RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Omar500
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Omar500 » 14 jul 2016, 23:33

Stvarno drzim fige da ce doci neki dobri ljudi u Velez, koji zele dobro klubu. Bolje i zrtvovati ovu sezonu, jer tesko se moze uci u PL, ali da se klub stabilizira i da dodju ljudi sa vizijom i onda ulazak u PL. Zna li se ko su ti ljudi? Mozete mi poslati i u poruku, ako nije problem :)

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 jul 2016, 13:25

Ko će dočekati 21 čas. :bale:

Idemo !!! :njanjanja:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 18 jul 2016, 14:02

Iznad Veležovog imena večeras bi trebalo da zasija sunce

Juli 18, 2016

Ako se dan po jutru poznaje, onda bi iznad Veležovog imena večeras trebalo da zasija sunce. U hotelu Bristol, večeras u 19 sati, planirano je održavanje vanredne Skupštine Veleža, na kojoj bi se trebalo izabrati novo klupsko rukovodstvo, koje bi imalo nimalo zahvalan zadatak da Velež opet vrati tamo gdje mu je i mjesto.

Na nedavno održanoj Skupštini kluiba, kada je kompletno tadašnje rukovodstvo podnijelo ostavku, izabrana je Radna grupa, koja je, između ostalog, trebala da sagleda trenutno finansijsko stanje, po kome je klub, prema izvještaju revizorske kuće, u gubitku od 890.000 K.M Uz to, obavljeni su razgovori sa potencijalnim članovima budućeg rukovostva Rođenih.

Na večerašnjoj Skupštini, delegatima će biti predložen sastav budućeg Izvršnog odbora, koji bi u roku od 30 dana trebao da izmijeni Statut kluba, kojim bi se, između ostalog, izabrali delegati buduće Skupštine.

Za članove Izvršnog odbora biće poredloženi: Mirsad Rahimić, poslovni čovjek iz Švicarske, Haso Pekušić, vlasnik HP Investing, Šemsudin Hasić, vlasnik preduzeća Hercegovina lijek, Ibro Marić, vlasnik firme Elko Marić, Senad Husnić, vlasnik firme Amitea, Selim-Svila Isić, preduzetnik, dr. Gaga Čustović, Tomislav Bajević, advokat, Almir Taso, direktor Union banke i privatni ugostitelj Asmir Živojević.

„Svi mi koji smo predloženi u budući Izvršni odbor imamo želju i snagu da Velež stabilizujemo u svakom pogledu. Da bi ostvarili sve naše planove, koji su i ambiciozni i realni, i koji su podijeljeni u tri segmenta, tražićemo mandat od 6 godina“, rekao je Mirsad Rahimić u razgovoru za portal ****.ba.

Jedan od prioritetnih zadatak je izmirenje duga Veleža, a od svih članova buduće Skupštine tražiće se da u kasu kluba donesu iznos novca, koji će biti naknadno određen. Nakon ispadanja iz Premijer lige BiH, u periodu od 2016. do 2018. godine radiće se na stabilizaciji i organizaciji kluba. Od 2018. do 2020. godine, novima načinom rada, gdje će akcenat biti stavljen na rad Omladinske škole i oslonac na vlastite snage uz minimalna pojačanja, planiran je povratak Veleža u Premijer ligu BiH.

I, na kraju, od 2020. do 2022. godine, planirano je učešće Veleža u evropskim takmičenjima. To bi bio najljepši doprinos stogodišnjici formiranja kluba, koji je bio simbol grada na Neretvi.

U rad budućeg rukovodstva Veleža, prema riječima Rahimića, uključiće se i svi bivši Veležovi asovi – Bajević, Marić, Ćurković, Halilhodžić, Hadžiabdić, Kodro, Tuce, Međedović, Čerkić, Glavović, bivši predsjednici Veleža Nedim Vila i Jovo Pištalo.

„Duboko sam uvjeren da će delegati Skupštine večeras u nama prepoznati snagu koja je spremna da povrati Veležov sjaj. Obećavam da će sve što budemo radili biti transparentno, da će se znati svaka dobijena marka za što je uložena, ništa se neće raditi ‘ispod stola’, niti će mjesta biti za mešetare, već samo za istinske Veležoljupce“, kaže Mirsad Rahimić.

(****.ba)
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 18 jul 2016, 16:25

Poslje ove skupštine glavni ste kandidat za premier ligu ...

Motti
Kontakt:

Post Postao/la Motti » 18 jul 2016, 17:17

Samo da ovo dobro prodje, ima ovdje elemenata za uspjeh, cak i ova prica o sestogodisnjem mandatu mi fino djeluje. To znaci da cemo imat jasan projekat, ljude koji su spremni ovo provesti u djelo. E sad, upravo tu je najveci problem bio do sada, imali smo neke ideje koje uprava nije znala provesti u djelo.

Vjerujem da se svi nadamo najboljem, Velez je vise od kluba :salut:
Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08

Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 18 jul 2016, 17:25

Motti je napisao/la:Samo da ovo dobro prodje, ima ovdje elemenata za uspjeh, cak i ova prica o sestogodisnjem mandatu mi fino djeluje. To znaci da cemo imat jasan projekat, ljude koji su spremni ovo provesti u djelo. E sad, upravo tu je najveci problem bio do sada, imali smo neke ideje koje uprava nije znala provesti u djelo.

Vjerujem da se svi nadamo najboljem, Velez je vise od kluba :salut:
Vidi buraz,kad trošiš tuđe pare može svašta da se desi,manje paziš hebi ga,ali bogami ovi svi unose svoje pare i gledat će gdje ide svaka marka i to je odmah druga priča!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 jul 2016, 20:34

Pa da li je moguce :cry: :cry: :cry:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 jul 2016, 21:00

Imal info kakav sa skupstine,hocel se pokrenut sa mrtve tacke?
Zlatan Nalić sin tuzlanski

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 jul 2016, 21:03

emirzlaTu je napisao/la:Imal info kakav sa skupstine,hocel se pokrenut sa mrtve tacke?
Izašli sa skupštine oni koji su trebali biti izabrani u novi UO. Šta je bilo poslije ne znam.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 jul 2016, 21:24

E u pm,znaci jos hijena ima u klubu kojim nije stalo do napretka!!!

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 18 jul 2016, 22:50

Braca opet sve zajebala.Ako ova uprava ne upadne kljuc dat braci da zakljucaju vrata.
Serem se usta njima i njihovim poltroncicima
lezVe do bagro

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 18 jul 2016, 23:35

Sta je bilo ljudi? :(

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 18 jul 2016, 23:40

dzelllo je napisao/la:Braca opet sve zajebala.Ako ova uprava ne upadne kljuc dat braci da zakljucaju vrata.
Braca Cemalovic?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 19 jul 2016, 00:01

Zoom088 je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:Braca opet sve zajebala.Ako ova uprava ne upadne kljuc dat braci da zakljucaju vrata.
Braca Cemalovic?
Jest,ti smradovi.Sto je najgore,iza njih je navodno Safa i nemaju u planu napustanje Veleza.Uzeli su pola grada pod svoje,ti njihovi poltroni im ne smiju pisnuti.Ko sto jednom rece @keno svi lafo protiv njega al u Artu se pruza rukica i pozdravlja
Fuj jadovi crkli ako Bog dragi da
lezVe do bagro

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 19 jul 2016, 00:13

Nigdje u svijetu osim u Mostaru se ne podrzavaju destabilizatori svega dobrog u Velezu sto se trebalo dogoditi.Ovo im nije prvo tjeranje ljudi koji su htjeli uloziti ozbiljan novac u klub.Ljude koje oni budu doveli u klub(Bice S direktor kluba najvjerovatnije)bice njihovi poltroni i beskicmenjaci.Ja taj Velez nikad vise u zivotu necu pogledati dok su god oni u klubu.Osnovacemo novi klub sa zdravim temeljom ako to bude potrebno
lezVe do bagro

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 19 jul 2016, 01:16

Ma znam odlicno situaciju, znam i ko su Cemalovici i znam da su glavni krivci za propadanje Veleza. Zao mi je samo sto Piku malo jace ne istukosmo u Lukavcu kad je bio neki klinac uime Saveza na utakmici Radnicki - Vitez.

Takodjer mi je zao da mostarci dopustaju da ih Pika i Pikici vuku za nos godinama. Ne vjerujem da Safa stoji iza njih. Safa je gospodin za te klosare koji su donedavno krali farmerice po Trstu.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 19 jul 2016, 05:45

Zoom088 je napisao/la:Ma znam odlicno situaciju, znam i ko su Cemalovici i znam da su glavni krivci za propadanje Veleza. Zao mi je samo sto Piku malo jace ne istukosmo u Lukavcu kad je bio neki klinac uime Saveza na utakmici Radnicki - Vitez.

Takodjer mi je zao da mostarci dopustaju da ih Pika i Pikici vuku za nos godinama. Ne vjerujem da Safa stoji iza njih. Safa je gospodin za te klosare koji su donedavno krali farmerice po Trstu.
Hebo majku zar su oni jos oko kluba,daj natamburajte ih,cuj oni otjerali ljude...e svasta,zar ima takvih ljudi u pm da bez imalo trunke savjesti takve stvari rade....fuj,nek vam je sretno :salut:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 19 jul 2016, 21:07

Zoom088 je napisao/la:Ma znam odlicno situaciju, znam i ko su Cemalovici i znam da su glavni krivci za propadanje Veleza. Zao mi je samo sto Piku malo jace ne istukosmo u Lukavcu kad je bio neki klinac uime Saveza na utakmici Radnicki - Vitez.

Mislim da cete imati priliku ove sezone :D
Hvala svima na podrsci,bice valjda sve kako treba
lezVe do bagro

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 20 jul 2016, 05:10

Imali sta novo na treninzima neki novi igraci pojacanja sta se prica koji igraci treniraju pratili iko trening ???????? Pojacanja????????

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 21 jul 2016, 01:00

Novi UO preuzeo klub, skupstina kroz 7 dana zbog izmjene statuta i predstavljanja plana i projekta (posto im nije dopusteno na zadnjoj i napustili su skupstinu)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []