PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
"Niko niko samo Sloboba" je mislim jedina autentična navijačka pjesma Fukara.. A i ona druga; "Daj go Slobodo nama više netreba" 
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
uskoro ce to biti preimenovano u ''niko niko samo simin han'' i ''zabij ga simin han, nama vise ne treba''sasistika je napisao/la:"Niko niko samo Sloboba" je mislim jedina autentična navijačka pjesma Fukara.. A i ona druga; "Daj go Slobodo nama više netreba"
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
admirr je napisao/la:uskoro ce to biti preimenovano u ''niko niko samo simin han'' i ''zabij ga simin han, nama vise ne treba''sasistika je napisao/la:"Niko niko samo Sloboba" je mislim jedina autentična navijačka pjesma Fukara.. A i ona druga; "Daj go Slobodo nama više netreba"
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Šuti bolan tužiće te Azmir Husić i tražit će suoćavanje na tv face'uRokoko87 je napisao/la:admirr je napisao/la:uskoro ce to biti preimenovano u ''niko niko samo simin han'' i ''zabij ga simin han, nama vise ne treba''sasistika je napisao/la:"Niko niko samo Sloboba" je mislim jedina autentična navijačka pjesma Fukara.. A i ona druga; "Daj go Slobodo nama više netreba"
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Gdje nestade Pipi zvani Biljana Šečivanović? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
i govoriti u kameru ''ovo je ajfon''sasistika je napisao/la: Šuti bolan tužiće te Azmir Husić i tražit će suoćavanje na tv face'uhehehe
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Sta bi sa tuzbeadmirr je napisao/la:i govoriti u kameru ''ovo je ajfon''sasistika je napisao/la: Šuti bolan tužiće te Azmir Husić i tražit će suoćavanje na tv face'uhehehe
![]()
![]()
![]()
![]()
otiso krkan u ameriku i dosao nama pokazivati sta je ajfon
![]()
![]()
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
ti zaboravio da su vasi skupljali donacije za azmira u tz? tu noc skupljeno je 131000km.. sta mislis dje su te pare zavrsile?? eto ozbiljno mi odg, kad si vec to pomenuo: gdje su zavrsile te pare??Agamemnon je napisao/la:Sta bi sa tuzbeadmirr je napisao/la:i govoriti u kameru ''ovo je ajfon''sasistika je napisao/la: Šuti bolan tužiće te Azmir Husić i tražit će suoćavanje na tv face'uhehehe
![]()
![]()
![]()
![]()
otiso krkan u ameriku i dosao nama pokazivati sta je ajfon
![]()
![]()
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Rokoko87 je napisao/la:admirr je napisao/la:uskoro ce to biti preimenovano u ''niko niko samo simin han'' i ''zabij ga simin han, nama vise ne treba''sasistika je napisao/la:"Niko niko samo Sloboba" je mislim jedina autentična navijačka pjesma Fukara.. A i ona druga; "Daj go Slobodo nama više netreba"
eto vidis, ja te fino upitam jer znam da znas, a ti meni takoAgamemnon je napisao/la:Koji si ti pacenik![]()
Jel ti drago kad na Specijalnoj Olimpijadi budeš peti?admirr je napisao/la:heller to ne igra. njega u ovoj igrici ganjaju
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
isao bi i ti, da mi nisi ispao iz prikoliceHeller je napisao/la:Boli te qurac ti ces u Rioadmirr je napisao/la:heller to ne igra. njega u ovoj igrici ganjaju
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
ovaj riri nije dobar nikako hahahahhahhahhaa

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ja mogu smršat al ti ćeš uvijek imat hromozom viška.admirr je napisao/la:isao bi i ti, da mi nisi ispao iz prikoliceHeller je napisao/la:Boli te qurac ti ces u Rioadmirr je napisao/la:heller to ne igra. njega u ovoj igrici ganjaju![]()
![]()
Nullius in verba
cuj ja mogu i smrsatHeller je napisao/la:Ja mogu smršat al ti ćeš uvijek imat hromozom viška.admirr je napisao/la: isao bi i ti, da mi nisi ispao iz prikolice![]()
![]()
znaci kad smrsas bices manji krmak nego sad?
Kako teku pripreme za spec. olimpijadu? Solinas oce da te usvoji, ako imas retardirano dijete dobijes poresku olaksicu u Austriji. A i tebi će fino bit, da imaš asvalt. I nemoj trčat za autima.admirr je napisao/la:cuj ja mogu i smrsatHeller je napisao/la:Ja mogu smršat al ti ćeš uvijek imat hromozom viška.admirr je napisao/la: isao bi i ti, da mi nisi ispao iz prikolice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znaci kad smrsas bices manji krmak nego sad?![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 18 jul 2016, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
hvala solinasu. javicu mu se .. a ti idi trci da smrsas i postanes manji krmak nego sada

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.