NK Bosna Visoko

samo_lijevo
Kontakt:

Re: NK Bosna Visoko

Post Postao/la samo_lijevo » 16 jul 2016, 20:17

Gefufna je napisao/la:Kakva je kod vas situacija sa sponzorima? Podrska opstine?
Loša. Dva do tri sponzora koja daju večinu novca, ostalo nije vrijedno pomena. Opština isto slabo, daju redovno ali kad si u istom rangu sa opštinskom ligom jasno ti je kakve su to cifre.
Međutim nikome se ništa ne duguje, sve ide redovno. Primanja skroz mala, no barem su redovna.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 17 jul 2016, 12:54

Bez obzira na sve imate pravo dobru I jaku ekipu .puno srece u svakom slucaju .Vi ste dobri I igrate lijep fudbal.

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 19 jul 2016, 21:14

Ima li gdje kakav info o Harisu Zuki da je potpisao?
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 jul 2016, 21:20

Jedino ako to nije novi golman koji je jučer došao? Osim njega nema novih igrača, barem koliko sam ja vidio na današnjem treningu.

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 19 jul 2016, 21:24

A ne znam ni ja šta je, zato i pitam. :mrgreen:

Znam da su potpisali taj Zuko i neki Ibrahim Hrvat kako se već zove. Vidim na ovim fb grupama i portalima nema ništa.

Ček našao sam neku njegovu sliku, pa ako ga prepoznaš. Nema ovog ni na Transfermarktu. :lol:

slika
Kun fejekun!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 jul 2016, 21:37

Ma jok, nikad vidio.

Ko ti rece da je on potpisao?
Hrvat je potpisao zajedno sa Papazom.

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 19 jul 2016, 21:49

Uredniku javili ovi neki njegovi ljudi, ali ja rekoh hajd se raspitam ovdje, jer ovog nigdje nema i ovu su mi sliku poslali, jer i Google nije čuo za ovog Zuku fudbalera. :mrgreen:

Kažu mi igrao u Sarajevu i Slaviji, potpisao na godinu dana, to je što znam, ali opet mi ovo šuhveli sve.
Kun fejekun!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 jul 2016, 21:58

Mozda je u pitanju druga Bosna.

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 19 jul 2016, 22:06

Ma nije. Nelogično mi je onda da za Hrvata bude tačno, a da za ovog ne. Al' nebitno. :D
Kun fejekun!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 jul 2016, 22:12

Ne mogu ti pomoci. Bio sam na pripremnim, vecini treninga i za tog prvi put cujem. E sad mozda je toliki majstor pa je potpisao a da nije dosao na trening. Nisam u upravi pa ne mogu nista reci sa sigurnoscu, ne bih da ti prenosim neprovjerene informacije.

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 19 jul 2016, 22:29

Ma nije on nikakav majstor, već mu je Almedin Hota dajdža :lol: , zato je i potpisao i to na šest mjeseci. Evo sad sam maksuz to provjerio i raspitao se kod nekih ljudi, još mi kaže ovaj jedan da trenira, a eto lik nije ni na trening došao. :mrgreen:
Kun fejekun!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 jul 2016, 22:44

Znaci ne vjerujem :rol:

Pa to je taj lik za kojeg se pitamo citavo vrijeme. :urnebes:

On je zaveden kao Hota, pogledaj fejsbuk Bosne, zadnji prijateljski protiv Gorazda u subotu. :urnebes:

Vidis da sam dobro mislio cim sam vidio prezime, odmah sam pomislio na Almedina Hotu.

Trenira lik citavo vrijeme, samo od nas posmatraca niko nema pojma ko je. Sad ima bradicu, nije kao na tvojoj slici.

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 19 jul 2016, 23:08

A evo našao sam, vidim ušao sa klupe. :lol:

Eto sad imaš info za raju. Da znaš ko ti mešetari u klubu. :mrgreen:

A ovo je tuga realno, a kod nas normalna pojava, u Želji se dešavaju i gore stvari, ali neću da pišem o tome. :D
Kun fejekun!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 jul 2016, 23:16

Valjda je barem pola dajdze.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 22 jul 2016, 21:20

Ibro sto vam je došao trebao bi biti pojačanje za prvu ligu FBIH. Prijatelj mi je i znam kakav je igrač,imao je ponudu Čelika, ali nije otišao jer nemaju za plate, sjećam ga se kad je ko dijete u UNISu igrao.
Sretno vam,da budete u gornjoj polovini tabele.
Sabrine mi moje!

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 24 jul 2016, 16:07

Denis Cana novo pojacanje Bosne. Nakon dugogodisnjeg igranja u prvoj i drugoj ligi Ceske Denis se vraca u Visoko. :opaopa:

Premijel liga wir kommen. :kafa:
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 25 jul 2016, 17:15

da nije neki rod loriku cani? :D

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 27 jul 2016, 15:55

Pa kakve su nam ambicije opstanak il ako nam se pruzi sansa cemo krenut na PL. Steta sto ti privrednici ne prepoznaju da ce ova liga 12 bit puno gledanija i uci tu bi bilo konacno nesto za Visoko od onih sportskih godina poslije rata. Vjerujem da bi masovno vratilo raju na stadion , takvi smo mi . Ja licno sam otiso na 5 utakmica prosle sezone, a PL vjerovatno ne bi fulo nijednu . Mada sad i u ovoj ligi ima Velez, Travnik, Rudar, Zvjezda to cu sigurno doc gledat. Dolazak Cane me iznenadio i ako Cabaravdic bude u staroj formi sa ovim ostalim igracima sto ih nahvalise to bi trebao bit tim za gore vrh.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 27 jul 2016, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 27 jul 2016, 16:12

U 17 casova je press konferencija. Predstavljanje novih igraca, ambicija i vjerovatno nove opreme.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 27 jul 2016, 20:52

NK Bosna predstavila 12 novih igrača – čitava nova ekipa pojačala redove visočkog kluba

slika

U prostorijama Nogometnog kluba Bosna, na Gradskom stadionu Luke u Visokom, danas je održana press konferencija, na kojoj je čelništvo visočkog nogometnog kolektiva predstavilo pojačanja. U narednu sezonu, pored standardnih igrača koji su nosili dres visočkog kluba i protekle godine, Bosna će ući sa 12 novi igrača, što čini čitavu jednu novu ekipu.

Ovom prilikom u ime uprave kluba govorio je Nermin Kadrić – Buco, član uprave kluba i jedan od najvećih sponzora ovog kluba, koji je kazao nešto više o novim igračima i pripremama kluba za narednu sezonu.

“Bosna ulazi u ovu sezonu znatno ojačana, igrački i finansijski, na što smo posebno ponosni, te smatram da ćemo do početka sezone biti potpuno spremni da odigramo kvalitetno sezonu pred nama. Očekuje potpunu angažovanost, ozbiljnost i doprinos, kako članova uprave, tako i trenera, igrača, ali se nadam i većoj posjećenosti publike, koja nas je uvijek podržavala u našem naumu.” – kazao je ovom prilikom Kadrić, koji je pozvao i druge privrednike koji rade na području općine Visoko da podrže priču zvanu NK Bosna Visoko, kako bi ovaj klub uspio ostvariti neke historijske rezultate.

Ovom prilikom predstavljena su i sva pojačanja, koja će u budućnosti nastupati u redovima NK Bosna, i to: Predrag Papaz (Slavija) štoper, Belmin Čehajić (Rudar) vezni i krilni napadač, Ibrahim Hrvat (Mladost DK) desni bočni, Fahrudin Kovač (Metalleghe BSI) napadač, Damir Beširević (Bosna Sema) desni bočni, Adis Goralija (Rudar) štoper, Malik Mahmić (NK Bosna – povratak u aktivnu karijeru) vezni, Adnan Hrelja (Mlados DK – posudba) lijevi bočni i lijevi vezni, Idriz Džafić (Rudar) centralni vezni, Amar Bučuk (Olimpic) lijevi bočni i lijevi vezni, Denis Cana (Sigma Olomuc) vezni i Almir Čubara (FK Željezničar) štoper.

Cana: Sretan sam što sam se vratio u Bosnu

Kao najveće pojačanje pred narednu sezonu prije nekoliko dana javnosti je predstavljen Denis Cana, igrač koji je karijeru počeo u redovima NK Bosna Visoko, a koji je dugo igrao van BiH, tačnije u češkoj Sigmi Olomuc. Cana je također predstavljen na današnjoj press konferenciji, prilikom čega je govorio o svom zadovoljstvu ovim transferom

“Već dugo godina sam odsutan od kuće, mnoge stvari sam zapostavio zarad sportske karijere, te kada mi se desila povreda koju sam hvala Bogu prebrodio, sa malo drugačijim razmišljanjima vratio sam se u Visoko. Sretan sam što sam se vratio u Bosnu, to je bila moja želja od početka i drago mi je vratiti se u moj klub, gdje sam napravio prve korake.”

Pored Cane, ovom prilikom o pripremama i predstojećoj sezoni u Prvoj ligi Federacije BiH govorio je i kapiten visočkog kluba, Amar Čabaravdić.
“Budući da su pripreme pri kraju i da smo nadomak nove sezone, mogu reći da smo imali odlične uslove da se što bolje pripremimo za narednu sezonu. Imamo sjajnu ekipu i mislim da ćemo se boriti za ulazak u Premijer ligu. Čestitam upravi kluba na sjajnom poslu i nadam se da će i drugi podržati naše ciljeve.”

Kadrić: Imperativ nam je bolja igra!

Na samom kraju press konferencije o nekim aktuelnim pitanjima u vezi sa klubom govorio je ponovo Nermin Kadrić, koji je komentirao ugovor o prijateljstvu i saradnji sa FK Sarajevom.

“Ugovor između NK Bosna i FK Sarajevo je validan i on je uvijek otvoren, ali u ovom prelaznom roku Sarajevo nije imalo adekvatnih igrača koji bi mogli dobiti priliku kod nas da igraju, te je to osnovni razlog zašto nemamo igrača iz FK Sarajevo.” – kazao je Kadrić, završivši press konferenciju pojašnjavanjem ambicija kluba u narednoj sezoni:

“Prvo mjesto i Premijer liga nam nisu imperativ. Želimo igrati bolje, jer smo prošle godine nadajući se borbi za opstanak ustvari završili u vrhu tabele, što nam je bio dodatni motiv da u ovoj sezoni budemo jači u svakom smislu. Nećemo forsirati ulazak u Premijer ligu, ali ako i kada se to desi razmišljat ćemo o tome.”

U nastavku pogledajte fotogaleriju sa press konferencije NK Bosna održane večeras na Gradskom stadionu Luke u Visokom.

http://visoko.co.ba/foto-nk-bosna-preds ... uba/70866/

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.