja i kretanja svih igrača, onda je to Metalleghe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.