FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

shzna
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la shzna » 18 jul 2016, 23:39

Hrasno1921 je napisao/la:
Za vas su lazi a za druge istina, dobro se zna ko je i Siljo a i ko lazni Hadzija, ocito ste neupuceni i pomenutu dvojicu znate samo od onda kada su dosli u klub, ako o tome javno pricaju jedan Zdenko Jelic, Dzelo, Buki koji je u skupstini i dr. meni je sve jasno, da nije bilo ove price oko renoviranja stadiona sa parama od navijaca, njih ni na mapi nebi bilo, ovako su produzili sebi zivot za par mjeseci, ali polako ...

Hrasno1921 je napisao/la:
Pa protiv zakonito je da gradis nesto a da pri tome jos nisi dobio dozvolu za gradnju, ili je ista odbijena ili je jos u fazi odobravanja ili neodobravanja shvatas? ne mozes se praviti mangup pa zapocinjati radove a da pri tome jos nisi dobio dozvolu i to je ovdje ocito slucaj

Ja opet kazem za tu stranicu da ko god iza nje stoji da nije levat ljudi znaju neke stvari barataju informacija pazi kako cu ja znati da je jedna stolica za lozu 195 maraka a da je oni biljeze za 380 ? kako su uopste usli na stadion da slikaju stolice jer morao ih je neko pustiti na stadion ne moze se ulaziti tek tako kao prije a ima i cuvar

Iskreno mislim da iza ovog rusenja uprave stoje i bivsi uposlenici tipa Violina a zatim i Dzelaludin Muharemvic , Biscevic i drugi pa evo Zdenko Jelic je javno rekao da su ukrali do sada vec dva miliona maraka

PostPostao/la Hrasno1921 » 28 maj 2016, 00:40

Sada nam nevalja ni Dzelo ni Buki ni Zdenko Jelic takav mentalitet jednostavno, svoje legende pljujes i gazis zbog nekih drugih, ma fuuuj ba

:hmmmmm: :zviz: :wave:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 18 jul 2016, 23:45

amazon je napisao/la:Ja sam misljenja da derbi trebamo poceti s jednim spicem i jacom veznom linijom, dok utakmice s Metalegom, Olimpicom igrati s dva spica. Lendric od pocetka, a ako budemo gubili ubaciti Nikolica. Beganovic i Memija moraju igrati na derbiju to je isto jako bitno.
igrat cemo 442 dok god je kostic na celu ekipe. ne izvrcite vise sastav

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 19 jul 2016, 00:01

Lendrić i Nikolić MORAJU početi svaku tekmu, takva 2 napadača treba maksimalno iskoristiti, ima da trpaju gdje stignu, a odbrana je pokazala dozu čvrstine, što me raduje.

Ostalo će se već vremenom uigrati i izgledati bolje, tek smo počeli, polako.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 jul 2016, 00:05

Straus1921 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ja sam misljenja da derbi trebamo poceti s jednim spicem i jacom veznom linijom, dok utakmice s Metalegom, Olimpicom igrati s dva spica. Lendric od pocetka, a ako budemo gubili ubaciti Nikolica. Beganovic i Memija moraju igrati na derbiju to je isto jako bitno.
Hocemo par kola dok ne dobije nogu!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 19 jul 2016, 00:05

amazon je napisao/la:
Dosadan si vise...

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 19 jul 2016, 00:06

amazon je napisao/la:
Da mu je neces ti uruciti ? :njanjanja: :njanjanja:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 19 jul 2016, 00:07

zeljoooooooooo je napisao/la:Lendrić i Nikolić MORAJU početi svaku tekmu, takva 2 napadača treba maksimalno iskoristiti, ima da trpaju gdje stignu, a odbrana je pokazala dozu čvrstine, što me raduje.

Odbrana se nije proslavila protiv Metalleghea. Primili smo gol kakav ozbiljna ekipa ne prima, napravili su nam jos par prilika i kada su hrabrije ovi krenuli vidjela se neuigranost. Imamo dva stopera pospora i ocekujem da ce Jahic zauzeti mjesto jednog stopera kada se oporavi. Ima ovdje mjesta za napredak i zbog toga nam treba dobro otvaranje. Sedam bodova iz prva tri kola bi bilo idealno.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 19 jul 2016, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 19 jul 2016, 00:12

Na stranu sve, srce mi je zaigralo kad sam gledao ovaj video iz Plavog salona.
Rastemo kao klub, i koliko god ovo bilo nebitno (jer gledaju se pehari - reći će mnogi),
ovakve stvari nas izdvajaju od ostalih, izdvajaju nas od prosjeka. Čine da se osjeti
porodični duh u klubu, čine da svi zajedno osjećamo ponos što smo bar dijelom ove
velike Plave porodice. :bow:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 jul 2016, 00:12

plavousrcu je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la:Lendrić i Nikolić MORAJU početi svaku tekmu, takva 2 napadača treba maksimalno iskoristiti, ima da trpaju gdje stignu, a odbrana je pokazala dozu čvrstine, što me raduje.

Odbrana se nije proslavila protiv Metalleghea. Primili smo gol kakav ozbiljna ekipa ne prima, napravili su nam jos par prilika i kada su hrabrije ovi krenuli vidjela se neuigranost. Imamo dva stopera pospora i ocekujem da ce Jahic zauzeti mjesto jednog stopera kada se oporavi. Ima ovdje mjesta za napredak i zbog toga nam treba dobro otvaranje. Sedam bodova iz prva tri kola bi bilo idealno.
Olimpic cemo sigurno uzeti, a kad bi pitare uzeli mislim da bi svi bili pozitivniji poslije ovako ocajnih igara. Jahic kaze da ce zaigrati 2.kolo, a ja mislim da nece zadugo. Njegovo koljeno je u klincu izgleda.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 19 jul 2016, 00:19

Prvo, ne vidim ja te OČAJNE igre.
Tri tekme u Sloveniji, 2 pobjede i remi, bez primljenog gola.
Za vikend remi protiv dobro organizovane ekipe, baš onakve kakva nam je trebala za pripremnu tekmu.

Olimpic sigurno nećemo "sigurno uzeti" - jer kako sam pisao ranije, veoma male razlike su među ekipama, svi treniraju, grizu i spremaju sve, i svi hoće pobjedu. Tako da, svakoj utakmici jednako pristupiti, i uz dozu sreće ostvariti pozitivne rezultate.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 jul 2016, 09:37

A kada na teren izade nam Željo, juzna tribina cijela zapjeva. Neka ga pusi malo Sarajevo nama je Željo svetinja jedina.
Sklonit onu mrežu hebenu na jugu, i niposto je stavljati na sjeveru. Ljudi koji budu na jugu nece im dobro biti za gledanje.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 19 jul 2016, 09:55

Odbrojavanje moze poceti :). Milose Memiju unutra, Sinisu van. Treba nam prodornosti po desnom boku, sa Sinisom to necemo imati.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 jul 2016, 11:09

Beganovic isto on. Derbi je bitan da uzmemo, a onda Olimpic stara mušterija ce biti lako. To je 6 bodova i mir u kuci.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 19 jul 2016, 11:39

amazon je napisao/la:Beganovic isto on. Derbi je bitan da uzmemo, a onda Olimpic stara mušterija ce biti lako. To je 6 bodova i mir u kuci.
Sest bodova bi nam donijelo nevidjenu euforiju. Ovo je smijesno sta bi onda bilo. Hajde momci zgadite fudbal konama.

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 19 jul 2016, 11:53

amazon je napisao/la:A kada na teren izade nam Željo, juzna tribina cijela zapjeva. Neka ga pusi malo Sarajevo nama je Željo svetinja jedina.
Sklonit onu mrežu hebenu na jugu, i niposto je stavljati na sjeveru. Ljudi koji budu na jugu nece im dobro biti za gledanje.
Brate jesil ti dobar ? Jel znas da ta mreza mora stajati tu ? Jel moguce da si ovo napisao ? :hmmmmm:

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 19 jul 2016, 12:05

Danas na treningu u drugom dijelu vjerovatno igrala postava za derbi, Memija desno bio koliko sam upratio.
Prije toga, radilo se na protoku lopte a poslije toga minimalno 30 minuta Kostić dožao predavanje prije nego su se razdvojili (vjerovatno na one koji ce igrati derbi i ostale). Tempo strašan, igrači grizu.

PandasFriend
Kontakt:

Post Postao/la PandasFriend » 19 jul 2016, 12:07

zeljoooooooooo je napisao/la:Danas na treningu u drugom dijelu vjerovatno igrala postava za derbi, Memija desno bio koliko sam upratio.
Prije toga, radilo se na protoku lopte a poslije toga minimalno 30 minuta Kostić dožao predavanje prije nego su se razdvojili (vjerovatno na one koji ce igrati derbi i ostale). Tempo strašan, igrači grizu.
Jesi ti bio na sjeveru protiv Metalleghea?

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 19 jul 2016, 12:13

Nisam bio nikako na toj tekmi, why?

PandasFriend
Kontakt:

Post Postao/la PandasFriend » 19 jul 2016, 12:15

zeljoooooooooo je napisao/la:Nisam bio nikako na toj tekmi, why?
Načuo sam nekog starijeg da priča o ovom forumu i o priči "uglješa i radinović" :urnebes:

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 19 jul 2016, 12:21

Haahhaha, pa neka ga. Zafrkancija i jeste, i meni je kasnije šega bilo :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 38 gostiju.