Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

admirr
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la admirr » 16 jul 2016, 16:41

11,87 miliona je malo nerealna cijena za FKS. Mislim da bi ta cifra trebala biti puno veca. Od ostalih timova iz nase lige mozda zrinjski vrijedi blizu 10 mil, zeljo i siroki po 5-6 mil, svi ostali realno ne vrijede vise od 2-3 miliona.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jul 2016, 17:07

Koju su samo medijsku propagandu uradili od dolaska Tana, u bilo kojem aspektu su prave od sebe neku regionalnu silu osim na terenu
Nad tobom sunce najljepše sja

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 16 jul 2016, 17:28

pinoglavi je napisao/la:Koju su samo medijsku propagandu uradili od dolaska Tana, u bilo kojem aspektu su prave od sebe neku regionalnu silu osim na terenu
Ma katastrofalne rezultate imamo odkad je Tan dosao, u dvije i po godine uzeli samo ligu, kup, i igrali PO EL.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jul 2016, 17:30

YNWA je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Koju su samo medijsku propagandu uradili od dolaska Tana, u bilo kojem aspektu su prave od sebe neku regionalnu silu osim na terenu
Ma katastrofalne rezultate imamo odkad je Tan dosao, u dvije i po godine uzeli samo ligu, kup, i igrali PO EL.
I sve to prosuli prosle sezone. Nisam rekao da ste losi nego je vasa uprava navikala kao da ste za par godina u rangu Dinama, a ono...
Nad tobom sunce najljepše sja

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 16 jul 2016, 17:47

pinoglavi je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
I sve to prosuli prosle sezone. Nisam rekao da ste losi nego je vasa uprava navikala kao da ste za par godina u rangu Dinama, a ono...
Zato ih sad i tjeramo :mrgreen:
A koja to uprava nije obecala velike stvari, a svi znaju da od toga nema nista, smijesno je uopste pricati o tome da ce neki nas klub doci u rang Zvezde, Partizana , cak i Hajduka, a Dinamo je drugi svijet i za njih.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 jul 2016, 18:31

KenoRob je napisao/la:ebem vam taj nakaradan HNZ savez i hrvate i bosnjake sve zajedno oj mati ja drzave cuj hrvati cuj bosnjaci mrsss gamad
Pa na isti nacin funkcionira i N/FSBiH, kao i NSFBIH, a isto tako i drzava BiH. Nakaradno jeste, ali smo se do sad trebali naviknuti. Ne naviknuti kao prihvatiti, nego naviknuti da nas ne iznenadjuje svaki put.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 18 jul 2016, 13:52

pinoglavi je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Bar imaš šta prosuti...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 jul 2016, 14:46

Znaci, sad kad def. Benko ode (klauzila mu 100k, a na TM milion Zuka lupio haha), cijena Sarajeva spada na 9,85 hhh.
I jos kad vidis Radovac milion, probas naci smajli kojim bi docarao svu dozu smijeha i humora i shvatis da Adminu moras poslati molbu da uradi upgrade smajlija.

Kerim Memija mi je fenomen, covjek sto je losiji cijena mu sve vise skace. Valjda onu odstetu sto je dobio kad mu je Efendic kicmu slomio, Zukanovic i to dodao na TM.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jul 2016, 14:58

Beduin je napisao/la:Znaci, sad kad def. Benko ode (klauzila mu 100k, a na TM milion Zuka lupio haha), cijena Sarajeva spada na 9,85 hhh.
I jos kad vidis Radovac milion, probas naci smajli kojim bi docarao svu dozu smijeha i humora i shvatis da Adminu moras poslati molbu da uradi upgrade smajlija.

Kerim Memija mi je fenomen, covjek sto je losiji cijena mu sve vise skace. Valjda onu odstetu sto je dobio kad mu je Efendic kicmu slomio, Zukanovic i to dodao na TM.
Za Benku nije pogrijesio, mozda sad malo malo manje zbog godina ali tu je negdje. Radovac mozda zasluzuje 250K i to na osnovu proslih godina.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 jul 2016, 15:08

Ma dobro, Benko jeste pojam za nasu ligu i steta sto nemamo jos takvih igraca, ali klauzula mu 100k pa mi nema logike stavljati 1mil.
Nego Zuka lupa ko maksim po diviziji, a sto je najzalosnije vecina igraca ima previsoke cijene.

075 ❤

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 18 jul 2016, 15:13

Beduin je napisao/la:Ma dobro, Benko jeste pojam za nasu ligu i steta sto nemamo jos takvih igraca, ali klauzula mu 100k pa mi nema logike stavljati 1mil.
Nego Zuka lupa ko maksim po diviziji, a sto je najzalosnije vecina igraca ima previsoke cijene.
upravo si da zukanovic lupa, ali nema nikakve veze izmedju klauzule i procijenjene vrijednosti, ako cemo klauzule gledat neymar vrijedi 800 miliona
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 jul 2016, 15:16

irfo je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Ma dobro, Benko jeste pojam za nasu ligu i steta sto nemamo jos takvih igraca, ali klauzula mu 100k pa mi nema logike stavljati 1mil.
upravo si da zukanovic lupa, ali nema nikakve veze izmedju klauzule i procijenjene vrijednosti, ako cemo klauzule gledat neymar vrijedi 800 miliona
Pa vidis, u Benke kontra, klauzula mu 100k a on vrijedi milion!? Po mom nekom skromnom misljenju previse brate.

075 ❤

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 18 jul 2016, 16:08

Beduin je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Pa vidis, u Benke kontra, klauzula mu 100k a on vrijedi milion!? Po mom nekom skromnom misljenju previse brate.
pa jeste previse i on pregoni, realna cijena ne bi trebala biti veca od 400 k za igraca od 32 godine, nego kazem samo da klauzula ne bi trebala predstavljat tu marketnu vrijednost jer i u evropi dosta igraca ode za jeftiniju cijenu od realne vrijednost zbog klauzula
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 18 jul 2016, 16:38

irfo je napisao/la: pa jeste previse i on pregoni, realna cijena ne bi trebala biti veca od 400 k za igraca od 32 godine, nego kazem samo da klauzula ne bi trebala predstavljat tu marketnu vrijednost jer i u evropi dosta igraca ode za jeftiniju cijenu od realne vrijednost zbog klauzula
Cuj 400 000, koja ce to budala dati tolike pare za igraca iz nase lige koji ima 32 godine.

Ako postoji klauzula, realna cijena igraca samo moze biti niza od klauzule, nikako visa. Klauzule i sluze da se odredi neka najvisa moguca cijena za tog igraca

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 18 jul 2016, 16:47

benki istice ugovor, a da ima ugovor na npr 2 godine sigurno nebi otisao ispod 1 mil.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 18 jul 2016, 16:49

admirr je napisao/la:benki istice ugovor, a da ima ugovor na npr 2 godine sigurno nebi otisao ispod 1 mil.
Šta ima milion? :salut:
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 18 jul 2016, 16:53

TzXHc je napisao/la:
admirr je napisao/la:benki istice ugovor, a da ima ugovor na npr 2 godine sigurno nebi otisao ispod 1 mil.
sta ti nije jasno?? zaboravljate da je benko igrac naseg najveceg kluba i to mu dodatno dize cijenu. jel mozda mislis da je ista vrijednost benke u FKS i benke u slobodi?? pa sta mislis sto vas svi odbijaju? zasto igraci radije sjede na klupi i tribinama u vecim klubovima nego da budu glavne zvijezde u slobodi? razmisli malo

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 18 jul 2016, 16:56

Hervas 400 000........ :eh:
Bekici po 500 000...... :wtf:

I da ne nabrajamo dalje....gluposti nevidjene.
Prave ljudi smijuriju od lige vecu nego sto jeste.
Sada kada stavi Saidu milion a covjek odigrao ozbiljnu utakmicu prije tri godine :roll:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 18 jul 2016, 17:00

Pa Said i bez noge,vrijedi milion,samo da se pojavi,brend,a ustvari sta vi znate sta je brend :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 18 jul 2016, 17:02

admirr je napisao/la:
TzXHc je napisao/la:
sta ti nije jasno?? zaboravljate da je benko igrac naseg najveceg kluba i to mu dodatno dize cijenu. jel mozda mislis da je ista vrijednost benke u FKS i benke u slobodi?? pa sta mislis sto vas svi odbijaju? zasto igraci radije sjede na klupi i tribinama u vecim klubovima nego da budu glavne zvijezde u slobodi? razmisli malo
Ma nisi dobar s glavom, pare su bitne kakva veličina kurci palci, opusti se nama dođe ko treba da dođe. Nama nisu trebali ti neki mijenmarci vama jesu i vi ste ih doveli.ABd svaki prelazni rok da nam budete tako pametni ;)
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.