PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
jesmo li i tebi ukrali torbicu sa sminkom, kondomima, perikom i ostalom pratecom opremom koju koristis kad dodjes u SA da zaradis koju kermuTzXHc je napisao/la:Ma de druže ostavi se foruma idi kradi torbice i bodi momke po stanicama kao i sva ostala sarajevska djecaadmirr je napisao/la:Stariji kažu da je Sveti Sisoje najveći prognitelj svih đavola koji napadaju fukare. Zbog toga se veruje da danas fukare mogu ostati napolju i noću, jer svi demoni beže i kriju se.![]()
![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
SRETAN BROJ - 1725
Na lobotomija forumu teska cenzura. Napisa lik ono za najvece pojacanje sto je bilo na zvanicnoj, obrisase i post i njega o sve! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Poso tako loše ide da od drugih kradeš sredstva za rad?admirr je napisao/la:
jesmo li i tebi ukrali torbicu sa sminkom, kondomima, perikom i ostalom pratecom opremom koju koristis kad dodjes u SA da zaradis koju kermu
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ako staviš ovaj smajliHeller je napisao/la:Poso tako loše ide da od drugih kradeš sredstva za rad?admirr je napisao/la:
jesmo li i tebi ukrali torbicu sa sminkom, kondomima, perikom i ostalom pratecom opremom koju koristis kad dodjes u SA da zaradis koju kermu
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
joker90 je napisao/la:Na lobotomija forumu teska cenzura. Napisa lik ono za najvece pojacanje sto je bilo na zvanicnoj, obrisase i post i njega o sve!
SRETAN BROJ - 1725
- JohnCleese
- Kontakt:
Zbog nehata sarajevskih sintora zeljo ostaje bez historijskog pojacanja ???
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
joker90 je napisao/la:Na lobotomija forumu teska cenzura. Napisa lik ono za najvece pojacanje sto je bilo na zvanicnoj, obrisase i post i njega o sve!

TzXHc je napisao/la:Ako staviš ovaj smajliHeller je napisao/la:Poso tako loše ide da od drugih kradeš sredstva za rad?admirr je napisao/la:
jesmo li i tebi ukrali torbicu sa sminkom, kondomima, perikom i ostalom pratecom opremom koju koristis kad dodjes u SA da zaradis koju kermune znači da ti je zonfa smiješniji, nego ispadaš više retardiran nego što zapravo jesi
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Ko im je veliki vođa tamoMemara je napisao/la:joker90 je napisao/la:Na lobotomija forumu teska cenzura. Napisa lik ono za najvece pojacanje sto je bilo na zvanicnoj, obrisase i post i njega o sve!
SRETAN BROJ - 1725
- MocMahale444
High je napisao/la:Jeste li to vi odsad u mirnodopskim odnosima?samirr je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Gdje sad admin je li cita ove stvari ili ce samo nako radi reda opomenuti Samketa, Ririja I mene.
Uvijek bili.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ajzea. Tamo je glavni duhovni vodja i zagovaratelj filozofijepitic je napisao/la:Ko im je veliki vođa tamoMemara je napisao/la:joker90 je napisao/la:Na lobotomija forumu teska cenzura. Napisa lik ono za najvece pojacanje sto je bilo na zvanicnoj, obrisase i post i njega o sve!![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
SRETAN BROJ - 1725
Ozbiljno ili se zajebavas?joker90 je napisao/la:Na lobotomija forumu teska cenzura. Napisa lik ono za najvece pojacanje sto je bilo na zvanicnoj, obrisase i post i njega o sve!
lezVe do bagro
Ne zajebavam druze, brisu se postovi dok kazes Zeljkan! Moderatori ko na iglama cekaju da uklone svaku kritiku uprave.dzelllo je napisao/la:Ozbiljno ili se zajebavas?joker90 je napisao/la:Na lobotomija forumu teska cenzura. Napisa lik ono za najvece pojacanje sto je bilo na zvanicnoj, obrisase i post i njega o sve!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
pa moderatori su im u upravi jaranejoker90 je napisao/la:Ne zajebavam druze, brisu se postovi dok kazes Zeljkan! Moderatori ko na iglama cekaju da uklone svaku kritiku uprave.dzelllo je napisao/la:Ozbiljno ili se zajebavas?joker90 je napisao/la:Na lobotomija forumu teska cenzura. Napisa lik ono za najvece pojacanje sto je bilo na zvanicnoj, obrisase i post i njega o sve!
Podsjeti me na jednu situaciju u bliskoj proslosti...joker90 je napisao/la:Ne zajebavam druze, brisu se postovi dok kazes Zeljkan! Moderatori ko na iglama cekaju da uklone svaku kritiku uprave.dzelllo je napisao/la:Ozbiljno ili se zajebavas?joker90 je napisao/la:Na lobotomija forumu teska cenzura. Napisa lik ono za najvece pojacanje sto je bilo na zvanicnoj, obrisase i post i njega o sve!
lezVe do bagro
Svi smo iz uprave.admirr je napisao/la: pa moderatori su im u upravi jarane
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hervas nije postojao 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.