FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Astren
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Astren » 18 jul 2016, 12:09

Bolju zamjenu trenutno ne bi mogli naći, mada teško jer je već jednom nogom kod katalonskog kokošara
slika

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 jul 2016, 12:23

Moramo malo popustiti sa ovom djecicom, ne valja da nam bazu ekipe cine djeca. Mislim dobro je za pet godinq a sad nije. Robben je idealan igrac za nas, em majstor em po potrebi neko mladji moze uletiti da se razvija.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 18 jul 2016, 12:29

muamerc je napisao/la:Moramo malo popustiti sa ovom djecicom, ne valja da nam bazu ekipe cine djeca. Mislim dobro je za pet godinq a sad nije. Robben je idealan igrac za nas, em majstor em po potrebi neko mladji moze uletiti da se razvija.
Upravu su, Robben je idealan igrač za Bayern, ali u idealnim uvjetima, koji nažalost ne postoje, naročito kad je Arjen u pitanju.
A kad smo kod dječice, daleko od toga da ona čine bazu, realno trenutno su trojica tu koja mogu realno da doprinesu ekipi(Kimich, Renato i Coman), to uopšte nije puno, naprotiv.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 jul 2016, 12:37

Postoji jos jedan problem, a to je broj minuta planiranih za osobe koje imaju 21 i manje godina generalno za mladje osobe. Ako dodje cetvrti igrac onda se te minute jos vise razvodnjavaju i moze doci do nezadovoljstva. Sumnjam da bi Karlo u svojoj prvoj sezoni odmah dvojici ili trojici davao fine minute po svakoj tekmi. A sve manje od toga vremenom prelazi u nezadovoljstvo.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 18 jul 2016, 13:23

Sanea samo treba ubijediti da slijedeće godine dolazi u Bayern, a ove ga sezone jos pustiti u Schalkeu da igra. No nikako ne treba dozvoliti da predje u City!!!
Stern des Südens

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 18 jul 2016, 14:33

za ovog malog sanea ne znam mali zna onako igrati ali mi izgleda krhak jes da je jos djete i da ima vremena za njega , njegovim dovodenje bi dobili samo varijantu zamjene staklenog veterana robena za mladjeg staklenjaka sanea.Ako se sta misli dovoditi neka se sada dovede neko jer gocinjo se vraca "kuci", ako nhocemo igraca za buducnost nisam protiv ovog transfera mali je polu svabo ima svabske krvi ,ako hocemo instant vec formiranog i dokazanog igraca koji bi nam u nekim pogledima mogao veoma dobro pomoci ove i moza jos dvije,tri max sezone onda bi moj prvi pick bio sanchez iz Londonske mikrokreitne organizacije zvane,i poznatije na ovom forumu jednom rijecju PRĆĆĆIJA :mrgreen: .i mestu bi usao u uzi kruh ali izgleda da to vise nije onaj mestu kao nekad,od sanceza moze biti meda ali od ezila riskantno moze biti da proradi radilica u njemu i donese na punu pasu a mozemo ostati bez kapljice meda a ulozis puno .
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 jul 2016, 14:38

Bayern nikad nece dati 50m za ovako mladog igraca. Ovo 35 za Sanchesa je mislim plafon. A ako City ili Real budu nudili 50 onda jedina opcija po kojoj bi Sane dosao u Bayern je transfer iduce godine stim da bi Sane ostao jos jednu godinu u Salkeu.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 18 jul 2016, 14:40

mali Sane je odličan, ja sam prošle godine na GPB pisao vrlo afirmativan skaut o njemu... baš ono kad se ukazo.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 18 jul 2016, 14:45

muamerc je napisao/la:Bayern nikad nece dati 50m za ovako mladog igraca. Ovo 35 za Sanchesa je mislim plafon. A ako City ili Real budu nudili 50 onda jedina opcija po kojoj bi Sane dosao u Bayern je transfer iduce godine stim da bi Sane ostao jos jednu godinu u Salkeu.
Mi mozemo jos malo ovako chjepidlaciti ,motati na svoj mlin i kresati cjene igraca ali to jos dugo nece potrajati ,bajern ce htio ne htio morati realiziratitrasfere 40+ jednostavno trziste ce nas pojesti necemo moci igraca kupiti kako valja , a sansa da svake godine najdes igraca tipa predatora i potises za za maltene "dzaba" su jajo jako mmale,i bice jos manje jer konkurencija je velika i nemilosrdana.

Svaka cast nasoj upravi na ekonomiji kluba ali jednostanvo ako se toliko prica da smo finacijski mocni onda cemo morati tu finacijsku moc da pokazemo ,zasto bi za nas onda probelm bio iskesirati 100 miliona za transfer po sezoni recimo dvoedes 2 vrhunsk igraca gdje ti skripi , i tako svake godine odravas kontinuitet popunjavas praznine ovo sto je neupotreblljivo proda s i tako u krug.
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 18 jul 2016, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 jul 2016, 14:49

Sane jest dobar, ne znam ni kako ga dovesti a ni kako njemu i Comanu podijeliti minute i metre. KHR je na ovaj upit rekao da nije osoba koja zeli da izazove tranfser spekulacije (znaci ima nesto kao sto je i Saneov otac rekao).

Evo citam da nas je Eberl odbio, odbio poziciju sportskog direktora. Slijedeci kandidat je Reuter.
Karlo je napisao/la: Svaka cast nasoj upravi na ekonomiji kluba ali jednostanvo ako se toliko prica da smo finacijski mocni onda cemo morati tu finacijsku moc da pokazemo ,zasto bi za nas onda probelm bio iskesirati 100 miliona za transfer po sezoni recimo dvoedes 2 vrhunsk igraca gdje ti skripi , i tako svake godine odravas kontinuitet popunjavas praznine ovo sto je neupotreblljivo proda s i tako u krug.
Mi imamo jos prioriteta osim krila, i to mnogo bitnijih, a rjesavanje istih nije bas jeftino. Nije to tako jednostavno kao sto mislis, nije ovo igrica. Milion stvari utice na transfere i transfer politiku uopce.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 jul 2016, 14:56

Jos jedna vijest. Na turneju u Americi nece ici nijedan igrac koji je igrao EP. Svabe, Coman i Sanches se vracaju 5.08, dok ce Lewa kao i Costa ostati u Minhenu. Jedini koji ce se pridruziti tom timu ce biti Vidal.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 18 jul 2016, 14:57

muamerc je napisao/la:Sane jest dobar, ne znam ni kako ga dovesti a ni kako njemu i Comanu podijeliti minute i metre. KHR je na ovaj upit rekao da nije osoba koja zeli da izazove tranfser spekulacije (znaci ima nesto kao sto je i Saneov otac rekao).

Evo citam da nas je Eberl odbio, odbio poziciju sportskog direktora. Slijedeci kandidat je Reuter.
Karlo je napisao/la: Svaka cast nasoj upravi na ekonomiji kluba ali jednostanvo ako se toliko prica da smo finacijski mocni onda cemo morati tu finacijsku moc da pokazemo ,zasto bi za nas onda probelm bio iskesirati 100 miliona za transfer po sezoni recimo dvoedes 2 vrhunsk igraca gdje ti skripi , i tako svake godine odravas kontinuitet popunjavas praznine ovo sto je neupotreblljivo proda s i tako u krug.
Mi imamo jos prioriteta osim krila, i to mnogo bitnijih, a rjesavanje istih nije bas jeftino. Nije to tako jednostavno kao sto mislis, nije ovo igrica. Milion stvari utice na transfere i transfer politiku uopce.
ja sam samo naveo kaop primjer ,sve ja to znam , ali nemoguce da ce ti svake sezone stopati na 3 ili 4 poz. gdje ces morati dovoditi rasnije ,bolje igrace :eh: .Zna ja to da dosta faktora utjece na same ransfere direknto ili indirektno ali kako god.Ako vako uspjemo jos par godina razvlacitii i odrzati kontinuitet mi smo na konju..

:mrgreen: Znate sta raja nikako se ne mogu oteti dojmu da ovi nasi stede nenormalno da sav suficiti svake godine ostavljaju u banku orocene gdje se uzima kamata a + svkae godine stizu nove pare i kamata se of para nabere . žI taako cemo za par godina sve uzduz i poprijeko finacijski pregaziti :mrgreen:

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 18 jul 2016, 15:18

Dovodimo jako dobrog igraca ili dva, uskoro!!
Nisu se bez razloga rjesili 4 igraca..
Poboljast kvalitet i uzet sve trofeje ..

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 18 jul 2016, 16:00

U srijedu utakmica sa pepom i njegovim citiem u 20:30
Imamo super jake test utakmice na ovim pripremama ali mislim da do super kupa sa bxb necemo vidjeti kako ce tim izgledati

Sto se tice ekipe,ne znam zasto dizete paniku ,imamo super momcad koja ce pregaziti njemacku s pola snage a u lp biti medju glavnim konkurentima....
Do sad nas uprava nije razocarala,nece ni ovi put

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 jul 2016, 16:54

slika

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 18 jul 2016, 16:57

schickeria je napisao/la:U srijedu utakmica sa pepom i njegovim citiem u 20:30
Imamo super jake test utakmice na ovim pripremama ali mislim da do super kupa sa bxb necemo vidjeti kako ce tim izgledati

Sto se tice ekipe,ne znam zasto dizete paniku ,imamo super momcad koja ce pregaziti njemacku s pola snage a u lp biti medju glavnim konkurentima....

Ispravka ne konkurent nego prvi favorit :eh: ;) :cool:

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 18 jul 2016, 17:16

Karlo je napisao/la:
schickeria je napisao/la:U srijedu utakmica sa pepom i njegovim citiem u 20:30

Ispravka ne konkurent nego prvi favorit :eh: ;) :cool:
Realno gledajuci imamo momcad ranga reala,barcelone i s njima smo u milimetar,protiv njih ne ulazimo kao favoriti .Konkurent bi jos mogao biti atletico sa svojim stilom nacinom igranja,juventus ako zadrzi bonuccia i pogbu je u milimetar s nama
Nemojmo biti preteciozni pa tvrditi da smo u europi favoriti kao u njemackoj

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 jul 2016, 19:25

Treba Sanea klepiti dok ga nisu uzeli arapi, jest da je mlad al' ima kvalitet za FCB baš kao i Sanches te Coman.Treba misliti na budućnost.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 18 jul 2016, 20:26

Bolje Griezmann, dokazan,suhi kvalitet, idealan tip igraca Bayerna.
Sane,talenat al ko garantuje da ce opravdati svoj potencijal.
Cijena tu negdje, nista ispod 40-50 mil.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 18 jul 2016, 22:46

:clap: slažem se za Griezmana možemo ga klepit iako kostaaa dost..no vidjecemo.. Dugo je do zadnjeg dana transfera može se još nes tu desit al imamo kompaktan sastav.. Biće dobra tekma sa cityem sigurno dosta naših mladih juniora će bit u konkurwnciji
FC Bayern !!!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []