FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Međusobne prepirke na pp, derbi je za par dana...
Kone pa Svinjski, eh blago nasim zivcima u narednih 15 dana..
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
1. Nemamo se mi sta dogovarati, domacin odreduje broj ulaznica za gotujuce navijace, ne znam sad tacno jel u savezu odreno to nekim procentom ili je samo na domacinu da odredi.Moze se pokusati pregovarati ali sa njima nikad nije bilo dogovora oko tog pitanja.revolt je napisao/la:Ima zato sto su nesposobni da dogovore veci kapacitet i zato sto ce biti velikodusni i dati im trecinu stadiona na jesenisko1807 je napisao/la:Kakve veze ima nasa uprava sad sa brojem i cijenama ulaznicama na drugim stadionima ???revolt je napisao/la:Bespredmetno je raspravljati o moralnom i strucnom krahu ove uprave, koja gubi svaku bitku u koju udje pa i ovu za ulaznice na derbiju.
Doduse kad malo skontam ide im na ruku da nas je manje, da se ne cuje "DINO ODLAZI UPRAVA NAPOLJE"!
2. Na Grbavicu stane oko 12.000 hiljada koliko znam sta ocekujes da ces dobiti 30-40% ulaznica??
3. Na kosevu je oduvijek se davala juzna tribina za gostujuce navijace iz vise razloga (laksa organizacija,sigurnost,veca zarada)
Pa juce si rekao da ide...cccc....covjece ohladi malo.Majkl je napisao/la:Izgleda Benkp ne ide jos ,igra za derbi,prema posljednjim informacijama.VOLIM TE SARAJEVO
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
8.7K stolica, mislim da se po tome gleda.isko1807 je napisao/la:Ima zato sto su nesposobni da dogovore veci kapacitet i zato sto ce biti velikodusni i dati im trecinu stadiona na jesenrevolt je napisao/la:Kakve veze ima nasa uprava sad sa brojem i cijenama ulaznicama na drugim stadionima ???isko1807 je napisao/la:Bespredmetno je raspravljati o moralnom i strucnom krahu ove uprave, koja gubi svaku bitku u koju udje pa i ovu za ulaznice na derbiju.
Doduse kad malo skontam ide im na ruku da nas je manje, da se ne cuje "DINO ODLAZI UPRAVA NAPOLJE"!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne znam sta je cudno ?haris004 je napisao/la:nesto sto mi upade u oci gledajuci ove cijene na transfermarktu, mali veladzic duplo skuplji od husejinovica
Veladzic igra zadnje 3 godine, prosle i za seniore...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Husejinovic 350,000
Veladzic 325,000
Veladzic 325,000
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Radovcu je prevelika cijena, Bekicu isto tako.Zukanovic je napisao/la:Husejinovic 350,000
Veladzic 325,000
Mnogo si nasim napucao cijenu jarane, Al. Bekic vrijedi, ali ne ovoliko. Husejinovic nije odigrao utakmicu kako treba vrijedi vise ili isto kao neki igrac malo jaceg kluba u nasoj ligi koji je proveo cijelu sezonu na terenu. Kad si vec Sadikovicu fino spustio cijenu, mogao si i Radovcu koji ne vrijedi ni pola od ovoga sto pise.
Amer Dupovac!
Koliko jos updata treba proc da smanjis cijenu Radovcu na 200k? Ovo pumpanje cijena poluigracima ne vodi nigdje.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
zuka gledam danas malo ranije, i husejinovic je bio na 128, ovaako mi vec ima nekog smisla, aa veladzic ne znam da je i imao neke minuntaze u prvom timu, mozda ona utakmica sa slavijom, tako da mi izgleda nekako precjenjeno, mada je momak veliki potencijal sigurno, i radije bi njega gledao u prvom timu od nekih drugih igraca sa strane ali sta je tu je
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sto vam je cudna cijena Veladzic-Said. Puno je mladji ,igrao na evropskom do 17 potencijal je i svaki svaki evropski klub bi prije uzeo Veladzica nego covjeka koji je imao dvije operacije koljena.
Radavoc je dobio - 300.000 i to je dosta za pola godine. i toliko los nije bio da ide za sad jos vise dolje. ne treba sada jednom igracu "sve" skiniti. sta ako bude sad najbolje igrac kod nas ? (nije realno ali ne zna se) sve korak po korak. da sam slusao clanove tma onda bi imao 1,2
Ja opet kazem 95 % cijena ja sredina od clanova tma i ostalim. samo neke koje su za mene glupi ( Radovac, 1,2 , Bekic 1,5, Duljevic, 2,5, Lendric, 1,5 i dalje) nisam u to racunao.
za Veladzic bilo je ponuda od Dinama 300.000 € i uvijek guram mlade igrace iz BiH malo.
Ja opet kazem 95 % cijena ja sredina od clanova tma i ostalim. samo neke koje su za mene glupi ( Radovac, 1,2 , Bekic 1,5, Duljevic, 2,5, Lendric, 1,5 i dalje) nisam u to racunao.
za Veladzic bilo je ponuda od Dinama 300.000 € i uvijek guram mlade igrace iz BiH malo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ima li zvanicno koje su cijene karti za derbi?
Znam samo da se ne treba iznenaditi brojem karti koje cemo dobiti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema zvanicno ali do sad je karta bila cenera, bit ce manje karti za nas nego prosle godine...1670 ako je tacno ovo sto momci pisu.Zip je napisao/la:Ima li zvanicno koje su cijene karti za derbi?
- Evolution87
- Kontakt:
Bez problema ce se moci uci i sa njihovim kartama od sjevera na nas dio, bar je do sad moglo. Njihove su zelene, a nase crvene.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije moglo prosli put, to mi je ostalo u pamcenju da su sve vracali i da nisu dali, mozda su momci poslije usli.Evolution87 je napisao/la:Bez problema ce se moci uci i sa njihovim kartama od sjevera na nas dio, bar je do sad moglo. Njihove su zelene, a nase crvene.
Imamo najskuplji tim na TM, imamo najbolje finansijske izvjestaje, imamo najbolje sponzore.
Sta zelimo vise?
I mi navijaci smo fakat nezahvalni.
UPRAVA OSTANI!!!
Sta zelimo vise?
I mi navijaci smo fakat nezahvalni.
UPRAVA OSTANI!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.