PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Al vi pricate o cijenama,a recimo vas Ordagic ima takav ugovor da je mogao sad otici za 200.000km,bar po prici njegovog menadjera,to je po meni veliki propust slobode,opet nezzz koliko je tacna ta info.s obzirom da vam je zlatna koka,to je cifra nidje veze 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Bas me zanima ko je taj menadjer. Ja kako sam upoznat on nema menadjera.RedEvil je napisao/la:Al vi pricate o cijenama,a recimo vas Ordagic ima takav ugovor da je mogao sad otici za 200.000km,bar po prici njegovog menadjera,to je po meni veliki propust slobode,opet nezzz koliko je tacna ta info.s obzirom da vam je zlatna koka,to je cifra nidje veze
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
To je Husara rekao,ja opet kazem nezzz koliko je tacna ta info.vi svakako bolje znatesamirr je napisao/la:Bas me zanima ko je taj menadjer. Ja kako sam upoznat on nema nenadjera.RedEvil je napisao/la:Al vi pricate o cijenama,a recimo vas Ordagic ima takav ugovor da je mogao sad otici za 200.000km,bar po prici njegovog menadjera,to je po meni veliki propust slobode,opet nezzz koliko je tacna ta info.s obzirom da vam je zlatna koka,to je cifra nidje veze
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ordagic je misterija, a Piric sto vise ostane sve su vece sanse da ode besplatno. Sto je poznato nasi se tek uce u tim stvarima i trebati ce sigurno tu ljudi koji su imena da nam uvaljuju te igrace ..
Tako da nece biti cudno ako od njih Sloboda ne zaradi ..
Tako da nece biti cudno ako od njih Sloboda ne zaradi ..
Husaric nije menadjer Ordagicu.RedEvil je napisao/la:Al vi pricate o cijenama,a recimo vas Ordagic ima takav ugovor da je mogao sad otici za 200.000km,bar po prici njegovog menadjera,to je po meni veliki propust slobode,opet nezzz koliko je tacna ta info.s obzirom da vam je zlatna koka,to je cifra nidje veze
On nema menadzera.Za njega je placena odsteta kao i naknada za treniranje.
Zadnja izmjena: Agamemnon, dana/u 17 jul 2016, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ma to je to ba...pogotovo ako je husara rekaoRedEvil je napisao/la:To je Husara rekao,ja opet kazem nezzz koliko je tacna ta info.vi svakako bolje znatesamirr je napisao/la:Bas me zanima ko je taj menadjer. Ja kako sam upoznat on nema nenadjera.RedEvil je napisao/la:Al vi pricate o cijenama,a recimo vas Ordagic ima takav ugovor da je mogao sad otici za 200.000km,bar po prici njegovog menadjera,to je po meni veliki propust slobode,opet nezzz koliko je tacna ta info.s obzirom da vam je zlatna koka,to je cifra nidje veze
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja samo kazem sta se pricalo,pitam,vi ste bolje upoznati sa situacijom u vasem klubu,naglasio sam da nezz koliko je tacna ta info. 
Znam da se nesto vrtilo oko 35.000Agamemnon je napisao/la:Husaric nije menadjer Ordagicu.RedEvil je napisao/la:Al vi pricate o cijenama,a recimo vas Ordagic ima takav ugovor da je mogao sad otici za 200.000km,bar po prici njegovog menadjera,to je po meni veliki propust slobode,opet nezzz koliko je tacna ta info.s obzirom da vam je zlatna koka,to je cifra nidje veze
- Evolution87
- Kontakt:
JTž !!!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Mnogo vise.RedEvil je napisao/la:Znam da se nesto vrtilo oko 35.000Agamemnon je napisao/la:Husaric nije menadjer Ordagicu.RedEvil je napisao/la:Al vi pricate o cijenama,a recimo vas Ordagic ima takav ugovor da je mogao sad otici za 200.000km,bar po prici njegovog menadjera,to je po meni veliki propust slobode,opet nezzz koliko je tacna ta info.s obzirom da vam je zlatna koka,to je cifra nidje veze
Uglavnom Husara mu nije menadjer,i osim "djesi ba jarane"sa momkom nema nikakve veze.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Postujem 
Da razjasnim, znam da je tema PL prepucavanja, ali dolazim u miruBeduin je napisao/la:I ja citam i ne vjerujem. A zar nije i Zolotic bio posudjen, a sigurno da je bilo i ranije tih posudbi kako u Zelji, tako i u drugim klubovima.MortemHz je napisao/la:Nisi necija filijala ako posudis jednog igraca od jaceg kluba, to mnogo klubova radi jer je korisno. Obicne fudbalske osnove..
Ako skontah Sarajevo je Chelsea-ova filijala, hhh. Svasta covjek procitati na forumu.
Ne odgovaraju nam posudbe takvog tipa. Da, mogli smo dobiti Zakarica i Subica koji bi nam ekstra puno pomogli, ali mi smo htjeli s njima ugovor potpisati. Ovako nam ne odgovara, po trenutnoj politici kluba, sto ja podrzavam. To ne znaci da su odmah Zakaric i Subic karine od igraca, nikako. Sto se Zolotica tice, dvije stvari su vazne : nase je dijete, ponikao u Zeljeznicaru, naravno da to moze biti iznimka, a druga ,vaznija stvar, pravio se remont ekipe, dovodili se bolji igraci da bi se izborila europa, koja eto izmace zbog nekih trenerovih ispada, pa je u tom planu bio i Zola. Sto se Boccaccinija tice, doveden je na posudbu jer ima ugovor jos godinu dana, i nakon isteka posudbe moze biti nas igrac. Zakaric i Subic imaju dugogodisnje ugovore sa Dinamom i Partizanom i mnogo teze bi bilo njih uzeti, pogotovo ako bi dobro igrali, nisu budale ljudi u tim kluboviam da ih tek tako puste.
Eto, posto mi se ne gledaju vise preseravanja oko ove teme, valjda sam sad razjasnio, kome nije jasno, nece nikad ni biti. Pozdrav
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Klinac si ti objasnio, samo si napisao gomilu gluposti da opravdas svoje upravljace klubaOmar500 je napisao/la:Da razjasnim, znam da je tema PL prepucavanja, ali dolazim u miruBeduin je napisao/la:I ja citam i ne vjerujem. A zar nije i Zolotic bio posudjen, a sigurno da je bilo i ranije tih posudbi kako u Zelji, tako i u drugim klubovima.MortemHz je napisao/la:Nisi necija filijala ako posudis jednog igraca od jaceg kluba, to mnogo klubova radi jer je korisno. Obicne fudbalske osnove..
Ako skontah Sarajevo je Chelsea-ova filijala, hhh. Svasta covjek procitati na forumu.![]()
Ne odgovaraju nam posudbe takvog tipa. Da, mogli smo dobiti Zakarica i Subica koji bi nam ekstra puno pomogli, ali mi smo htjeli s njima ugovor potpisati. Ovako nam ne odgovara, po trenutnoj politici kluba, sto ja podrzavam. To ne znaci da su odmah Zakaric i Subic karine od igraca, nikako. Sto se Zolotica tice, dvije stvari su vazne : nase je dijete, ponikao u Zeljeznicaru, naravno da to moze biti iznimka, a druga ,vaznija stvar, pravio se remont ekipe, dovodili se bolji igraci da bi se izborila europa, koja eto izmace zbog nekih trenerovih ispada, pa je u tom planu bio i Zola. Sto se Boccaccinija tice, doveden je na posudbu jer ima ugovor jos godinu dana, i nakon isteka posudbe moze biti nas igrac. Zakaric i Subic imaju dugogodisnje ugovore sa Dinamom i Partizanom i mnogo teze bi bilo njih uzeti, pogotovo ako bi dobro igrali, nisu budale ljudi u tim kluboviam da ih tek tako puste.
Eto, posto mi se ne gledaju vise preseravanja oko ove teme, valjda sam sad razjasnio, kome nije jasno, nece nikad ni biti. Pozdrav
Niko, niko, samo Sloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
- Beduin
- Kontakt:
Opravda Omar svoje po svaku cijenu izgovora, a habera nema o cemu pise. Jedan mu izgovor jer je "njihovo dijete", drugi mu izgovor jer igracu istice ugovor na kraju sezone, kao da ce igrac nuzno produziti ugovor sa njima ako podigne formu (umjesto sasvim suprotno kad digne formu kao slobodan igrac ce daleko lakse naci unosan angazman kao free).
Hajde ti Omare sa ove teme, kao i ja. Kad sam odgovarao onoj neznalici nisam ni obracao paznju da su ovo PL prepucavanja.
Hajde ti Omare sa ove teme, kao i ja. Kad sam odgovarao onoj neznalici nisam ni obracao paznju da su ovo PL prepucavanja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Stvarno me interesuje ko je simo, nije provokacija.admirr je napisao/la:nego da pitam nesto ozbiljno: zna li neko ko je taj simo, sto zbog njegovog hana kriminalac iz amerike zeli da ugasi slobodu??
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Tanov zli brat blizanac.admirr je napisao/la:Stvarno me interesuje ko je simo, nije provokacija.admirr je napisao/la:nego da pitam nesto ozbiljno: zna li neko ko je taj simo, sto zbog njegovog hana kriminalac iz amerike zeli da ugasi slobodu??
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Što meni govoriš ne igram se ja ovih retardacija.
Ne bi bilo loše napravit Pokemone BH Premijer Liga edišn. Ganjaš igrače PL. 95% vremena bi obilazio kafane i kladare da ih skupiš.
Nullius in verba
heller to ne igra. njega u ovoj igrici ganjaju
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Pa pola ovih fukara ganjaju u toj igrici

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.