Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

DevilsAdvocate
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la DevilsAdvocate » 19 jul 2016, 02:08

reeds je napisao/la:a sto se tice price i nagadjanja oko N.Djedovica, reci cu samo da licno (upoznao ga poslovno) poznajem najstarijeg od brace Djedovic i definitivno on radi na tome da se vrati u reprezentaciju... a onda opaaaa, cuvajte nas se... :thumbup: :thumbup: :beba: :beba:
:pray:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 jul 2016, 10:53

Ocekivano, to sto klubovima ne odgovara da dodju na okupljanje je takodjer ocekivano :D
Izvjesno je da cemo se plasirati na EB, bitno je da ih naredne godine zaobidju povrede, upoznavanje grada i saigraca kao i mijenjanje pasosa.
Nad tobom sunce najljepše sja

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 jul 2016, 11:37

SlevinKelevra je napisao/la:S.E.X. :njanjanja:
T.Đ.N
M.N.J :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 jul 2016, 12:50

pinoglavi je napisao/la:Ocekivano, to sto klubovima ne odgovara da dodju na okupljanje je takodjer ocekivano :D
Izvjesno je da cemo se plasirati na EB, bitno je da ih naredne godine zaobidju povrede, upoznavanje grada i saigraca kao i mijenjanje pasosa.
Zabraniti im da mijenjaju klubove, upoznavanje zabraniti. :mrgreen:

Valjda dođu svi i na EP pa da bude SES. :opaopa:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Molders
Kontakt:

Post Postao/la Molders » 19 jul 2016, 12:54

Nadam se da će sve bit kako treba, čekamo Đedovića i to je to. Korak po korak i samo nebo je granica!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 19 jul 2016, 13:06

Molders je napisao/la:Nadam se da će sve bit kako treba, čekamo Đedovića i to je to. Korak po korak i samo nebo je granica!
:urnebes:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 19 jul 2016, 13:48

Ovo vec pocinje liciti na vrlo ozbiljan tim:

1. Alex Renfroe (Bayern)
2. Nihad Djedovic (Bayern)
3. Milan Milosevic (AEK)
4. Mirza Teletovic (Milwaukee)
5. Jusuf Nurkic (Denver)

Klupa: Gordic, Kikanovic, Stipanovic, Musa (?), Sulejmanovic, Karahodzic (?), Buza, Vrabac...

:cool: :cool: :cool:

Jedva cekam mec s rusima! U slucaju da pobjedimo tamo, mi smo 80 % vec osigurali EuroBasket. Ne treba potcjenjivati svedjane ali iskreno ako nam vodeci igraci budu na 70-80 % nivou oni nece imati sta da traze! Ni u Tuzli, ni u Stokholmu. Ionako ce to biti dvije domace utakmice. Iako najbolji kosarkaski timovi iz Svedske dolaze iz tog okruzenja i sigurno da ce imati navijaca, ali nije to to. Opet ih ceka bosanski "pakao" na tribinama kao i u rukometu. Samo sto je ovaj put BiH favorit! ;)

Igraci sigurno na koje vrijedi baciti paznju su Ludvig Håkansson iz Barcelone, Dino Pita iz domaceg Södertälja koji zna nekad se raspucati, Thomas Massamba koji nastupa za Pristinu a i usao je u godine, medjutim igrac koji od 2003 godine ja mislim nastupa za A-tim. Puno iskustva iza sebe ima i netreba se potcjenjivati jer igra na Kosovu trenutno. Inace neznam iz kojeg razloga ali im ne igra ubijedljivo najbolji igrac Jeffrey Taylor iz Reala, inace sa iskustvom iz NCAA i NBA. To im je ogroman hendikep a la Mirza ili Jusuf kod nas. Tako da kad sve ovo saberem sve osim dvije pobjede naseg tima je veliko, veliko iznenadjenje i kiks.

:bih: :bih: :bih:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

PandasFriend
Kontakt:

Post Postao/la PandasFriend » 19 jul 2016, 14:03

Jel Dino Pita buraz od onog Faruka Pite, što je igrao za fnatic, cs 1.6 ofo ono? :D

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 19 jul 2016, 16:21

sajo10 je napisao/la:Ovo vec pocinje liciti na vrlo ozbiljan tim:

1. Alex Renfroe (Bayern)
3. Milan Milosevic (AEK)
5. Jusuf Nurkic (Denver)

Klupa: Gordic, Kikanovic, Stipanovic, Musa (?), Sulejmanovic, Karahodzic (?), Buza, Vrabac...

slika
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 jul 2016, 16:41

I na prošlom EB su bili solidni igrači, ali većina je solidna za backupa. Samo da se plasiramo i u punom sastavu odemo na EB, moglo bi biti svašta...
Nad tobom sunce najljepše sja

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 jul 2016, 18:59

malo off topica :arrow: Dino Maca Hodzic pa sta napravi od sebe :crazy: :oops:

whitesnake
Kontakt:

Post Postao/la whitesnake » 19 jul 2016, 20:51

sajo10 je napisao/la:Ovo vec pocinje liciti na vrlo ozbiljan tim:

1. Alex Renfroe (Bayern)
3. Milan Milosevic (AEK)
5. Jusuf Nurkic (Denver)

Jedva cekam mec s rusima! U slucaju da pobjedimo tamo, mi smo 80 % vec osigurali EuroBasket. Ne treba potcjenjivati svedjane ali iskreno ako nam vodeci igraci budu na 70-80 % nivou oni nece imati sta da traze! Ni u Tuzli, ni u Stokholmu. Ionako ce to biti dvije domace utakmice. Iako najbolji kosarkaski timovi iz Svedske dolaze iz tog okruzenja i sigurno da ce imati navijaca, ali nije to to. Opet ih ceka bosanski "pakao" na tribinama kao i u rukometu. Samo sto je ovaj put BiH favorit! ;)

Igraci sigurno na koje vrijedi baciti paznju su Ludvig Håkansson iz Barcelone, Dino Pita iz domaceg Södertälja koji zna nekad se raspucati, Thomas Massamba koji nastupa za Pristinu a i usao je u godine, medjutim igrac koji od 2003 godine ja mislim nastupa za A-tim. Puno iskustva iza sebe ima i netreba se potcjenjivati jer igra na Kosovu trenutno. Inace neznam iz kojeg razloga ali im ne igra ubijedljivo najbolji igrac Jeffrey Taylor iz Reala, inace sa iskustvom iz NCAA i NBA. To im je ogroman hendikep a la Mirza ili Jusuf kod nas. Tako da kad sve ovo saberem sve osim dvije pobjede naseg tima je veliko, veliko iznenadjenje i kiks.

Dobro je pa im Jerebko ne igra. Znao je par puta da bude opasan u Detroitu.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 19 jul 2016, 20:53

Ja ne znam kako cu ga gledati u reprezentaciji, iskreno. Od jednog od najdrazih nasih sportista do toga da ga ne mogu smisliti, iskreno. Ne mrzim ga, ali mi se povraca na njegov spomen. Najradije bih da imamo dostojnu zamjenu i da nikada ne zaigra vise za nesto zbog cega se ne uzima niciji pasos, za sta se igra srce, a ne iz interesa (a znamo koliko su mu igranja za repku pomogla). Ali kako kad smo na tim vanjskim pozicijama najtanji, barem dok Musa ne stasa.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 20 jul 2016, 00:13

@whitesnake

Da.. Uh mene budale haha, zaboravio sam skroz na Jerebka. Najveca im je zvijezda Håkansson znaci. Opet kazem, sa ovim timom sto imamo sve osim dvije pobjede protiv Svedske je neuspjeh. :) Ali sam 100 % siguran u prolaz na EuroBasket!

:bih: :bih:
PandasFriend je napisao/la:Jel Dino Pita buraz od onog Faruka Pite, što je igrao za fnatic, cs 1.6 ofo ono? :D
Jeste, braca su :D Kako ba lafo ovo ono, frajko i trener za NIP bio, itd. itd... :mrgreen: :mrgreen: hahah
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 20 jul 2016, 13:52

lumani je napisao/la:malo off topica :arrow: Dino Maca Hodzic pa sta napravi od sebe :crazy: :oops:
Vukao je lajne s kurvama iz Kraj'ne. :kafa:
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 20 jul 2016, 22:12

Tek sada kad se podvuče se zaista vidi da bi Musa mogao dobivati 15+ minuta, obzirom da su mu u odsustvu Đedovića, od igrača koji imaju šansu da upadnu u finalni roster konkurencija Milošević, Gajić i Buza... :) :bih:

Ethel
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Ethel » 20 jul 2016, 23:50

kovacic je napisao/la:Tek sada kad se podvuče se zaista vidi da bi Musa mogao dobivati 15+ minuta, obzirom da su mu u odsustvu Đedovića, od igrača koji imaju šansu da upadnu u finalni roster konkurencija Milošević, Gajić i Buza... :) :bih:
Milosevic i Buza su trice.. nama skripi pozicija dva
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 21 jul 2016, 00:38

Renfroe, Gordic
Gajic, Musa, Atic
Milosevic, Vrabac, Buza
Teletovic, Sulejmanovic
Nurkic, Kikanovic, Stipanovic

Ja bih od ovih izbacio jednog. Od visokih igraca je vjerovatno to to, samo da ne bude povreda aBd. Sumnjam da ce Keni pruziti sansu i u seniorima kad vec igra U20, a Emir s druge strane godinama ceka da dobije priliku i nema smisla odgadjati to jos vise. Na poziciji pleja ne bih pozivao treceg igraca. Muha je star i treba se polahko oprastati, a Gegicu je dovoljno da odigra sa juniorima, pa sljedece godine ce valjda odigrati malo kvalitetnije za seniore Sparsa. Vrabac moze pokrivati i dva i tri. U Partizanu uglavnom mijenja Murica koji igra nisko krilo, ali je u Sparsima znao dosta minuta cak i na pleju provesti, jer zna prenijeti loptu i organizovati nesto. Persica isto ne bih vise pozivao. Hvala mu na svemu, ali nema on taj kvalitet i sumnjam da bi ista vise doprinio od bilo kojeg igraca sa ovog gore spiska. Gajic i Atic bi se po meni borili za to 12. mjesto. Subjektivan sam i izabrao bih Edina, ali mislim da je Nikola trenutno ipak znacajno kvalitetniji, samo sto on vise nije toliko mlad i tesko da ce napraviti nesto posebno u svojoj karijeri. Ova ekipa ima kvalitet da osigura plasman na EP, ali ovakvi da idemo na prvenstvo ne bi nista mogli napraviti, jer smo skroz tanki na vanjskim pozicijama. Nadati se da ce dogodine aBd opet svi biti tu, da ce i ona izdajica moci igrati za nas (kako mrzim cinjenicu da nam je prijeko potreban), a i da ce se ovi mladi momci dodatno popraviti, pa da se i od njih malo vise ocekuje.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.