Pa ima jos treninga do utakmice. Ted je utorak... To bi valjda trebali znati ako pricamo o fudbalu tj treningu!!!tuzlak1987 je napisao/la:Vecinom ovako kako bude na treningu bude i na utakmici, ako je neko gledao trening to ce 99% biti..Pozitiva je napisao/la:Na osnovu cega ste tako sigurni da ce pocet Merzic i Mehidic? Fakat ne kontam vas.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A sad adio...
Treba cesce dzasku napuckat na secera
Kako god dobro je da je sjever kinacno ociscen.
A stolice? Il punotrazim

Kako god dobro je da je sjever kinacno ociscen.
A stolice? Il punotrazim

Ok zahvaljujem na odg.nije do para koliko je do ovih nejasnoca.nerviraju me nedorecene i nesredjene do kraja stvari.al haj tako jenkako jeTuzlak04 je napisao/la:. .negdje je pisalo da djeca do 7 godina, besplatan ulaz . .Sariel je napisao/la:Ja ba lik radi do 18:00 respekt![]()
Nego niko mi ne odgivori jel vazi ono besplatan ulaz za djecu ?vodim malca obeco sam mu pa da ne bude ciganluk na ulazu
Sta vracaju fadila jahica umjesto batve opet???fukara87 je napisao/la:Bomba kako cujem, neki Spanac se vrti oko Tusnja

Ah. Ne moze kod nas dan proci na forumu da se nesto bombasticno ne desi. Ako nisu transferi, onda su sigurno trzavice unutar kluba. Dzaba sve, ne mozemo mi bez Slobode, a i bez bombi 
Sent from my D6603 using Tapatalk

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ovo već postaje fascinantnoRimes87 je napisao/la:Ah. Ne moze kod nas dan proci na forumu da se nesto bombasticno ne desi. Ako nisu transferi, onda su sigurno trzavice unutar kluba. Dzaba sve, ne mozemo mi bez Slobode, a i bez bombi

Nad tobom sunce najljepše sja
problem ce biti kada se ne bude nista pisalo i pricalo :mrgreen:
ovo je znak da smo zivi :kafa:
Lazio jučer prodao čak 11 sezonskih, življi smo od njihChinaglia je napisao/la:problem ce biti kada se ne bude nista pisalo i pricalo :mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma valjda smo navikli tako, nemam drugog objašnjenja. Jbt ovdje smo se gasili jedno 5-6 puta samo od dolaska Azmira.
Samo da dodam, ako se neki igrač žali na Husrefa to ne znači da je on upravu.
Samo da dodam, ako se neki igrač žali na Husrefa to ne znači da je on upravu.
Nad tobom sunce najljepše sja
ne bunim se, nadam se da nece prebacit' 1000 sezonskih :kafa:wobly92 je napisao/la:Lazio jučer prodao čak 11 sezonskih, življi smo od njihChinaglia je napisao/la:problem ce biti kada se ne bude nista pisalo i pricalo :mrgreen:
samo prazan Olimpico za bolju buducnost Lazija :kafa:
. .. Imam skoro sličan problem.Kod mene dijete (5 godina) hoće na tekmu, a nije problem mu platiti, nego mi je problem oko organizacije što ja ulazim sa sezoncem na jedan ulaz, a ti njega onako malog sa kartom pusti na drugi ulaz (da čeka u redu sa dosta većim od njega). Ne bi ni to bio problem i da' se i to organizovati, nego neka kažu unaprijed da znam na čemu sam i da se pripremim na takvu situaciju. Jeebiga, malo dijete zahtijeva drugačiji režim organizacije . .Sariel je napisao/la:Ok zahvaljujem na odg.nije do para koliko je do ovih nejasnoca.nerviraju me nedorecene i nesredjene do kraja stvari.al haj tako jenkako jeTuzlak04 je napisao/la:. .negdje je pisalo da djeca do 7 godina, besplatan ulaz . .Sariel je napisao/la:Ja ba lik radi do 18:00 respekt![]()
Nego niko mi ne odgivori jel vazi ono besplatan ulaz za djecu ?vodim malca obeco sam mu pa da ne bude ciganluk na ulazu
-
- Kontakt:
Nego niko mi ne odgivori jel vazi ono besplatan ulaz za djecu ?vodim malca obeco sam mu pa da ne bude ciganluk na ulazu[/quote]
. .. Imam skoro sličan problem.Kod mene dijete (5 godina) hoće na tekmu, a nije problem mu platiti, nego mi je problem oko organizacije što ja ulazim sa sezoncem na jedan ulaz, a ti njega onako malog sa kartom pusti na drugi ulaz (da čeka u redu sa dosta većim od njega). Ne bi ni to bio problem i da' se i to organizovati, nego neka kažu unaprijed da znam na čemu sam i da se pripremim na takvu situaciju. Jeebiga, malo dijete zahtijeva drugačiji režim organizacije . .[/quote][/quote]
Za malu djecu do 7-8 godina se ne plaća ulaz ,tinejdžeri plaćaju , što se tiče malenog ispred sebe i na ulaz neće ti niko ništa ja idem sa sinom već 3 godine na sve domaće utakmice niko nikad nije postavio pitanje karte za njega , njemu je 7 godina .
. .. Imam skoro sličan problem.Kod mene dijete (5 godina) hoće na tekmu, a nije problem mu platiti, nego mi je problem oko organizacije što ja ulazim sa sezoncem na jedan ulaz, a ti njega onako malog sa kartom pusti na drugi ulaz (da čeka u redu sa dosta većim od njega). Ne bi ni to bio problem i da' se i to organizovati, nego neka kažu unaprijed da znam na čemu sam i da se pripremim na takvu situaciju. Jeebiga, malo dijete zahtijeva drugačiji režim organizacije . .[/quote][/quote]
Za malu djecu do 7-8 godina se ne plaća ulaz ,tinejdžeri plaćaju , što se tiče malenog ispred sebe i na ulaz neće ti niko ništa ja idem sa sinom već 3 godine na sve domaće utakmice niko nikad nije postavio pitanje karte za njega , njemu je 7 godina .
Ja sam igrač Slobode, kluba sa kojim namjeravam da osvojim titulu prvaka Premijer lige i titulu Kupa Bosne i Hercegovine. Tuzla je moj grad!
Znali ko imali danas trening, i ako ima u koliko je sati ??? da malo popratim dok imam slobodnog vremena, nisam dugo....
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Nisam u toku, šta je to s Kostom sad, može PP?
Van sam države pa sam i van dešavanja!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Van sam države pa sam i van dešavanja!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta se desava sa oficijalnom stranicom ? 

Ma nista sa kostom nije sve je ok
Ne placaju lika koji je vodio stranicutuzlak1987 je napisao/la:Sta se desava sa oficijalnom stranicom ?
Duzni mu nekoliko plata
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!
Treba ovu stranicu odradit bolje. Izgleda ko 2004-2005. Onaj ore natpis Sloboda ko da je Wordu pravljenNjonjoVam je napisao/la:Ne placaju lika koji je vodio stranicutuzlak1987 je napisao/la:Sta se desava sa oficijalnom stranicom ?
Duzni mu nekoliko plata
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Musemic najmanje Evropu ocekuje, ista postava ko protiv Zvjezde, samo Kosta u paru sa Dzidicem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.