Chicago Bulls

-Paja
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la -Paja » 29 jun 2010, 00:01

Ja kao najvjerovatniji rasplet vidim Wadea u Bullsima a luzer ce ostati u Clevelandu.
Dio Arsenala

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 jun 2010, 02:00

-Paja je napisao/la:Ne mozes ti crvene bikove porediti sa Dominacijom zvanom Boston inace najuspjesnijom i najvecom NBA fransizom. Vi ste svoje osvojili dok je tu igrao dominator Jordan cak i da luzer James dodje nema tu pomoci nije on ni desetina Jordana a tu su jos Big Boysi koji najbolje igraju play off. Nisam nesto upucen u te prelaske ali sta to znaci prelazak Bosha i Jamesa u Miami je li to znaci da Wade odlazi?
usro si se ovim postom :)....pa i Boston je osvajao dok je imao nekoga, a tako i Bullsi...pa ko je to veci od Bostona,Lakersa i Bullsa? stvarno mi nisi jasan i jos kazes da ce Wade u Bulls... ma tesko tesko, a ja nebi ni volio da dodje da budem iskren...Bullsi su ekipa koja ima vjerne navijace koji dolaze na utkamice bez obzira na rezultate, a dokaz je da su zadnjih nekoliko sezone ubjedljivo ispred svih po prosjeku na utakmicama
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jun 2010, 09:57

Wade nece nikuda iz Miamija. Dovesti ce oni njemu neko jako pojacanje da bi ponovo bili konkurenti za titulu.

Sto se tice Jamesa ja stvarno neznam gdje bi on mogao otici pa da ima tim konkurentan za titulu. Bosh&James jest odlican tandem,al njih dvojica nemogu sami. James nece NIKADA igrati s Wadeom jer ce uvjek biti "drugi" igrac u timu. Dwayne je stariji,Dwayne ima titulu. Koliko god da osvoje titula skupa,on ce uvjek imati jednu vise od Jamesa ,a ovaj to ne bi mogao podnijeti.

Bosh je javno reako (barem tako su neki mediji pisali) da zeli sign and trade u Lakerse. Samo je pitanje da li bi Lakersi mijenjali Gasola za njega???

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 jun 2010, 18:51

evo navodno su se dogovorili Wade,James i Bosh da se sastanu i razgovaraju :) eh sad sra ce biti u pm ko ce ti ga znati :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 29 jun 2010, 22:01

Neutral je napisao/la:Wade nece nikuda iz Miamija. Dovesti ce oni njemu neko jako pojacanje da bi ponovo bili konkurenti za titulu.

Sto se tice Jamesa ja stvarno neznam gdje bi on mogao otici pa da ima tim konkurentan za titulu. Bosh&James jest odlican tandem,al njih dvojica nemogu sami. James nece NIKADA igrati s Wadeom jer ce uvjek biti "drugi" igrac u timu. Dwayne je stariji,Dwayne ima titulu. Koliko god da osvoje titula skupa,on ce uvjek imati jednu vise od Jamesa ,a ovaj to ne bi mogao podnijeti.

Bosh je javno reako (barem tako su neki mediji pisali) da zeli sign and trade u Lakerse. Samo je pitanje da li bi Lakersi mijenjali Gasola za njega???
bosh je odbio produzit ugovor s torontom tak da od toga nema nista to su vise bile zelje lakersa ja nikad nigdje nisam procitao da bi on u lakerse a to je trebao bunum i ne znam ko jos iz lakersa za bosha ne bi gasol isao
ovo sto kazes za wade i jamesa u miamiu potpuno tacno wade bi volio igrat s jamesom ali james bi bio tu drugi igrac ma koliko bolje igrao od wade jer je on tamo legenda vec sad
pa ovo znas ako dode u bullse s boshom imaju tim za titule a ne titulu

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 29 jun 2010, 22:03

brate iz grada soli ima li kakvih vijesti s prve linije

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 29 jun 2010, 23:33

dema je napisao/la:brate iz grada soli ima li kakvih vijesti s prve linije
Pozz

Na ovom forumu ces brate sve frisko saznati ja ovdje pratim desavanja, iste sekunde kad se desi nesto, sijevne na ovom forumu :D

http://www.prosportsdaily.com/forums/fo ... forumid=46
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 jun 2010, 02:05

Najbolje vam je ovdje i ovdje izlaze nove vjesti svake minute nesto novo...

http://hoopshype.com/rumors.htm

evo vam i ovdje svake minute chat i nesto novo sto bude tu ce vam valjda napisati :)... znaci ostavite ovo 24h neka radi :)

http://espn.go.com/nba/dailydime/_/page ... -dime-live
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 jun 2010, 05:41

JAKOOOO JAKO JAKOOOO ...... dobaro su odradili nema sta svaka im cast

FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 30 jun 2010, 11:50

jos samo 18 sati mislim da od ovog okupljanja james bosh wade nece nis bit i da su oni vec odlucili gdje ce ic posebno james i bosh

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 30 jun 2010, 15:56

miami 44m i wade kad produzi ostane im 28m
new york 35m
chicago 30m
netsi 30m

ekipa wade lebron bosh po meni se nece desit jer bi ti bio glavni igrac wade jer bi uvijek imao titulu vise i jer bi lebron morao doc na noge wade da bi imao titulu

u new york moze otic ako je lud i ako uopste ne zeli titulu jer ima vece sanse u cavsima onda

u chicago ima ekipu mladu koja mu moze dodat bosha ili jo johnsona ili boozera i ima najbolju ekipu u kojoj je igrao uz to mladu potentnu i ima playa koji ga moze rasteretit i poomoc mu da bude jos bolji

netsi mislim da im fali jos dosta imace dobrog trenera ali prosle godine 12-70
trebace godina ili 2 da se oni nauce nosit s pritiskom a to lebronu ne treba njemu treba ekipa koja ce se odmah borit za titulu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 jun 2010, 21:54

Budite ovdje u 7 ujitru po vasem evropskom vremenu :)... to je ovdje poslije 12 po mom, ali ja mislim da oni gledaju po eastern time u americi, a tad vam to u evropi dodje u 6 ujitru :)...nevjerujem da ce se nesto veceras desiti, ali nikad se nezna :)

Bosh je izjavio danas da on ne vidi 3 super stara u miamiu :) sto znaci da nece se vjerovatno desiti Wade-James i Bosh u Miamiu....joj koje ludilo pa ovo se nikad ovako nije desilo u NBA historiji.Samo se o ovome prica na ESPN i po Chicagu, a vjerovanto i po Miamiu,New Yorku i td
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jun 2010, 22:53

Po meni ako to urade to je najveca glupost koja postoji da igraju Bosh-Wade-James u istoj ekipi.To fakticki znaci tri igraca sa velikom platom i sta onda 9 igraca sa minimalnim primanjima,pa takvu bi ekipu Lakersi,Boston i ostali jaci silovali a ne pobedili.To je neko moje misljenje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 jul 2010, 01:55

evo i Wade je rekao da ce sutra biti u Chicagu na razgovorima oko moguceg prelaska u Bullse... to je ja mislim samo formalan razgovor jer su duzni razgovarati sa potencijalnim igracima koji bi mogli pojacati Bullse, ali njihov je prioritet Bosh i James
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 jul 2010, 16:02

mislio sam se ne javljati na forum dok James ne bude zvanicno igrac Chicaga,ali eto nisam uspio :lol:

hajde dragi Boze uputi Jamesa na pravi put :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 jul 2010, 23:54

bili su mu netsi knicksi bullsi ce pokusat da budu zadnji koji ce pregovarat i do ponedeljka bi se moglo znat ide li u bullse sto je velika zelja mnogih hehe

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jul 2010, 01:56

dema je napisao/la:bili su mu netsi knicksi bullsi ce pokusat da budu zadnji koji ce pregovarat i do ponedeljka bi se moglo znat ide li u bullse sto je velika zelja mnogih hehe

U Subotu bi se mozda moglo znati, ali ponedeljak je dan kada ce 100% sve biti poznato.... nesto mi je ovo ba sve suhveli majkemi.Nadam se najboljem i da cemo sklopiti repektabilnu ekipu za slijedecu sezonu i sezone koje su pred nama.Necu da razmisljam o Jamesu jer on ako nam dodje svi ce biti sretni, ali eto treba se nadati Boshu,Boozeru,Johnsonu i td igracima koje je realno ocekivati ovdje
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 02 jul 2010, 14:07

danas ce se sastat s boshom boozerom i leeom vidjecemo ja bi volio bosha ak ne njeg onda boozera probace kazu uzet bosha prije jamesa da bi njeg lakse nagovorili
iako mu nece moc ponudit max ugovor jos malo pa ponedjeljak valjda ce se tad pocet odmotavat ovo klupko

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jul 2010, 23:30

Ma ostat ce James u Cavsima kosto gledam, a ovdje slabo ko misli da ce James doci vamo i ako bi i on sigurno volio, ali izgleda da on nije neko ko zeli zaista prsten....vidjet cemo sta ce nakraju bti.Da nam je makar Jo Johnson i Boozer pa ja bi bio prezadovoljan
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 03 jul 2010, 01:15

wade trazi drugi sastanak s bullsima
wade i bosh bili na veceri u chicagu i kazu falio im je neko mislili su na jamesa
james ne trenira s ekipom cavsa sto znaci da nece ostat sigurno tamo i sutra se sastaje s bullsima i vidjeces da ce doc i on zeli prsten nece zbog para u new york ubijeden sam u to jedino su jos netsi u igri ali zamisli da izmedu bullsa ekipa za koju navija koja ima 6 titula izabere ekipu koja je u rangu cavsa tj nikad nisu bili prvaci i jos su bili prosle godine dno nba lige

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.