I to u svojevrsnom trejdu.Pivopija je napisao/la:Ako je mislio na ovo onda nista vrijedno spomena. Ostat ce u PAOK-u i dobrim igrama moze izboriti Italiju.HankMoody je napisao/la:Ja ne viđoh nigdje, možeš li proslijediti link?siljevac je napisao/la:koliko ovo klubova zeli u svojim redovima da vide cimirota
Iako se u posljednje vrijeme špekulisalo da je na radaru HSV-a, Augsburga i Werdera, informacija koju su objavili mediji u Rumuniji govori da je na Cimirota 'bacila oko' i Steaua koja je ujedno nekadašnji prvak Evrope.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/steaua- ... bih/200431
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: gojko cimirot
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Matej Delač želi da igra za BiH
– Želim braniti za Bosnu i Hercegovinu, državu u kojoj sam se rodio. – poručio je nedavno Matej Delač nakon što je na njegove kvalitete skrenuo pažnju tadašnji trener golmana reprezentacije BiH Enver Lugušić.
– Otvoren sam za razgovore oko potrebne procedure da steknem pravo igranja za BiH. Naravno prvo svojim odbranama moram skrenuti pažnju selektora Mehmeda Baždarevića. – realan je Delač.
– Želim braniti za Bosnu i Hercegovinu, državu u kojoj sam se rodio. – poručio je nedavno Matej Delač nakon što je na njegove kvalitete skrenuo pažnju tadašnji trener golmana reprezentacije BiH Enver Lugušić.
– Otvoren sam za razgovore oko potrebne procedure da steknem pravo igranja za BiH. Naravno prvo svojim odbranama moram skrenuti pažnju selektora Mehmeda Baždarevića. – realan je Delač.
Zarathustra
Kakva je situacija sa Mihaelom Modićem? Čudi me da ga do sada niko nije zvao, a mislim da nema zvaničan nastup za mlađe srbijanske selekcije.
Andrej Modić posuđen Brescia-i
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ja sam pitao za njegovog brata, Mihaela...
- Marsal
- Kontakt:
A umjesto koga Delač bogati, bolji su i Burić i Šehić od njega. Za klasu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kaparisati ga za budućnost.Marsal je napisao/la:A umjesto koga Delač bogati, bolji su i Burić i Šehić od njega. Za klasu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
To mozda vazi za igrace poput Halilovica ili Corica ako smo ikad u prilici za takve poput njih, a ne boj se za Delaca nece njega niko zvat.HankMoody je napisao/la:Kaparisati ga za budućnost.Marsal je napisao/la:A umjesto koga Delač bogati, bolji su i Burić i Šehić od njega. Za klasu.
Kakvu buducnost. Liku 24 godine. A nije nesto drasticno bolji od Kjosevskog, Pirica i Karacica. Koji su cak i mladji od dotjcnog (2 do 5 godina). A to je golemo. Ako bi vec ganjali nekog golmana, onda treba onog iz Austrije.HankMoody je napisao/la:Kaparisati ga za budućnost.Marsal je napisao/la:A umjesto koga Delač bogati, bolji su i Burić i Šehić od njega. Za klasu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Uzmi Rahimića, koji je debitovao s 30-ak i bio nam od koristi dugo.TMovac je napisao/la:Kakvu buducnost. Liku 24 godine. A nije nesto drasticno bolji od Kjosevskog, Pirica i Karacica. Koji su cak i mladji od dotjcnog (2 do 5 godina). A to je golemo. Ako bi vec ganjali nekog golmana, onda treba onog iz Austrije.HankMoody je napisao/la:Kaparisati ga za budućnost.Marsal je napisao/la:A umjesto koga Delač bogati, bolji su i Burić i Šehić od njega. Za klasu.
Samo što je Rahimic i prije debitovanja za reprezentaciju igrao u klubu odlično. Dok Delac još nije pokazao da je blizu repku.
- akisarajevo92
- Kontakt:
glupo poredjenje
godinama nam ja falio igrac kao Rahimic i na toj poziciji, dok nam ovaj uopste nije potreban, imamo bar 5-7 boljih od njega na poziciji golmana, i to "svojih"
godinama nam ja falio igrac kao Rahimic i na toj poziciji, dok nam ovaj uopste nije potreban, imamo bar 5-7 boljih od njega na poziciji golmana, i to "svojih"
Don't believe the hype.
Rahimić je s 24 igrao u nekoj austrijskoj prčiji, daleko od svega. Samo kažem da se ne treba odreći nikog ko želi igrati za nas.
- Medikament
- Kontakt:
Ovo malo sto sam gledao Kozulja, izgleda solidan igrac. Korisniji od Tinceka u svakom slucaju.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Dobar je ovaj Kozulj pravo iznenadjenje za mene. Da budem iskren nisam Siroki nesto ni gledao pa mi je zato ovaj mladic bio nepoznanica. Izgleda bas dobro u ovim prvim utakmicama u Hajduku. Ipak mislim da si preuranio sa ovim usporedbama.Medikament je napisao/la:Ovo malo sto sam gledao Kozulja, izgleda solidan igrac. Korisniji od Tinceka u svakom slucaju.
Da ne bi rekao da pretjeravas. TSS je dvije sezone za redom u idealnoj momcadi prvenstva a za Kozulja cemo vidjeti. Dobar sut ima i nije dizelas a to je vec nesto.
Kozulj? Da nije Modic od njega bolji posto nije poceo u PL?
Kozulj je odlican igrac i talenat, samo neka se nastavi razvijati u Hajduku i moze otici daleko u karijeri
Kozulj je odlican igrac i talenat, samo neka se nastavi razvijati u Hajduku i moze otici daleko u karijeri
Nad tobom sunce najljepše sja
- Medikament
- Kontakt:
Kozulj kao tip igraca moze da uspije van cirkus liga Balkana i kao takav moze doprinjet reprezentaciji. Tincek to ne moze. Takvi ne pale zapadnije od Slovenije i juznije od Albanije.dubrovnik je napisao/la:Dobar je ovaj Kozulj pravo iznenadjenje za mene. Da budem iskren nisam Siroki nesto ni gledao pa mi je zato ovaj mladic bio nepoznanica. Izgleda bas dobro u ovim prvim utakmicama u Hajduku. Ipak mislim da si preuranio sa ovim usporedbama.Medikament je napisao/la:Ovo malo sto sam gledao Kozulja, izgleda solidan igrac. Korisniji od Tinceka u svakom slucaju.
Da ne bi rekao da pretjeravas. TSS je dvije sezone za redom u idealnoj momcadi prvenstva a za Kozulja cemo vidjeti. Dobar sut ima i nije dizelas a to je vec nesto.
A da spor, traljav "tehnicar" poput Susica moze bit dobar u Hrvatskoj ne sumnjam. Isto kao Ibricic. Mada je Ibro bio mnogo bolji.
sloboda72 je napisao/la:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
nije nam neophodan novi LB, ali ako hoce treba sredjivati papire.
Zarathustra
Treba nam LB i Pavlovic bi bio idealan
Nad tobom sunce najljepše sja