Sportski komentatori

Bilal
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Bilal » 29 jun 2010, 19:22

Suko je vec prije provaljivao ovu sa lap topovima, za njega je to normala :D

Borkan
Kontakt:

Post Postao/la Borkan » 29 jun 2010, 19:40

Da Bog da češće provaljuju , to im je valjda jedina svrha. :D

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 jun 2010, 21:51

haha evo Moke pljesce Llorenteu :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jun 2010, 22:49

Oj Strajnica kakvo je to neopevano govedo. :(
Malo njegove price veceras.

Prvo Coentraa zove Contrao,pa je onda citavo vreme vidjao Nania na klupi. :roll: a ustvari gledao Liedsona,
ZAtim Karavaljo,kejros,Leidson,....
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 29 jun 2010, 23:17

Bečki Kongres je napisao/la:
drH je napisao/la:Ma nidje vezeda je Kristic favorizirao Englesku i kao lopta nije bila metar u golu i kao nije bio offside Klose ja nevidim sta je pogresno rekao i derao se kad je Muller dao 3 i 4 dol kao da je Bosna dala bas nidje veze nemate nista drugo da prigovorite pa bezze izmisljate
Da se dotični razumije u pravila fudbala/nogometa koliko se ne razumije, onda bi znao da kod ispucavanja golmana NEMA OFFSIDE-a. To što je galamio kada je Muller postigao druga 2 pogotka je sasvim sigurno zbog toga što mu je neko skren'o pažnju na njegovo neofirno forsiranje Engleske. Da li si dotičnog čuo kada su Klose i Podolski pogodili kao kada je Mathew Upson postigao gol? Naravno da nisi. Glavna odlika sportskog komentatora bi, uz načitanost i poznavanje materije, trebala biti nepristranost. No, Igor ju očigledno ne posjeduje, kao ni prve dvije, tako da...
Btw, ako je tebi 38 cm metar, onda ja imam 52 cm-a. :mrgreen:
Bas si se nasao pametan bas ce Kristic izracunavati u sred utakmice jeli 38cm ili 68cm daj bogati i normalno je da ce navijati za Engleze covjek prenosi Englesku ligu 6 godina i puno serete na ovoj temi nije ni njima lako iz studija prenositi dok su hrvati na licu mjesta. Drugo je sto su one njihove emisije katastrofa za to je kriv Belmin Karamehmedovic bez kreativnosti bezveze studio i glupace koje nemoraju znati fudbal toliko ali barem moraju imati nesto u mozgu sto ove ocigledno nemaju i iako sam ja iz Mostara jako mi smeta govor one Vidmar mogu vam reci da onako niko ziv negovori u Mostaru to su sve propusti ali su komentatori solidni u kakvim uslovima prenose.

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 30 jun 2010, 01:00

drH je napisao/la:
Bečki Kongres je napisao/la:
drH je napisao/la:Ma nidje vezeda je Kristic favorizirao Englesku i kao lopta nije bila metar u golu i kao nije bio offside Klose ja nevidim sta je pogresno rekao i derao se kad je Muller dao 3 i 4 dol kao da je Bosna dala bas nidje veze nemate nista drugo da prigovorite pa bezze izmisljate
Da se dotični razumije u pravila fudbala/nogometa koliko se ne razumije, onda bi znao da kod ispucavanja golmana NEMA OFFSIDE-a. To što je galamio kada je Muller postigao druga 2 pogotka je sasvim sigurno zbog toga što mu je neko skren'o pažnju na njegovo neofirno forsiranje Engleske. Da li si dotičnog čuo kada su Klose i Podolski pogodili kao kada je Mathew Upson postigao gol? Naravno da nisi. Glavna odlika sportskog komentatora bi, uz načitanost i poznavanje materije, trebala biti nepristranost. No, Igor ju očigledno ne posjeduje, kao ni prve dvije, tako da...
Btw, ako je tebi 38 cm metar, onda ja imam 52 cm-a. :mrgreen:
Bas si se nasao pametan bas ce Kristic izracunavati u sred utakmice jeli 38cm ili 68cm daj bogati i normalno je da ce navijati za Engleze covjek prenosi Englesku ligu 6 godina i puno serete na ovoj temi nije ni njima lako iz studija prenositi dok su hrvati na licu mjesta. Drugo je sto su one njihove emisije katastrofa za to je kriv Belmin Karamehmedovic bez kreativnosti bezveze studio i glupace koje nemoraju znati fudbal toliko ali barem moraju imati nesto u mozgu sto ove ocigledno nemaju i iako sam ja iz Mostara jako mi smeta govor one Vidmar mogu vam reci da onako niko ziv negovori u Mostaru to su sve propusti ali su komentatori solidni u kakvim uslovima prenose.
pa neka ne lupaju gluposti,nije studio kriv sto se provaljuju ! ! ! ! ! ! !
BB BiH

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 30 jun 2010, 01:58

evo sada nove prilike sa portugalce (spanci napadaju :D)

sinoc na tekmi Portugal - spanija :ugeek:

SUKO REK'OO (valjda)
Zadnja izmjena: Mourinhokilledbarca, dana/u 30 jun 2010, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.
1946

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 30 jun 2010, 02:02

JuveSissoko je napisao/la:haha evo Moke pljesce Llorenteu :D
Ma levat. Ne znam sta je on sebi umislio, pa pored toga sto nema veze s vezom, poceo jos aplaudirati tokom prenosa...
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 30 jun 2010, 02:19, ukupno mijenjano 1 put.

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 30 jun 2010, 02:06

Ovaj kemal ni kantonalnu nemoze vodit onim pijandurama...
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 30 jun 2010, 09:45

drH je napisao/la:]

Kristić ne zna pravila, a da bi bio objektivan mora poznavati ista. Mislim da je suvišno ulaziti u dalju raspravu, pobogu. On je i u večernjem pregledu govorio kako je Njemačka zabila gol iz offside-a. Pa, ako za 9 sati nije mogao provjeriti to pravilo, onda stvarno ne znam. Btw, postoje ljudi koji također ne znaju pravila, a oni će se voditi komentatorovom rječju pa su i oni ubijeđeni da je to čisti offside. To za 0.38 metara je bliže pola metra, negoli jednom metru, tako da je i tu promašio tvoj ljubimac Kristić.
Kada je u pitanju navijanje za Englesku, toga ne bi smjelo biti u prenosu, pobogu. Objektivnost prije svega, valjda ti je to jasno. Mogli su komotno onda dovesti i Beckhama da bude komentator, manje bi navijao i navlačio za Englesku.
A što se tiče emisije uoči i nakon meča, suvišno ih je komentarisati. Pa bolju bi scenografiju napravilo dijete koje ide u osnovnu školu(naravno, za manje novaca), a o voditeljima nemam niti jednu lijepu riječ. Da se ja pitam, strijeljao bih ih, tako da...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jun 2010, 09:53

Bečki Kongres je napisao/la:a o voditeljima nemam niti jednu lijepu riječ. Da se ja pitam, strijeljao bih ih, tako da...
I ja bi ih strijeljao :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 30 jun 2010, 10:12

JuveSissoko je napisao/la:Suko mi je najjaci. GenarE umjesto GenarO Gatusso,vodzstvo umjesto vodstvo,LukaS Leiva umjesto LukaŠ,LukaŠ Podolski umjesto Lukas Podolski,tip sam sa sobom da se "pomiri" ,kako sta,danas jos Santa KruS umjesto KruZ
hebem li vas ja sa tim Š i S pa poslusate li vi nekad kako izgovaraju imena igraca s ovih prostora strani komentatori koji su kako kazete et bolji od nasih.....pa to je bolest nasa Bosanaska da samo pljujemo i pljujemo po svome a et cak su nam i komsije bolje...pa ja kad poslusam samo ove komentatore na RTS-- ili B92 pa jadna li im majka ili mozda ove prepotentne hrvate na HRT-u ma de Krista, Spaho, Suko i Murat su izmislili prenos tekme za njih........vozdrica i idi mammi reci nek ti jos proizvede tih Š slova ponestaje ti......

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 jun 2010, 10:29

BosnianHero je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:Suko mi je najjaci. GenarE umjesto GenarO Gatusso,vodzstvo umjesto vodstvo,LukaS Leiva umjesto LukaŠ,LukaŠ Podolski umjesto Lukas Podolski,tip sam sa sobom da se "pomiri" ,kako sta,danas jos Santa KruS umjesto KruZ
hebem li vas ja sa tim Š i S pa poslusate li vi nekad kako izgovaraju imena igraca s ovih prostora strani komentatori koji su kako kazete et bolji od nasih.....pa to je bolest nasa Bosanaska da samo pljujemo i pljujemo po svome a et cak su nam i komsije bolje...pa ja kad poslusam samo ove komentatore na RTS-- ili B92 pa jadna li im majka ili mozda ove prepotentne hrvate na HRT-u ma de Krista, Spaho, Suko i Murat su izmislili prenos tekme za njih........vozdrica i idi mammi reci nek ti jos proizvede tih Š slova ponestaje ti......

jadan ti komentar kao i ovi komentatori i njihovo znanje,Suko jesil to ti??? :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 30 jun 2010, 10:40

JuveSissoko je napisao/la:

jadan je covjek kao ti koje mu je najveci domet pljunut prvog do sebe u cilju odbrane svoje nesposobnosti........

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 30 jun 2010, 10:50

JuveSissoko je napisao/la:

sto bi rekao tvoj dobar drug Ćorsa jesi to ti covjece s brojem 2...idi njemu nek ti on stavlja kvakice na slova.... :oops:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 jun 2010, 12:13

profesionalan si kao ŠŠŠŠŠŠuko :D

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 30 jun 2010, 13:34

JuveSissoko je napisao/la:profesionalan si kao ŠŠŠŠŠŠuko :D
Jesi to ti Šišarko a neeee ovoga šišoko maaaa daaaaaa šišarko

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 jun 2010, 15:01

"Lopta je mogla završiti tamo gdje bi se rezultat promjenio." :shock: Zašto jednostavno ne reći

"Lopta je mogla završiti u golu" ;) Nekad' zaista ne razumijem komentatore ...

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 30 jun 2010, 15:04

OTNYS_YNWA je napisao/la:"Lopta je mogla završiti tamo gdje bi se rezultat promjenio." :shock: Zašto jednostavno ne reći

Da je makar pravilno rek'o ... po njegovom bi lopta mogla zavrsiti na semaforu ... tamo se rezultat mijenja :D
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 30 jun 2010, 15:11

Genghis je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:"Lopta je mogla završiti tamo gdje bi se rezultat promjenio." :shock: Zašto jednostavno ne reći

Da je makar pravilno rek'o ... po njegovom bi lopta mogla zavrsiti na semaforu ... tamo se rezultat mijenja :D
Bingo. To sam i ja jučer prokomentarisao. ;)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.