Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sarajevo za Bekica ne moze dobiti 500k ni pomocu trikova, kao ni Sloboda za Pirica. Treba biti malo realan.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Hajde Zeničani i Širokobriježani, napisite mi cijene za pojedinacne ulaznice na vasim utakmicama po tribinama. Za ŠB nemam pojma, za Čelik znam da je prije bilo 2 KM za jednu od onih tribina iza gola (ne znam koja je), 4 KM za istok i 6 KM za zapad (da li postoje jos neki sektori na stadionu za koje se prodaju pojedinacne ulaznice kao VIP, galerija i sl.?).
Navijaci i simpatizeri Krupe, Metalleghe, Mladosti, Olimpica i Radnika: koje su cijene kod vas po tribinama kako za pojedinacne ulaznice tako i godisnje ukoliko ih imate?
Evo trenutne informacije koje imam (napomene ne mozete citave procitati):

Navijaci i simpatizeri Krupe, Metalleghe, Mladosti, Olimpica i Radnika: koje su cijene kod vas po tribinama kako za pojedinacne ulaznice tako i godisnje ukoliko ih imate?
Evo trenutne informacije koje imam (napomene ne mozete citave procitati):

Siroki
Jug 7KM, djeca besplatno
Sjever 5KM, djeca 1KM
Obje natkrivene tribine. Ovako je prosle sezone bilo. Kako ce nove ne znam
Jug 7KM, djeca besplatno
Sjever 5KM, djeca 1KM
Šta tek reći za onog Ademinasamirr je napisao/la:Sarajevo za Bekica ne moze dobiti 500k ni pomocu trikova, kao ni Sloboda za Pirica. Treba biti malo realan.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
juvetorino
- Kontakt:
PandasFriend je napisao/la:fks nije najveći klub na kobiljoj glavi a kamoli u državi
Istok 5 KMbrig je napisao/la:Siroki
Jug 7KM, djeca besplatno
Sjever 5KM, djeca 1KM
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Ajde na stranu zayebancija, ali šta je ovdje Željo pogrešno uradio? Čak smo i gospodski mi iz uprave postupili jer smo sporazumno raskinuli ugovor. Ima porodičnih problema ovdje, vjerovatno oko adaptacije, ženi se ne sviđa grad i želi da ide. Šta ćemo tu uraditi nego se razići i momku poželjeti sve najbolje, gospodski, baš onako kako nam priliči.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
shzna je napisao/la:Ajde na stranu zayebancija, ali šta je ovdje Željo pogrešno uradio? Čak smo i gospodski mi iz uprave postupili jer smo sporazumno raskinuli ugovor. Ima porodičnih problema ovdje, vjerovatno oko adaptacije, ženi se ne sviđa grad i želi da ide. Šta ćemo tu uraditi nego se razići i momku poželjeti sve najbolje, gospodski, baš onako kako nam priliči.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Postupio kao i svaki klub na svijetu (ili bi trebao).shzna je napisao/la:Ajde na stranu zayebancija, ali šta je ovdje Željo pogrešno uradio? Čak smo i gospodski mi iz uprave postupili jer smo sporazumno raskinuli ugovor. Ima porodičnih problema ovdje, vjerovatno oko adaptacije, ženi se ne sviđa grad i želi da ide. Šta ćemo tu uraditi nego se razići i momku poželjeti sve najbolje, gospodski, baš onako kako nam priliči.
Sam je raskinuo ugovor,sam ga i potpisao (bez prisile)sada neka isplati ugovornu obavezu i dovidjenja sretno mu bilo.
Nema tu nista cudno,potpuno normalna stvar,a to sto od svake teme se pravi cirkus i sprdacina je druga stvar.
Ko ste vi iz uprave
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Miske jesil to ti?
Ja mislim da je Amaramazing je napisao/la:Miske jesil to ti?
Hajde neka sam i od tebe dočekao realan post, ali dobro, može nas raja sad zayebavati. 
Čuj ko smo mi, pa ja, pile, storm, Ajzea, Boccaccio i ostala bagra sa našeg foruma. Nama navijači ne pišu po forumima, samo mi iz upravljačkih struktura.
Čuj ko smo mi, pa ja, pile, storm, Ajzea, Boccaccio i ostala bagra sa našeg foruma. Nama navijači ne pišu po forumima, samo mi iz upravljačkih struktura.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
A mozda i njegov cuko.Signore je napisao/la:Ja mislim da je Amaramazing je napisao/la:Miske jesil to ti?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta kazu ker je ujeo i pokupili se otisli.A spanci pustaju bikove po ulicama da ih ganjaju!Moze to bolje
Da je nije slucajno ujeo Amarov cuko?
Ma skontao na vrijeme gdje je dosao i glavom bez obzira bjezi kao sto bi i svako normalan, nije tu klub nista kriv jbg
Nad tobom sunce najljepše sja
- JohnCleese
- Kontakt:
Klasicno pranje novca
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
u sarajevu je previse arapa i to ga je uplasilo, dje nije... i ja se uplasim kad hodam kroz scc... sve kontam sad ce se neko u zrak dici... sve tamna koza hoda po tom trznom centru...
Ja sam uvijek bio realan,a sto se prepucavanja prenose na sve teme nije do mene.shzna je napisao/la:Hajde neka sam i od tebe dočekao realan post, ali dobro, može nas raja sad zayebavati.
Kada ce biti zavrsen slucaj ona dva miliona dodatnog poreznog duga sto su vam nasli.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Zeljeznicar opet neozibljno , hoce li se i jedan BH klub ikad izdici malo iznad prosjeka i postaviti neke kodekse i standarde ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.