FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Danas nam je divan dan, nasem Amaru rodjendan. Dozivio stotinu i da nam se vratis u Svetinju. Bez tebe smo izgubljeni.
Jos uvijek je otvoren konkurs za sefa omladinskog pogona te ocekujem da se prijavis.amazon je napisao/la:Nemojte gledati ovaj klip. Uprava dovela strasnog trenera koji za mjesec dana nije uradio ama bas nista. Ne znaju osutati izvan 16 metara. Nije ovo uzivo bas ovako jadno izgledalo u pm. Zamisli doveli Lesnika da nam ustroji najbolji omladinski pogon lige,frajer ne zna odakle je supalj jbtOvi ce nam razjebat i ono malo sto smo imali da valja u pm
Sretno!
Imamo mi Lesnika provjernog strucnjaka za stvaranje fudbaleraEuzebio je napisao/la:Jos uvijek je otvoren konkurs za sefa omladinskog pogona te ocekujem da se prijavis.amazon je napisao/la:Nemojte gledati ovaj klip. Uprava dovela strasnog trenera koji za mjesec dana nije uradio ama bas nista. Ne znaju osutati izvan 16 metara. Nije ovo uzivo bas ovako jadno izgledalo u pm. Zamisli doveli Lesnika da nam ustroji najbolji omladinski pogon lige,frajer ne zna odakle je supalj jbtOvi ce nam razjebat i ono malo sto smo imali da valja u pm
Sretno!

samoplavi je napisao/la:Imamo mi Lesnika provjernog strucnjaka za stvaranje fudbaleraEuzebio je napisao/la:Jos uvijek je otvoren konkurs za sefa omladinskog pogona te ocekujem da se prijavis.amazon je napisao/la:Nemojte gledati ovaj klip. Uprava dovela strasnog trenera koji za mjesec dana nije uradio ama bas nista. Ne znaju osutati izvan 16 metara. Nije ovo uzivo bas ovako jadno izgledalo u pm. Zamisli doveli Lesnika da nam ustroji najbolji omladinski pogon lige,frajer ne zna odakle je supalj jbtOvi ce nam razjebat i ono malo sto smo imali da valja u pm
Sretno!. Otimali se Janezi za njega, ali je on želio raditi van granica svoje domovine
.

- zeljoooooooooo
Ovi stručnjaci ocekivali za 30 dana treninga da se sve poslozi i da sa 3 razlike Dinamo naguzimo.
Vidi se da mimo sokera nisu imali doticaja sa treningom i fudbalom.
Vidi se da mimo sokera nisu imali doticaja sa treningom i fudbalom.
- amazon
- Kontakt:
Lešnik i ovaj drugi Janez nisu nikad vodili neku ozbiljnu seniorsku ekipu. Ko je razuman od njih ne treba tražiti neki pehar. Nadat se da kad se vrate suspendovani da ce ekipa bolje izgledati. Isto tako nadam se da ce se taktika za derbi promijeniti, lako se u drugom poluvremenu okrenuti na 4-4-2.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Za taktiku se slažem sa tobom. Ako krenemo sa dva napadača mislim da nam se ne piše dobro. Sredina je tanka a i u odbrani puše po krilima opasno.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
Glas razuma....amazon je napisao/la:Lešnik i ovaj drugi Janez nisu nikad vodili neku ozbiljnu seniorsku ekipu. Ko je razuman od njih ne treba tražiti neki pehar. Nadat se da kad se vrate suspendovani da ce ekipa bolje izgledati. Isto tako nadam se da ce se taktika za derbi promijeniti, lako se u drugom poluvremenu okrenuti na 4-4-2.

4-4-2 je najbolja taktika trenutno u fudbalu, uopste se ne plasim da ce taktika biti problem, vidjet cemo kako ce to sve na derbiju izgledat pa mozemo onda komentarisat
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- amazon
- Kontakt:
briga je napisao/la:Za taktiku se slažem sa tobom. Ako krenemo sa dva napadača mislim da nam se ne piše dobro. Sredina je tanka a i u odbrani puše po krilima opasno.
Vezni red bez Blagojevica i Stevanovica ne moze nista. U ovoj taktici s ovim igračima sad je kao sto ti kazes teski propuh sa svih strana.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Mozes li pojasniti kako bi bio veliki udar na upravu ? Jel nam ovo presudna utakmica, ako izgubimo raspadamo se ?TikTak je napisao/la:Osim je u onom intervju najbolje rekao, niko ne zna kako izgledamo pa ni mi sami. Mene je toga strah, hajde sto mi strucnjaci s foruma ne znamo kako izgledamo ali cini mi se da ni Kostic i struka jos ne znaju kako izgledamo. Samo da je dobiti u subotu, pobjeda nam otvara mnoga vrata, a poraz (pljuc, pljuc) bi bio veliki udar i na ekipu i struku i Upravu.
Pogledah malo presicu Kostića, ona portparolka gori 

Nas sjever nije nikakva mjera. Kad su se titule osvajale sjever je pljuvao. Pa na ovoj utakmici lik 80 minuta psuje sve Lendricu kako nema pojma. Prosto da ne povjerujes sta sve dolazi na utakmice.
-
- Kontakt:
Nisam bio na sjeveru, ne idem tamo bas iz tog razloga. Nema ama nikakve veze sjever sa time sto si rekao. Sto kaze @briga, dok su se titule osvajale pljuvalo se, da sutra udjemo u LP, sa novim stadionom, na sjeveru bi rekli a sto nije ovaj igrao na beku, bolje bi Balea cuvao itd itd. Nasa uprava nece podleci nikakvom pritisku, jer iz svega izlazimo jaci ! To pokazuje masovno kupovanje clanskih i godisnjih karata, i svega oko kluba. Puno srece nam zelim u ligi 12, da se radujemo ako Bog da na kraju! MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS !
- zeljoooooooooo
Pljuvalo se i uvijek će, ne znam ti šta da uradimo, to je činjenica.
Ljudi su jednostavno takvi i to se teško mijenja.
Ono što mene raduje, što kaže "Straus", uprava je pokazala da neće podleći bilo kakvom pritisku, kojeg će defitinitivno biti,
pogotovo usljed lošijih rezultata, koji se moraju desiti tokom sezone.
Biće svakako teška i turbulentna sezona, mnogo kola i utakmica, mnogo derbija.
Za 5 dana je tek prvi od njih, koji sigurno neće biti presudan za dalji rad, ali definitivno bi bilo lijepo da slavimo, to bi nam zasigurno dalo "zaleta"
za dalje. Iskreno se nadam da će tako i biti, mada ni remi nije nešto što bi nam na bilo koji način poremetilo planove.
Ono što mene raduje, što kaže "Straus", uprava je pokazala da neće podleći bilo kakvom pritisku, kojeg će defitinitivno biti,
Za 5 dana je tek prvi od njih, koji sigurno neće biti presudan za dalji rad, ali definitivno bi bilo lijepo da slavimo, to bi nam zasigurno dalo "zaleta"
za dalje. Iskreno se nadam da će tako i biti, mada ni remi nije nešto što bi nam na bilo koji način poremetilo planove.
-
- Kontakt:
Nase je samo da dodjemo i podrzimo ekipu. to je tozeljoooooooooo je napisao/la:Pljuvalo se i uvijek će, ne znam ti šta da uradimo, to je činjenica.
– Ovo je prvi put da se jedno rukovodstvo Kluba sjetilo legendi koje su dali svoj veliki doprinos rezultatima FK Željezničar u prošlosti. Sretni smo i ponosni što smo večeras bili u prostorijama novog Plavog salona i hvala rukovodstvu na pozivu. Ovi ljudi imaju našu punu podršku, istakao je u ime legendi Kluba, Zdenko Jelić.
Jeli ovo isti onaj Zdenko Jelic sto je pisao one sms-ove protiv uprave..
Hahahajaha.......
Jeli ovo isti onaj Zdenko Jelic sto je pisao one sms-ove protiv uprave..
Hahahajaha.......
- amazon
- Kontakt:
Ja sam misljenja da derbi trebamo poceti s jednim spicem i jacom veznom linijom, dok utakmice s Metalegom, Olimpicom igrati s dva spica. Lendric od pocetka, a ako budemo gubili ubaciti Nikolica. Beganovic i Memija moraju igrati na derbiju to je isto jako bitno.
Ma nije relevantan izvor. Bio je i Šiljak, samo da se ko ne šlagira.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.