Malo su se dojmovi slegli, pa da napišem koju riječ...U globalu moramo biti zadovoljni sa prikazanim.Borili smo se kao lavovi protiv ekipe koja je prošle sezone razvalila jedan Celtic sa 6:1, i trebala igrati Ligu Prvaka.Ostao im je glavni kostur ekipe, Pazdan-Nikolić-Guillherme-Duda, a falio je Jedrzejczyk koji je bio na posudbi, ako se ne varam.Sudci su nas oštetili u obje utakmice, a ovaj penal je stvarno sramotan.Imali smo svojih prilika, nismo uspjeli zabiti, onaj golman je stvarno obranio nemoguće kod onog Petrakovog udarca glavom.Što se tiče igrača, nekoliko njih je stvarno pokazalo da su odlični i da mogu sigurno igrati u boljim klubovima.Istakao bi prije svega Tomića, Peku i Kataneca koji su maestralno odigrali obje utakmice, također Barić je bio odličan i pokazao se kao pravo pojačanje.Anto Radeljić je po ko zna koji put pokazao da je qurac od igrača i da ga treba nabiti nogom 2000 kilometara od Mostara.Čovjek je napravio nekoliko katastrofalnih grešaka za 45 minuta provedenih na terenu a ne smijem ni zamisliti šta bi uradio za 180 minuta.Uglavnom mislim da je za njega i PL BiH prevelik zalogaj i da nema mjesta ni na klupi.Todorović je zakazao u ovom dvomeču, ali je odigrao 2 solidne partije iako smo više očekivali od njega.Uglavnom, nismo se osramotili, dapače odigrali smo vrlo dobre 2 utakmice sa protivnikom svjetske klase i mislim da moramo biti zadovoljni, iako ostaje žal za nekim propuštenim šansama, pogotovo u Mostaru kada smo im morali zabiti gol u 2. poluvremenu....Sada se okrenuti PL, mislim da smo opet favoriti za osvajanje, obrana nam je beton opet.Jakovljević je odličan igrač, a duo Petrak-Tomić je naša najveća snaga ekipe trenutno.Još da ne zaboravim Mešanovića koji je bio izuzetno loš jučer, jednostavno ništa nije uradio ali ruku na srce pored Pazdana, sumnjam da je se iko nadao da će se naigrati.Graovac bi se trebao uskoro oporaviti, od Kouadia izgleda nema ništa, a valjalo bi malo baciti kojeg juniora u vatru, čak možda i u nedjelju....
I da ne zaboravim, Ultrasi...