Agamemnon je napisao/la:Tako je High@,nedaj na porijeklo i fameliju.
Nekideee yebem mu fameliju i Subića i nenu
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rigoletto je napisao/la:Ne svadjajte se na ovaj dan, sampion sugave zemlje igra.
Ispravio sam ti post
ne svadjajte se na ovaj sveti dan, najveci tuzlanski blagdan
da mi je samo znati kad ste ga uspjeli proglasiti svetim
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
zar to vec niste obezbjedili za ovaj vas najveci blagdan
Stariji kažu da je Sveti Sisoje najveći prognitelj svih đavola koji napadaju fukare. Zbog toga se veruje da danas fukare mogu ostati napolju i noću, jer svi demoni beže i kriju se.
zar to vec niste obezbjedili za ovaj vas najveci blagdan
Stariji kažu da je Sveti Sisoje najveći prognitelj svih đavola koji napadaju fukare. Zbog toga se veruje da danas fukare mogu ostati napolju i noću, jer svi demoni beže i kriju se.
Pa kad si mi ti sjebo gusle, konto reket. A rakije i krmetine nikad dosta
Rigoletto je napisao/la:Ne svadjajte se na ovaj dan, sampion sugave zemlje igra.
Ispravio sam ti post
To si ti reko, ja postujem tvoje misljenje. Mostarci su uvijek bili otvoreni ljudi. Dobijemo li poslat cu sleper argete na bascarsiju.
Zar nisi otišao na utakmicu? Ponovo te je Čovke zaposlio davši ti valjak i jupol?
Valjda je preletiš do sutra.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Odoh sad do RS-a da vidim imal dje mini gusli za admira. Uvijek je retardirano dijete fino razveselit nekim poklonom. Dres Sarajeva i Gusle i biće glavni u Kosta Popovoj.