Kakve veze ima dug prema poreskoj sa godišnjim profitom?Agamemnon je napisao/la:Kako kada imate jos 2 mil duga poreznog. ..dodatno.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Sarajlija88
- Kontakt:
ma tinejdzerske furke, burazeru, ne uzimaj za ozbiljno, nisu u tome samo navijaci Slobode.elamalakia je napisao/la:Meni ih zao i njihovog jadnog pokusaja provaljivanja iskreno, Željscar, Seljeznicar, Žšcar Sscar. jSarajlija88 je napisao/la:e cuj Seljezničardosad sam cuo svakakvih izraza, pokazatelja kompleksa, a ovaj dosad nisam, kako ti nije bilo samo mrsko smišljat novi izraz
ebem te zivote
- JohnCleese
- Kontakt:
Ovaj Subic o kome se raspravlja krajnje zanimljiv igrac
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Subić je igračina i svako od nas bi ga želio u svojim redovima.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Kakve veze ima dug prema poreskoj sa godišnjim profitom?Agamemnon je napisao/la:Kako kada imate jos 2 mil duga poreznog. ..dodatno.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Subic kao igrac je odlican za ovu ligu, ali njegovo dovodjenje na posudbu je krajnje debilan potez jer i ako proigra on se vraca u maticni klub... koji ga moze ali i ne mora poslije tebi prodati...
Klub kakav je Zeljo se nece igrati necije filijale, a pogotovo ne klubu koji je daleko od nekog uspješnog evropskog kluba... a to sloboda hoce... pa i to pokazuje ambicije i u stvari kakav je sloboda klub...
Klub kakav je Zeljo se nece igrati necije filijale, a pogotovo ne klubu koji je daleko od nekog uspješnog evropskog kluba... a to sloboda hoce... pa i to pokazuje ambicije i u stvari kakav je sloboda klub...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
? Objasni mi ako ti nije problem.Agamemnon je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Kakve veze ima dug prema poreskoj sa godišnjim profitom?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisi necija filijala ako posudis jednog igraca od jaceg kluba, to mnogo klubova radi jer je korisno. Obicne fudbalske osnove..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Cuj,nece da budu filijale NEKOM Partizanu i Dinamu..... Ahahaha..... Ove prve mrzim iz dna duše al stari moj vi ili neki nas klub kad bude na 40% ovog dvojica prekucavat će ligu u serijama po 5 godina... Ću, nece da budu filijala ...shzna je napisao/la:Boga mi nisi dobar sekunde. Željezničar je klub koji ne želi biti filijala nekom Partizanu, ili Dinamu. Zakarić i Subić su odlični igrači, dobro bi nam došli, ali ipak mi nismo klub gdje će se ovi igrači kaliti, gdje će sakupljati minute. Raspitivali smo se za obojicu, ali su bili dostupni samo za posudbe. Čak se za Subića probalo dogovoriti neko obeštećenje, ali nismo još na tom levelu, što ne znači da ubrzo nećemo biti.staragarda je napisao/la:Zeljescar odbio Subica.. Ahahahahahaha... pa ima li iko da ga vi niste odbili... Ustvari ima....Onaj nakav Hodžurda Hadžurdashzna je napisao/la:Subić je odlično pojačanje.
I, samo da se nadovežem, nije on nikog odbio, već Željezničar njega, kao ni Zakarića, nije htio na posudbi.![]()
![]()
... TACNO REČENO.... Mitomani level 12.....misketa -otkopcanu košulju ste tačno i zaslužili
![]()
I, zar stvarno misliš da ste, kako renomeom tako i finansijama, u boljoj poziciji od Želje za dovođenje igrača !?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
slobodanka nije filijala, nego sprdnja 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
i kao takvi vas raskujemo na koševu i na tušnju !admirr je napisao/la:slobodanka nije filijala, nego sprdnja
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
znam, to vam je najveci uspjeh u 98-godisnjoj istoriji. to ja vama isto kao sto bi nama bilo da osvojimo LP..pricacete o tome narednih 98 godinasamirr je napisao/la:i kao takvi vas raskujemo na koševu i na tušnju !admirr je napisao/la:slobodanka nije filijala, nego sprdnja
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Vidjet' cemo ko ce o cemu pricati u narednoj sezoni, a i narednim godinama..admirr je napisao/la:znam, to vam je najveci uspjeh u 98-godisnjoj istoriji. to ja vama isto kao sto bi nama bilo da osvojimo LP..pricacete o tome narednih 98 godinasamirr je napisao/la:i kao takvi vas raskujemo na koševu i na tušnju !admirr je napisao/la:slobodanka nije filijala, nego sprdnja
mi cemo i dalje pricati o trofejima, mastati o LP, itd.. a vi cete pjevati daj gaaa siminnn haaannn, jer ce slobodanka biti ugasena nakon sto kriminalac iz amerike dobije stadion 
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Antolovic mu skinuo dva gola zbog kojih bi se proslavio... barem na jubitu.
-
narodniheroj
- Kontakt:
http://sportdc.net/portal/69063/aleksan ... stranstvo/admirr je napisao/la:slobodanka nije filijala, nego sprdnja
admirr je napisao/la:mi cemo i dalje pricati o trofejima, mastati o LP, itd.. a vi cete pjevati daj gaaa siminnn haaannn, jer ce slobodanka biti ugasena nakon sto kriminalac iz amerike dobije stadion
neeekideeeeeeee nnekideeeeeeeeenarodniheroj je napisao/la:http://sportdc.net/portal/69063/aleksan ... stranstvo/admirr je napisao/la:slobodanka nije filijala, nego sprdnja
![]()
-
narodniheroj
- Kontakt:
Al' cirkusa, ka'e Subić u prve dvje rječi "kakva Sloboda ?"

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa nije valjda 
Koji ce to bit po redu koji ih je ispalio??

Koji ce to bit po redu koji ih je ispalio??
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.