Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

mcmanaman
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la mcmanaman » 18 jul 2016, 00:08

Doce jos jedan defanzivac pored ovog, valjda lijevi bek.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 18 jul 2016, 00:11

Ako se ova dva transfera dovrše, a sve su prilike da hoće, ostaje još pozicija LB da se popuni.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 18 jul 2016, 00:13

Nemoguce da nigdje nema normalnog veznjaka kreativca koji nam treba pa dovodimo Wijnalduma koji po meni uopste nije za te uloge. Vise je neko krilo ili CAM u nuždi cak bi nam Sissoko bolje dosao. Ne znam panika uhvatila izgleda..
Sto se tice Ragnara 1,86 po meni tanko za stopera u BPL pogotovo poznavajuci nase probleme s prekidima.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 18 jul 2016, 00:20

StevieG8 je napisao/la:Nemoguce da nigdje nema normalnog veznjaka kreativca koji nam treba pa dovodimo Wijnalduma koji po meni uopste nije za te uloge. Vise je neko krilo ili CAM u nuždi cak bi nam Sissoko bolje dosao. Ne znam panika uhvatila izgleda..
Sto se tice Ragnara 1,86 po meni tanko za stopera u BPL pogotovo poznavajuci nase probleme s prekidima.
Ma dolazi za sicu i kao 4. stoper, nek odigra na nivou Koloa i svi zadovoljni.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 18 jul 2016, 10:21

Da je onaj Ragnar iz Vikinga pa hajd...al za ovog ne znam...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jul 2016, 11:28

Sto se Ragnera tice, mislim da u njemu Klopp trazi nekoga ko moze igrati i lijevog beka po potrebi. Prgavi su ovi Estonci, mislim da bi nas mogao pozitivno iznenaditi. A sa druge strane, Wijnaldum, igrac kojeg moramo dovesti ako imamo ikakve sanse. Ne znam zasto mnogi smatraju da nam ne treba box to box igrac. Prelazni rok je dug, bice tu jos izmjena. Glasam ZA za Wijnama. :salut:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jul 2016, 11:36

Ja se nadam da klopp zna sta radi. Gledao sam augsburg prosle sezone al nisam obracao paznju na ovog igraca, za mene je nepoznanica.
E sad kad ovako gledaš covjek sa 30 godina a svima nepoznat nije li to malo zabrinjavajuce. Sreca je da on nije toliko bitan, a klopp zna njemačku i izvukao je jeftinog igrača da se zakrpi rupa na klupi dok se gomez ne oporavi.
Jos jedan transfer kloppa za koji se moze reci da nije neki rizik zbog male cijene i da nista ne pokaze nije velika steta.
Wijnalduma pratim jos od feyenorda, mislio sam da ce se razviti i u boljeg igraca nego sto je to slučaj. Vecina je misljenja da nam treba zadnji vezni a on je puno ofanzivniji igrač od toga... razlog zbog kojeg bi ja volio da dođe je to sto moze igrati na vise pozicija a ti igracu jako vrijedni kad krenu povrede i umor da uzimaju danak.
Cini mi se da su se spominjala jos 3 pojačanja, znaci da dođu ragnar, wijnaldum i rekli su da nece lijevog beka dovoditi ja se onda nadam da ce doci jedan dobar vezni. Mene dosta brine Henderson koji opet igra kao kad je tek došao u klub....
Ja nisam očekivao da ce klopp dovoditi neke zvijezde i za sada skoro sve ide očekivano, tim ima sirine i kvaliteta, probleme ce vec sada pokazati turneja po americi mada ne ocekujem neke velike aktivnosti liverpoola krajem prelaznog roka. Bojim se da ce u slučaju neuspjeha ove sezone klopp morati mijenjati transfer politiku i početi se okretati vecim imenima e to bi onda bila velika nepoznanica i potencijalni problem.
Mladi igraci se dobro pokazuju ali pitanje je koliko oni u ligi mogu pomoci.
Vjerovatno dosta ljudi se nada borbi za titulu vec ove sezone, postoji mogućnost za to ako se odigra dobro prvi dio sezone i napravi prednost dok conte,mourinho i pep uuigraju timove ali jednake su sanse i za to da sezona bude dosta losa. Ja ne znam sta očekivati, vjerujem da klopp zna sta radi ali pratim liverpool dovoljno dugo da me strah pred pocetak svake sezone hahah
You are someone else I am still right here

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 18 jul 2016, 12:04

Ja bi bio dobar i da budu među prva 4 iduće sezone, to je isto dobar rezultat.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 18 jul 2016, 13:02

Sky Germany: Ragnar Klavan will have a medical tomorrow with Liverpool ahead of move from Augsburg. #FCA #LFC
BILD: Ragnar Klavan didn't train with Augsburg today due to back problems. #FCA #LFC
:lol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 18 jul 2016, 13:52

Wijnaldum je u PSVu i Newcastleu igrao isključivo poziciju AMF, ofanzivnog veznjaka sa ulijetanjem na krilne pozicije. Jedno vrijeme je igrao i defanzivnog veznog gdje je bio poprilično dobar. Upoređujući ga sa Hendersonom, obojica imaju snagu, brzinu, međutim, Wijnaldum je "attack minded" igrač, koji stalno gleda naprijed i zna preći igrača, jeste da voli malo više otići naprijed ali mislim da bi vremenom shvatio šta Klopp želi od njega, veznjaka koji bukvalno spaja napad i odbranu, koji organizuje napad. Milner i Henderson to NISU, pa ni Emre Can koji je suviše trom za tu ulogu. Dodajući tome Manea desno i Coutinha lijevo, sa Firminom iza napadača, dobijamo poprilično agilan i "maštovit" vezni red, uz izrazito solidne back-up pozicije (Lallana,Henderson, Milner, Allen, Stewart, Brannagan...) Wijnaldum bi trebao dati ogromnu širinu u ekipi, nešto poput James Milnera. Samo je pitanje koliko je spreman raditi. Da li može izdržati Kloppov tempo, mada gledajući samo konstituciju igrača, mislim da od Clynea nema razvijenijeg u našem timu :D
5 times champions of Europe. #YNWA

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 18 jul 2016, 13:56

bolje da produze ugovor sa Kolo Toureom na jos jednu sezonu.
Kocka je bačena

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 18 jul 2016, 14:06

Sakho uzeo broj 3

slika

Bullard
Kontakt:

Post Postao/la Bullard » 18 jul 2016, 16:34

An update on Newcastle's Georginio Wijnaldum and Sky Bet now go 1/3 from 8/11 that his next club is Liverpool with Everton 11/2 and Spurs 6/1
:think:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jul 2016, 16:36

Da su kvote iz premier kladionice skontao bih. Šta kažu te njihove?

Bullard
Kontakt:

Post Postao/la Bullard » 18 jul 2016, 16:40

Liverpool glavni favorit za dovođenje Wijnalduma. Ukratko. :kafa:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 18 jul 2016, 16:44

OTNYS_YNWA je napisao/la:Da su kvote iz premier kladionice skontao bih. Šta kažu te njihove?
Haman ha pa siguran transfer...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jul 2016, 23:45

Hendo je napisao/la:bolje da produze ugovor sa Kolo Toureom na jos jednu sezonu.
I ja smatram da je to mnogo bolja opcija, ali kako čitam ovaj Estonac može igrati i kao lijevi bek, a do 2008. čini mi se da je igrao u veznom redu kada je bio igrač Herculesa u Holandiji.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 19 jul 2016, 00:03

Carlo je napisao/la:
Hendo je napisao/la:bolje da produze ugovor sa Kolo Toureom na jos jednu sezonu.
I ja smatram da je to mnogo bolja opcija, ali kako čitam ovaj Estonac može igrati i kao lijevi bek, a do 2008. čini mi se da je igrao u veznom redu kada je bio igrač Herculesa u Holandiji.
Heraclesa* kume :P

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jul 2016, 00:48

Pa po viđenom na youtubeu može kvalitetnije odigrati na lijevom beku od Morena :lol:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 19 jul 2016, 12:31

Sto je najgore meni se cini da ce Klopp zadrzat Morena kao prvog lijevog beka.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.