PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Samke, za kog navijaš na derbiju? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Za remi.High je napisao/la:Samke, za kog navijaš na derbiju?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nisi za prekid utakmice?samirr je napisao/la:Za remi.High je napisao/la:Samke, za kog navijaš na derbiju?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako i dođe do iste, pitanje je hoće l' Željkan imat 11 igrača do subote ako ih ovako krenu napuštat'.High je napisao/la:Samke, za kog navijaš na derbiju?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Stanić se uvijek može vratiti.wobly92 je napisao/la:Ako i dođe do iste, pitanje je hoće l' Željkan imat 11 igrača do subote ako ih ovako krenu napuštat'.High je napisao/la:Samke, za kog navijaš na derbiju?
Pazite sta pisete
Uprava vas posmatra
Uprava vas posmatra
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Nista to, ovi iz Zelje kamatom koju uzimaju mogu platiti ove iz saveza, da bude u njihovu korist sve. Slucaj BP i smijesne kazne za divljanje Lendrica, Beganovica i drustva. Ako sam dobro informisan Lendric za gadjanje bakljom dobio samo novcanu kaznu.High je napisao/la:Nisi za prekid utakmice?samirr je napisao/la:Za remi.High je napisao/la:Samke, za kog navijaš na derbiju?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ni to ih neće sačuvati od bordo-bijelog paloša.samirr je napisao/la: Nista to, ovi iz Zelje kamatom koju uzimaju mogu platiti ove iz saveza, da bude u njihovu korist sve. Slucaj BP i smijesne kazne za divljanje Lendrica, Beganovica i drustva. Ako sam dobro informisan Lendric za gadjanje bakljom dobio samo novcanu kaznu.
Bogami Amazon se ispostavi u vecini slucajeva tacan.Gotovo sve sto je govorio,sve je bilo tako
lezVe do bagro
amazon je navijac zeljkana i covjek razmislja svojom glavom. 90% ostalih forumasa koji se se izjasnjavaju kao zeljovci, su ustvari ljudi iz njihove upravedzelllo je napisao/la:Bogami Amazon se ispostavi u vecini slucajeva tacan.Gotovo sve sto je govorio,sve je bilo tako
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Amazon i Majkl najupućeniji u situacije im u klubovima.dzelllo je napisao/la:Bogami Amazon se ispostavi u vecini slucajeva tacan.Gotovo sve sto je govorio,sve je bilo tako
Udjem tamo na forum da vidim šta pišu što im ode španac, oni hvale moderatore što su im uljepšali forum i uveli neke dodatne opcije.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
wobly92 je napisao/la:Amazon i Majkl najupućeniji u situacije im u klubovima.dzelllo je napisao/la:Bogami Amazon se ispostavi u vecini slucajeva tacan.Gotovo sve sto je govorio,sve je bilo tako
Udjem tamo na forum da vidim šta pišu što im ode španac, oni hvale moderatore što su im uljepšali forum i uveli neke dodatne opcije.

Znaci hajde da kazem,nije ni kod drugih situacija puno bolja
lezVe do bagro
majkl je kod nas ono sto je kod njih onih 90%
- MocMahale444
Rahljavo je pitarstvo hinjavo, dok nisam ovdje on okerece ljude protiv Zelje a ovi moji gledaju I bleje.samirr je napisao/la:Za remi.High je napisao/la:Samke, za kog navijaš na derbiju?
Samke care jel da navijas za klub sto ti krade igrace, nije da nisu navikli tako su I osnovani.
To je klub u kojem fening vlada, dinokio ili utrpanko šiljo.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 20 jul 2016, 02:00, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
I kod nas i kod vas pisu na forumima ljudi iz UO.admirr je napisao/la:amazon je navijac zeljkana i covjek razmislja svojom glavom. 90% ostalih forumasa koji se se izjasnjavaju kao zeljovci, su ustvari ljudi iz njihove upravedzelllo je napisao/la:Bogami Amazon se ispostavi u vecini slucajeva tacan.Gotovo sve sto je govorio,sve je bilo tako
Primjetis ih brzo,svaki kriticki komentar smatraju pljuvanjem,spinuju tekstove onako kako njima odgovara
lezVe do bagro
- lijevokrilo
- Kontakt:
Vjeruj mi da nemam pojmalijevokrilo je napisao/la:zar vi imate UO?
lezVe do bagro
-
PandasFriend
- Kontakt:
Imaju, samo što nakon što ih odaberu ljudi bježe. Čak je i španac duže kod nas bio nego njihove ublehe na sastanku
Yebi ga vide koliko je sati i ispale se.Npr.sto bi ja trosio svoje zivce i tukao se za svoje pare s nekim klosarima koji su umislili da mogu raditi sta hoce i kako hoce?Da mi neko salje prijetnje u postansko sanduce?Ne pada mi ni na kraj pametiPandasFriend je napisao/la:Imaju, samo što nakon što ih odaberu ljudi bježe. Čak je i španac duže kod nas bio nego njihove ublehe na sastanku
lezVe do bagro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.