FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samoplavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoplavi » 20 jul 2016, 00:46

Puno price o Hervasu? Gdje pise da je otisao? Ja ni u tekstu na ovom portalu nisam procitao da je otisao. Nije trenirao juce i samo to znamo. Na osnovu toga je Aco trazio informacije. Ne znaju ni niovinari ide li ili ostaje. Palimo se bez veze.

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 20 jul 2016, 01:12

Jesil jedva docekao amazon da pljujes ?

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 20 jul 2016, 01:39

amazon je napisao/la:Onda jos jedan odlican potez uprave dovesti skoro na kraju priprema Jahica, ali Jahica povrijedenog koljena. I onda kaze neko da se kritikuje bez razloga, argumenata na izvoz. Kaze idemo na titulu, ides ti jarane u Sloveniju nazad vrlo brzo. Hervasu sam dao 5 kola, a treneru dajem 6 kola.
A ja dajem tebi i ovom portalu koji stoji iza tebe tvojih riječi i tvoga pitarluka još 6 mjeseci opstanka i što duze i sto bolnije gašenje portala a administrotoru što duži boravak na birou za zaposljavanje....nećete još dugo u koliko ne promijenite politiku koja je na ovom forumu itekako očita....sad izbriši post koji naravno se kosi sa mišljenjem ovog iz prašume

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 jul 2016, 08:00

Nisam ni sumnjao da je admin najveci krivac ako se dovodjenje spanca ispostavi kao greska.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 20 jul 2016, 08:46

PandasFriend je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:
PandasFriend je napisao/la:Može li dotični odgovoriti jel Jahić došao "povrijeđen" ili se povrijedio na pripremama?
Ne kontam poentu pitanja. Ustvari, pitanje je isuviše glupo. Ni prvi ni zadnji put da je neki klub svjesno kupio povrijeđenog igrača. Kupio ga namjerno i potpisao na dvije, tri, pet godina, jer je klub vidio/ ili ranije znao da se radi o dobrom igraču.

Pitanje je nakon koliko će igrač biti oporavljen. Ako se to desi za mjesec dana, dobar posao, ali ako se ne oporavi za dvije godine, onda je to 100% fula.

Jahić se povrijedio na trećem treningu.
"dotični" odnosilo se na amazona, povrijedio se na trećem treningu, znači nije došao povrijeđen kako ovdje govore

Došao je sa ne zaliječenom povredom, ako ćemo pravo. Čisto istine radi. U svakom slučaju uprava je znala za to, inače ne bi nikad prošao ljekarski pregled jer nije u nekom stanju, trenutno. SAmo je pitanje koliko će oporavak trajati. Tako da bi se moglo reći da smo ušli u svjesni rizik.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 jul 2016, 09:20

Citam i u Avazu je izaslo da je zatrazio raskid ugovora i da ce mu nasi izaci u susret. Ne treba nam nezadovoljan igrac. Ko ga j... Meni je u ovoj situaciji cudna izjava Kostica. Ne mozes reci ne znam ja nista samo sam za teren zaduzen. Ti si sef parade i moras znati nesto. Kako ce reagovati ljudi s kojim radi kada procitaju ovo, ksko ce reagovati igraci. Bezveze gubi autoritet.

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 20 jul 2016, 10:21

Zna li neko hoće li se skidati stolice na sjevernoj tribini gdje će biti pitari i da li je tačni da će dobiti 1600 ulaznica. Ako je tačno onda bi mogli svi stati u prostor predviđen za goste, a ne da im se da prostor kao ranije.??? Zna li neko išta o ovome???
"Truth begins in lies."

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 20 jul 2016, 10:35

plavousrcu je napisao/la:Citam i u Avazu je izaslo da je zatrazio raskid ugovora i da ce mu nasi izaci u susret. Ne treba nam nezadovoljan igrac. Ko ga j... Meni je u ovoj situaciji cudna izjava Kostica. Ne mozes reci ne znam ja nista samo sam za teren zaduzen. Ti si sef parade i moras znati nesto. Kako ce reagovati ljudi s kojim radi kada procitaju ovo, ksko ce reagovati igraci. Bezveze gubi autoritet.
Pa nije od Kostića tražio raskid, nit je s njim potpisivao ugovor. Šta će Kostić, nit ga je pitalo kad se dovodio, nit ga je ko šta pitao sad kad treba ići. Problem Kostiževpg autoriteta leži u činjenici što ga je uigravao u prvih 11, jer sam kaže da mu se ne sviđa kao igrač, i da nije njegova tipa veznjaka.

anonimni
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 20 jul 2016, 11:07

cole-ch je napisao/la:drugari ima dva pitanja:

1. da li se za derbi 23., spontano pred mec mogu naci karte za zapadnu tribinu?
2. dokle su stigli radovi na rekonstrukciji grbavice... mislim na istocnu tribinu i sveukupno izvedene radove?
1. Zavisi kad dodjes :D zapad je obicno bivao pun, pa ne znam kakve su sanse, ali dodji ujutro ako ikako mozes i vjerovatno ces naci kartu..
2. Beton na istoku sravnjen, trebali bi uskoro poceti radovi, renoviran Plavi salon, napravljen VIP parking i jos neke prostorije koje su nedostajale za kategoriju 2

Poslano sa mog SM-G355H koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 20 jul 2016, 11:21

Mnogo negativnosti se stvara oko kluba gdje se ujedno ceka prva greska da se dosegne kulminacija nezadovoljstva. Ja problem vidim u ovim ljudima koji vise ne mogu svoje "talove" provoditi ispod stola i uzimati "pinku" za to. Trebat ce jos dosta vremena dok se ovo sve ne stisa, a jedini lijek koji ova uprava moze implementirati, jeste REZULTAT, jer kada ga imas nitko ti ne moze nista. Zato je Amar bio glavi "Baja" u drzavi sto se toga tice. Ova upravo se zaista trudi, i JEDINA je koja iz virtualnih 3D Projekata (kula i gradova), sagledala realno sliku, i prebacila sve u praksu. Naravno, to je dug put, i trebat ce vremena, ali se ide korak po korak, i najbitnije ljudi su dobili referene sto se toga tice.

Stvaranje tima koji se donjeti zeljeni rezultat je vrlo kompleksan posao, gdje Vam nitko ne moze garantovati uspjeh. Preko noci mozete postati "heroji", dok preko noci Vam se sve moze urusiti.

Za nas je trenutno najbitnje da ljudima pruzimo podrsku i sklonimo dodatan pritisak, jer ga ionako imaju. Ovi sto su izgubili svoje "talove" ce na sva zvona da zvone, zveckaju, ubacuju i podmecu price, ali to je sve sastavi dio ovog Projekta, jer nista ne moze biti idealno.

Sto se ovoga Spanca tice, ja iskreno vidim to na sljedeci nacin. Posto sam sam u ovom poslu, razumijem igrace koji su bez kluba, i kada ga dodevete u "sivu" zonu Evrope, on ocekuje da bude u centru paznje i da se sve vrti oko njega. Kada mu je Kostic saopstio da na njega ne racuna kao standardnog igraca u prvih 11, tu je sam problem nastao, jer zamislite sada igraca koji je dosao iz Spanije, sa EU pasom, u Bosnu gdje je vjerovatno bio cilj odigrati polu/sezonu ili sezonu (sve utakmice) napraviti zapazen rezultat, biti viden i ispaliti se, ali kada je svatio da se pretjerano nece naigrati, najbolje od svega je raskinuti ugovor i pronaci klub gdje ce moci konstatno igrati.

Tako da, sve je ovo sastavi dio posla. Kod Kostica mi se svida, sto je covjek kao Amar, jer nema sredine. Ili mozes doprinjeti stvaranju rezultata, gdje ces moje zamisli moci pretvoriti u praksu, ili mi ne trebas. Vrlo jednostavno i efikasno.

Sve u svemu, ide derbi. Ocekujem konacno jace utakmice, gdje ce obje ekipe igrati sa "mudima" i ici na pobjedu, a ne samo cekati gresku protivnika. To je fakticki i bit ovog smanjenja liga, jer nam trebaju ekipe koje hoce da igraju nogomet, a ne da prave opstrukciju.

Sto se skidanja stolica tice, najbolje bi bilo napraviti sastanak sa celnicima FK Sarajevo gdje ce se staviti do znaja da ljude koji zive u 19 vijeku i svoj bijes ispustanju na inventaru drugih, nece proci. Zivimo u 21 vijeku, gdje kada kupite ulaznicu, dobije broj Vase sjedalice, i prema tome treba teziti. A uzeti 10 BAM i strepiti hoce li ti huligan ispucati slotice, koji si nakon 2004 obnovio donacijama navijaca, je smjesno uopste pustati na stadion.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 20 jul 2016, 12:01

Rade Paprica 9 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Citam i u Avazu je izaslo da je zatrazio raskid ugovora i da ce mu nasi izaci u susret. Ne treba nam nezadovoljan igrac. Ko ga j... Meni je u ovoj situaciji cudna izjava Kostica. Ne mozes reci ne znam ja nista samo sam za teren zaduzen. Ti si sef parade i moras znati nesto. Kako ce reagovati ljudi s kojim radi kada procitaju ovo, ksko ce reagovati igraci. Bezveze gubi autoritet.
Pa nije od Kostića tražio raskid, nit je s njim potpisivao ugovor. Šta će Kostić, nit ga je pitalo kad se dovodio, nit ga je ko šta pitao sad kad treba ići. Problem Kostiževpg autoriteta leži u činjenici što ga je uigravao u prvih 11, jer sam kaže da mu se ne sviđa kao igrač, i da nije njegova tipa veznjaka.
Zašto bi Kostić imao nešto sa tim?
Njegov je teren, tehnička, taktička, motivaciona priprema igrača, uigravanje.

Baš ovako se i gradi autoritet kada kaže ne zanimaju me te priče,
ja ću raditi sa ovim što imam i moj "teren" je samo teren.

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 20 jul 2016, 12:10

Hendikep je odlazak Hervasa, ali ce sve ulozeno u njega bice i vraceno. Klub nije imao izbora, u nasem gradu se nije adaptirao :mrgreen: neosnovano se mogu nasladjivati od kluba distancirani medijski portali i ova kompanija od nekoliko forumasa ovdje poznatiji kao "Željovci do srži".
Za zivot cijeli !

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 20 jul 2016, 12:12

NEZALAGANJE je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:Španac ima Ugovor do ljeta 2018. godine. Ako ne želi da ispunjava Ugovorom propisane obaveze, za sve ima lijek. I sada neki pljuju po Upravi Želje, zato što pojedinac (Španac) ne želi da ispunjava svoje obaveze. Čista zamjena teza ili zla namjera.

Da sutra potpišemo ugovor sa Ronaldom na dvije godine i Ronaldo se predomisli i ne želi ispunjavati svoje obaveze, neki sa ovog foruma bi pisali o nesposobnosti Uprave, jer eto čovjek neće da obavlja posao na koji se obvezao svojim potpisom.

Naravno - ovo važi samo u slučaju da je sva ova priča oko Španca istinita.
Svaka cast na postu,druze!Samo bih da se nadovezem...
Atmosfera se napravila takvom da se samo ceka kiks uprave,a i trenera.Kao da oni ne rade za naseg Zelju,a svi prije njih(KOJI SU NAS UVALILI U GO.VNA OD PREKO 4MIL KM I ISTO GUBILI TEKME!!) rade ili su radili!! Toliko negativiteta da je to nevjerovatno,a ako se imalo promisli,jasno se vide razlozi.Na ovoj tekmi sad u subotu se pljuje po Kosticu kao da je covjek izgubio barem 5 tekmi zaredom.Lik iznad mene nakon primljenog gola( u je.benoj prijateljskoj tekmi) psuje i porucuje mu da kupi prnje i sl.gluposti,a masa kao masa jedva docekala da se desi neki kiks pa da se onako s odusevljenjem da aplauz gostima nakon gola.Onako objektivno,nema sta.Niko nije nama veci neprijatelj od nas samih.Ovo je najgori narod na svijetu,zato cemo do pamtivijeka biti u ku.rcu.Niko ne vidi da se nesto kvalitetno ne moze izgraditi preko noci!Nekima je titula mjerilo! Da vas pitam,sta ona znaci u ovoj ku.rcevoj ligi??Slazem se da Evropa MORA biti izborena svake godine,ali sta znaci titula ako nemas iza sebe ORGANIZACIJU i INFRASTRUKTURU??Kako da klub napreduje i ostvari neke rezultate u toj Evropi(da ne budemo samo ucesnici kao na Olimpijadi),ako iza sebe nema cvrste temelje?? Nek mi neko od ovih dezurnih pametologa odgovori na ova pitanja argumentovano,pa da i ja pocnem pljuvati po ovom treneru i upravi,moze li? Jbt,sjecam se da su ljudi otvoreno pricali kako bi dali sve da se Grbavica pocne graditi,pa makar bili i u borbi za opstanak.Sad imamo i to,a i imamo ekipu koja ce se barem boriti za tu titulu,pa je opet malo....Treba sad neki je.beni Spanac da pravi pometnju,jer mu se ku.rac tako digao jutros,pa da se pljuje po ljudima koji daju sve od sebe.... Kako vas nije sramota!? :oops: :oops:
P.S.Da se razumijemo,ima i ova garnitura svoje greske,ali licno ne vidim da su iz losih interesa po klub.
Bravo druže!

Neće ti niko odgovoriti jer argumenti protiv toga što si napisao ne postoje.
Godinama smo imali rezultate, titule, fine igre u Evropi, koje nisu pratili ORGANIZACIJA I INFRASTRUKTURA.
I šta smo dobili? Mislili da ćemo se "naguzove" provući do grupne fale CL i time obezbijediti finansijsku injekciju za dalje.
Po meni, to što je rađeno je bilo naopako!

**da me neko pogrešno ne shvati, divim se Amaru i svaka mu čast na svemu što je Želji dao i donio,
i to niko nikad neće moći niti treba osporiti. Pogotovo jer sam siguran da je radio sve iz najbolje
želje i najbolje dobrobiti za svog i našeg Želju. Ali...

Bilo je naopako zbog toga što mnoge strukture u klubu nisu mogle da prate taj sportski segment.
Sada, kada se druge stvari dižu, rezultat je jedini koji nedostaje i koji bi defitnitivno sve do sada
urađeno dodatno zacementirao i utrasirao put za dalje, za dizanje kluba na još veću razinu.

Treba biti strpljiv jer i najbolja želja, trud i rad, bez doze sreće se ne mogu primijetiti tako lako.
Trebamo biti podrška i igračima i ljudima u klubu, jer i mi smo ogroman dio svega ovoga i na
mnogo načina možemo doprinijeti da ovaj "proces" mnogo lakše bude realizovan.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 20 jul 2016, 12:17

zeljoooooooooo je napisao/la:
Rade Paprica 9 je napisao/la:
Zašto bi Kostić imao nešto sa tim?
Njegov je teren, tehnička, taktička, motivaciona priprema igrača, uigravanje.

Baš ovako se i gradi autoritet kada kaže ne zanimaju me te priče,
ja ću raditi sa ovim što imam i moj "teren" je samo teren.
Pa slažem se to i ja govori u citatu ovom iznad. Kostićev problem koji naravno nije izašao u javnost je da mu nije legao kao igrač, a uigravao ga. Hvala bogu da je otišao, jer bi bio flopp strogi, samo bi tad bilo kasno.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 20 jul 2016, 12:24

HAHAHAHAHAHA
Ja pisao kad je dosao da je levat, ovdje me ubjedivali u suprotno. Sad kad je otisao ti isti s drugim nikovima pisu da je levat. Hahahah, kakvi ste vi levati, satro navijači. :guz:
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 20 jul 2016, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 20 jul 2016, 12:29

@Rade Paprica 9

Mislio sam na post @plavo u srcu, vezano što je rekao da je čudna izjava Kostića da je zadužen samo za teren.
Po meni je to izjava vrijedna pohvala, čime sebi gradi autoritet, želeći reći pustite me da radim na terenu, a vi ostalo.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 jul 2016, 12:37

Spanac uopste nije los igrac i to je potvrdio i na "generalci".Mozda je bio i nas najbolji igrac na terenu u toj tekmi.To sto je otisao iz nekih svojih razloga ga ne cini igrackim "levatom".

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 20 jul 2016, 12:38

Pisite sta hocete imate puno pravo da pljujete i svi da nam se smiju. Ovo je smijesno, sta se desilo sa ovim Spancem.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 20 jul 2016, 12:38

Počelo je...
Za zivot cijeli !

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 20 jul 2016, 12:40

fibonacci je napisao/la:Zna li neko hoće li se skidati stolice na sjevernoj tribini gdje će biti pitari i da li je tačni da će dobiti 1600 ulaznica. Ako je tačno onda bi mogli svi stati u prostor predviđen za goste, a ne da im se da prostor kao ranije.??? Zna li neko išta o ovome???
? :kafa:
"Truth begins in lies."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 30 gostiju.