FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I ja sam za ovog Alagica cuo samo rijeci hvale.
Dino Selimovicci direttore di LazioNavijači Lazija definitivno su digli ruke od kluba... Počela je prodala sezonskih ulazinica u ponedjeljak, a samo 11 navijača se odazvalo akciji i kupilo karte. To najbolje pokazuje koliko su navijači protiv trenutne uprave na čelu s predsjednikom Claudijom Lotitom. Prošle sezone je klub imao negativan rekord, pošto je na stadionu od 72.698 mjesta bilo samo 12.800 kupljenih sezonskih ulaznica. Lazio je prošle sezone bio osmi sa 37 bodova manje od prvaka Juventusa, te mu je u sezoni nedostajala podrška s tribina. Očito da će nedostajati i ove sezone...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- prdimahovina
- Kontakt:
Napokon da i od tebe nešto pročitam a da nije neka negativaEvander je napisao/la:I ja sam za ovog Alagica cuo samo rijeci hvale.
" srce na teren i pamet u glavu "
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pisem samo onako kako je.prdimahovina je napisao/la:Napokon da i od tebe nešto pročitam a da nije neka negativaEvander je napisao/la:I ja sam za ovog Alagica cuo samo rijeci hvale.
Kod nas sve obrnuto umjesto da sjašu Evendera i uzjašu Zuku radi onakvih nerealnih cijena igrača FKS.
SRETAN BROJ - 1725
Ma veci je problem kad neko kaze javno da je to smijesno, nego kad neko napravi nesto smijesno.pitic je napisao/la:Kod nas sve obrnuto umjesto da sjašu Evendera i uzjašu Zuku radi onakvih nerealnih cijena igrača FKS.
Evo ja apelujem, dignite svim igracima cijenu na 5 miliona.
Nek nam se jos vise smiju
Mozda ce konkurenti skinuti gace kad vide kako smo skupi
- prdimahovina
- Kontakt:
Nisam od onih koji će ti reći nemoj pisati negativu,treba i to,ne valja gurati pod tepih,ali bi zbog nas forumaša bilo lijepo kad bi se barem ponekad napisalo i nešto lijepo,konstruktivno,da se nekim novim idejama podigne sama atmosfera kako na forumu tako i na tribinama,a i u našim svakodnevnicama jer , ubijeđen sam,svakog istinskog navijača FKS trenutna situacija u i oko kluba baca u neku vrstu depre......mislim da nije teško barem pokušati napisati nešto pozitivno,eto moglo bi se sad razglabati o Alagiću i njegovim osobinama ,planovima,istoriji......nako kažemEvander je napisao/la:Pisem samo onako kako je.prdimahovina je napisao/la:Napokon da i od tebe nešto pročitam a da nije neka negativaEvander je napisao/la:I ja sam za ovog Alagica cuo samo rijeci hvale.
Ma jok ba, ne možeš ni reć da su realno prenapuhane cijene, odmah te bombarduju sa glupostima kako samo pljujemo naše igrače, kmeče jer ne dižemo sve živo u nebesa kao gurbeti itd. Ja ako mislim da neko vrijedi tri marke, to ću i reć, boli me qarna što je naš. To što živim za FKS mi daje za pravo da komentarišem šta god mi se sviđa i ne sviđa unutar istog.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
jest zbog njih postoji tmEvander je napisao/la: Ma veci je problem kad neko kaze javno da je to smijesno, nego kad neko napravi nesto smijesno.
Evo ja apelujem, dignite svim igracima cijenu na 5 miliona.
Nek nam se jos vise smiju
Mozda ce konkurenti skinuti gace kad vide kako smo skupi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Ma jok ba, ne možeš ni reć da su realno prenapuhane cijene, odmah te bombarduju sa glupostima kako samo pljujemo naše igrače, kmeče jer ne dižemo sve živo u nebesa kao gurbeti itd. Ja ako mislim da neko vrijedi tri marke, to ću i reć, boli me qarna što je naš. To što živim za FKS mi daje za pravo da komentarišem šta god mi se sviđa i ne sviđa unutar istog.
A to sto se u zadnje vrijeme nema o mnogocemu pozitivnom pisati najvise boli nas,bar mene licno, koji 'pljujemo'. Kada se imalo razloga hvalit hvalilo se na sve sirene, a sad dodje jucer registrovan account, psuje i govori kako smo pljuvaci i kako nismo navijaci Sarajeva.
Amin da svi mi pljuvaci polizemo sve sto smo popljuvali vec u prva dva kola, a da li cemo, vidjet cemo jako brzo.
uNbx je napisao/la:To što živim za FKS mi daje za pravo da komentarišem šta god mi se sviđa i ne sviđa unutar istog.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- jurisicduska
- Kontakt:
Generalni problem pored toga što smo rezultatski u downu je to što se dosta toga preko noći izdržavalo, za jedan mjesec je bilo toliko dobrog na početku da je to strašno. I sad ne mogu se te stare vijesti plasirati kao nove. Ne možeš sad pričati da nemaš duga da gradiš kamp da imaš jak omladinski pogon da imaš stabilnu finansijsku konstrukciju, da imaš dobre sponzore, da imaš novu modernu opremu( dresovi su na štampanju) , da imaš dobrih igrača, da imaš najmlađi tim u ligi uz Krupu, da si neovisan, da si napravio 4-5 transfera u zadnjih 2 godine. Sve je to prepozitivno ali je ostalo na marginama jer rade neke katastrofalne stvari kao što su politika dovođenja igrača, rezultatski krah, trenerski krah, brukanje po zaseocima, sisoja problem s puncem, smjena generacija neuspješna etc. A od starih zasluga se ne živi, Sarajevo ne trpi to i džaba, morate konstantno raditi i napredovati. Mi smo takav klub, uvijek više i uvijek bolje. Ja se ne zadovoljavam nit ću ikad ovakvom sezonom. Da ne znam ti šta pored toga urade. Da naprave transfer od 12 miliona, ebe mi se, ne živim ja od tog. A raju još više hajca kad se pozovu na nešto što je bilo. Nema sad pozitive, nema sad nadogradnje, ja hoću sad jako Sarajevo neću juče i sutra. Odmah.
I evo dok pišem nadođe, jedan jedini problem mi imamo a to je nesposoban kadar za sportski rezultat, direktor, skauting, osobe koje odlučuju. Za mene lično lopovi za vas bez dokaza možda nisu, ja imam svoje izvore već dvije godine pišem o stanju u upravi koja je lopovska i mešetarska , sve ostale uslove imamo.
Dakle treba jak čovjek koji ima respekt od fudbalskog plenuma. Nama treba neko transparentan, moćan, jak i samostalan da vodi sportski segment. Prije svega ja bih volio neko internacionalno ime ako ne onda Faruk Hadžibegić, Duško Bajević. Oni nisu skupi koliko bi donijeli, ne bi se bacale pare na raskide, dovodili bi se bolji igrači, ne bi bilo talova, ušteda zagarantovana. Bilo bi nam svima bolje. Al ne neka nama Dine koji Bog me ubio ako zna nabrojat više od 10 igrača van fk Sarajevo a da bi mi mogli imat šanse s njima. I ebeš ga. Valjda će doć taj dan.
I evo dok pišem nadođe, jedan jedini problem mi imamo a to je nesposoban kadar za sportski rezultat, direktor, skauting, osobe koje odlučuju. Za mene lično lopovi za vas bez dokaza možda nisu, ja imam svoje izvore već dvije godine pišem o stanju u upravi koja je lopovska i mešetarska , sve ostale uslove imamo.
Dakle treba jak čovjek koji ima respekt od fudbalskog plenuma. Nama treba neko transparentan, moćan, jak i samostalan da vodi sportski segment. Prije svega ja bih volio neko internacionalno ime ako ne onda Faruk Hadžibegić, Duško Bajević. Oni nisu skupi koliko bi donijeli, ne bi se bacale pare na raskide, dovodili bi se bolji igrači, ne bi bilo talova, ušteda zagarantovana. Bilo bi nam svima bolje. Al ne neka nama Dine koji Bog me ubio ako zna nabrojat više od 10 igrača van fk Sarajevo a da bi mi mogli imat šanse s njima. I ebeš ga. Valjda će doć taj dan.
slažem se pogotovo za ovo iznadjurisicduska je napisao/la:
nama bi , po meni najbolje leglo, funkcija menadžera za Husrefa/Bajevića/Hadžiju ili nekog drugog.. a nekog fanatika za treniranje ala Slavko,Jarni, nekog ko bi radio s igračima svakodnevno na treninzima....
Evo imam jedan prijedlog. Hajmo se mi svi pljuvaci povuci sa teme mjesec dana. Da vidimo da li ce to ista klubu pozitivno donijeti ili cemo opet imati isstu situaciju 
Mi svojom kritikom bar pokusavamo uraditi nesto, potaknuti bar neke promjene na bolje. Pokusavamo ulazati na nepravilnosti i nelogicnosti.
Nije da se hvalim, ali do sad sam bio u pravu za bar 90 posto stvari koje sam predvidio da ce se desiti.
Pa ja sam na stub srama bio mad sam napisao u decembru da ce navijaci prozivati upravu i da ce ih tkerati ako se Jesic i njegova pojacanja ne pokazu dobrim. Znaci haman me rascerecili ovdje radi te izjave.
I sta bi na kraju? Ko bi upravu?
Rascerecise me kad rekoh da onaj slovenac ne dolazi, opet me horski napadose. Insajderi broje sate do potpisa. Nije proslo par sati, demant iz uprave. I klap, svi se usutise. Ko bi upravu opet?
A sta ovi drugi rade, sto im je sve dobro, to su po meni neprijatelji kluba. Daj ba da realno sagledamo na cemu smo. Mozemo se do sutra lagati, ali to nam nista dobro donijeti nece.
Mi svojom kritikom bar pokusavamo uraditi nesto, potaknuti bar neke promjene na bolje. Pokusavamo ulazati na nepravilnosti i nelogicnosti.
Nije da se hvalim, ali do sad sam bio u pravu za bar 90 posto stvari koje sam predvidio da ce se desiti.
Pa ja sam na stub srama bio mad sam napisao u decembru da ce navijaci prozivati upravu i da ce ih tkerati ako se Jesic i njegova pojacanja ne pokazu dobrim. Znaci haman me rascerecili ovdje radi te izjave.
I sta bi na kraju? Ko bi upravu?
Rascerecise me kad rekoh da onaj slovenac ne dolazi, opet me horski napadose. Insajderi broje sate do potpisa. Nije proslo par sati, demant iz uprave. I klap, svi se usutise. Ko bi upravu opet?
A sta ovi drugi rade, sto im je sve dobro, to su po meni neprijatelji kluba. Daj ba da realno sagledamo na cemu smo. Mozemo se do sutra lagati, ali to nam nista dobro donijeti nece.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ja nisam nikako optimističan i ne očekujem mnogo od ove sezone.
Jednostavno sa ovakvom odbranom, teško da išta možemo, nažalost.
Jednostavno sa ovakvom odbranom, teško da išta možemo, nažalost.
- jurisicduska
- Kontakt:
Evandere ja generalno u životu imam stav o ljudima "jesam ti rekao" jako loš. Idi izdrkaj na to što si nešto predvidio. Jel ti pišeš ovdje za ličnu promociju ili kao navijač fk Sarajevo. Mislim nemoj se naći uvrijeđen. Imaš jako dobre stavove 75%, 25% nemaš, kod mene vjerovatno ta brojka ide i čak u gorem smjeru, ali to su moji stavovi, nisam ih nikad nikom natrljao na nos a nema potrebe ni ti to da radiš. Za mene nisi pljuvač, više si realista. Ali mislim da se ne trebaš vraćati na nešto što je bilo, pričajmo malo o sadašnjosti, Ješić, Kramar, sve je to iza nas.
Ne sviđa mi s generalno letargija a najveći derbi na svijetu u našim srcima za 4 dana. Mislim da to trebamo njegovati malo više.
Ne sviđa mi s generalno letargija a najveći derbi na svijetu u našim srcima za 4 dana. Mislim da to trebamo njegovati malo više.
- prdimahovina
- Kontakt:
Hvala svima koji su doprinijeli prilivu novca (Tan) u klub,ali kad vidiš da je ova priča van okvira tvojih sposobnosti pokupi se i ostavi nekom drugom,sposobnijem.Vjerujem da bi se našao neko podoban a da je ujedno povezan sa klubom.Eto i Hadžija je na mjestu kad ga već spomenu.Prošao je bunu i bunicu,finansijski vjerovatno obezbjeđen,povezan sa klubom,još uvijek u fudbalskim vodama.
Kad bi se neko takav doveo pa da se poklopi sa sljedećom našom generacijom iz akademije,vjerujem da bi to bila jedna vrlo pozitivna priča.
jurisicduska je napisao/la:Generalni problem pored toga što smo rezultatski u downu je to što se dosta toga preko noći izdržavalo, za jedan mjesec je bilo toliko dobrog na početku da je to strašno. I sad ne mogu se te stare vijesti plasirati kao nove. Ne možeš sad pričati da nemaš duga da gradiš kamp da imaš jak omladinski pogon da imaš stabilnu finansijsku konstrukciju, da imaš dobre sponzore, da imaš novu modernu opremu( dresovi su na štampanju) , da imaš dobrih igrača, da imaš najmlađi tim u ligi uz Krupu, da si neovisan, da si napravio 4-5 transfera u zadnjih 2 godine. Sve je to prepozitivno ali je ostalo na marginama jer rade neke katastrofalne stvari kao što su politika dovođenja igrača, rezultatski krah, trenerski krah, brukanje po zaseocima, sisoja problem s puncem, smjena generacija neuspješna etc. A od starih zasluga se ne živi, Sarajevo ne trpi to i džaba, morate konstantno raditi i napredovati. Mi smo takav klub, uvijek više i uvijek bolje. Ja se ne zadovoljavam nit ću ikad ovakvom sezonom. Da ne znam ti šta pored toga urade. Da naprave transfer od 12 miliona, ebe mi se, ne živim ja od tog. A raju još više hajca kad se pozovu na nešto što je bilo. Nema sad pozitive, nema sad nadogradnje, ja hoću sad jako Sarajevo neću juče i sutra. Odmah.
Sve ovo potisujem.
Sportski segment!!!. Zasto???
Moje misljenje pisao sam neki dan... Jer je uprava trenutna nesposobna da bilo sta po tom pitanju napravi i u pravu si da Dino ne zna 10 igraca u PL a kamoli negdje drugo i zato su nam se desavali Kramari i ostali al u drugom dijelu tj financiskom su odradili dobar posao ne po mom misljenju nego po Tanovom i oni su za njega dobri i odgovaraju mu zato su i ostali i bit ce u upravi dok god mu budu donosili onoliku zaradu koju on smatra da mu je dovoljna.
Kad ne budu mogli to da ispune sami ce otici.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Vidi, mogu se sloziti u vecini stvari.jurisicduska je napisao/la:Evandere ja generalno u životu imam stav o ljudima "jesam ti rekao" jako loš. Idi izdrkaj na to što si nešto predvidio. Jel ti pišeš ovdje za ličnu promociju ili kao navijač fk Sarajevo. Mislim nemoj se naći uvrijeđen. Imaš jako dobre stavove 75%, 25% nemaš, kod mene vjerovatno ta brojka ide i čak u gorem smjeru, ali to su moji stavovi, nisam ih nikad nikom natrljao na nos a nema potrebe ni ti to da radiš. Za mene nisi pljuvač, više si realista. Ali mislim da se ne trebaš vraćati na nešto što je bilo, pričajmo malo o sadašnjosti, Ješić, Kramar, sve je to iza nas.
Znam ja da nekad pretjeram. Nekad to uradim izrevoltiran drugom stranim. Nekad,druga strana napise nesto izrevoltirana mojim pisanjem.
Sve je to ok.
Generalno, ja mozda jesam cinik, ne mozda nego jesam.
Neko sam ko ce uvijek kritikovati i traziti mane. Mozda je to dobro, mozda nije.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], teamnorth1989 i 31 gost.