Počeli se khurčiti, mogli bi opet derbi u lavoru pred portabl tv-om gledati i još kartu za to platiti.shzna je napisao/la:Svi smo iz uprave.admirr je napisao/la: pa moderatori su im u upravi jarane
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- lijevokrilo
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
sve je laž
Ja ne vjerujem da je ovo istina. Izmisljaju ovi izjave, nismo ih jednom demantovali
.
Stipu gatibo.lijevokrilo je napisao/la: Počeli se khurčiti, mogli bi opet derbi u lavoru pred portabl tv-om gledati i još kartu za to platiti.
Samoprozvanim divovima, inače najskupljem timu u BiH, široj javnosti poznatiji kao Galaktikosi II, će izgleda jedini uspjeh ove sedmice biti eventualni odlazak Hervasa.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Otiso a sarme probo nije 
preveli mu onaj dio o platiZip je napisao/la:Otiso a sarme probo nije
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
More bit bidne, a more bit i da ne bidne.admirr je napisao/la:preveli mu onaj dio o platiZip je napisao/la:Otiso a sarme probo nije
VRACAJ PARE, HERVAS!!!
Tako je to kad se igraci dovode preko internet stranice bez ikakvog skautinga. Nista bolje nije ni u Sarajevu.
ispadose madjari iz europe. nakon slobodanke ovi su najveca bruka bosanskohercegovackog klupskog sporta
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Ta bruka ti je silovala klub i uvalila 9 komada za sezonu.admirr je napisao/la:ispadose madjari iz europe. nakon slobodanke ovi su najveca bruka bosanskohercegovackog klupskog sporta
Do sledeceg susreta pokrij se usima i moli boga da budemo blazi ove sezone.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
navijac kluba starog 100 godina, kojem je najveci uspjeh u istoriji pobjeda protiv FKS i prvi izlazak u europu, naravno bez postignutog gola je jos veca sprdnja od tog tzv fudbalskog kluba.. nadam se da ce simin han, nakon sto vam otme tusanj biti bar malo uspjesniji.Agamemnon je napisao/la:Ta bruka ti je silovala klub i uvalila 9 komada za sezonu.admirr je napisao/la:ispadose madjari iz europe. nakon slobodanke ovi su najveca bruka bosanskohercegovackog klupskog sporta
Mozes ti to,potrudi se,zvucis vec kao isparana ploca.admirr je napisao/la:navijac kluba starog 100 godina, kojem je najveci uspjeh u istoriji pobjeda protiv FKS i prvi izlazak u europu, naravno bez postignutog gola je jos veca sprdnja od tog tzv fudbalskog kluba.. nadam se da ce simin han, nakon sto vam otme tusanj biti bar malo uspjesniji.Agamemnon je napisao/la:Ta bruka ti je silovala klub i uvalila 9 komada za sezonu.admirr je napisao/la:ispadose madjari iz europe. nakon slobodanke ovi su najveca bruka bosanskohercegovackog klupskog sporta
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ti bi trebao cesce pisati.Uzivancija je citati tvoje postove.admirr je napisao/la:navijac kluba starog 100 godina, kojem je najveci uspjeh u istoriji pobjeda protiv FKS i prvi izlazak u europu, naravno bez postignutog gola je jos veca sprdnja od tog tzv fudbalskog kluba.. nadam se da ce simin han, nakon sto vam otme tusanj biti bar malo uspjesniji.Agamemnon je napisao/la:Ta bruka ti je silovala klub i uvalila 9 komada za sezonu.admirr je napisao/la:ispadose madjari iz europe. nakon slobodanke ovi su najveca bruka bosanskohercegovackog klupskog sporta
Koliko god da covjek bio s.je.b.an i razocaran u zivot tvoji postovi mu pokazu da postoji nada za bolje sutra.Hvala tvojoj divnoj majci koja te rodila.
Sta mislis hoce li Azmir dovesti jos jednog napadaca u Slobodu? Znam da si imao informacije neke.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
nije lijepo pominjati roditelje na forumima. sisoje nece dovoditi napadace. trenutno se fokusira na odbranu, jer su fuFare pocele kontati ko je on ustvari poceli su ga polako napadaticarapa je napisao/la: Ti bi trebao cesce pisati.Uzivancija je citati tvoje postove.
Koliko god da covjek bio s.je.b.an i razocaran u zivot tvoji postovi mu pokazu da postoji nada za bolje sutra.Hvala tvojoj divnoj majci koja te rodila.
Sta mislis hoce li Azmir dovesti jos jednog napadaca u Slobodu? Znam da si imao informacije neke.
Znaci u tom grmu lezi zec.Treba ti cestitati jer ti si ovdje prvi pisao ko je on i sta je.Svaka cast djecace dobrog srca.admirr je napisao/la:nije lijepo pominjati roditelje na forumima. sisoje nece dovoditi napadace. trenutno se fokusira na odbranu, jer su fuFare pocele kontati ko je on ustvari poceli su ga polako napadaticarapa je napisao/la: Ti bi trebao cesce pisati.Uzivancija je citati tvoje postove.
Hvala na inf.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
- Evolution87
- Kontakt:

HAHAHHAHAHHHAHAHHAHHAHAHHHAHHA
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Od kada je Izrael u Evropi ???admirr je napisao/la:navijac kluba starog 100 godina, kojem je najveci uspjeh u istoriji pobjeda protiv FKS i prvi izlazak u europu, naravno bez postignutog gola je jos veca sprdnja od tog tzv fudbalskog kluba.. nadam se da ce simin han, nakon sto vam otme tusanj biti bar malo uspjesniji.Agamemnon je napisao/la:Ta bruka ti je silovala klub i uvalila 9 komada za sezonu.admirr je napisao/la:ispadose madjari iz europe. nakon slobodanke ovi su najveca bruka bosanskohercegovackog klupskog sporta
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
Ko smije po pare da ce prodat pricu da ce im spanac platiti za raskid ugovora? 
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zajebali su TravancicaIngram je napisao/la:Ko smije po pare da ce prodat pricu da ce im spanac platiti za raskid ugovora?
I pitari izmislili da im Baric dodje 20k jer je igrao za Vitez protiv njih, kao kad su raskidali ugovor stavili da ne smije igrati protiv njih..Ingram je napisao/la:Ko smije po pare da ce prodat pricu da ce im spanac platiti za raskid ugovora?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.