Manchester United have agreed to pay €120m for Paul Pogba, a deal is now agreed, according to L'Équipe
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Transferi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- red devil88
- Kontakt:
Nek se i to vise zavrsi oko Pogbe pocinje lagano i smarati
Glory Glory Man United !!! 
-----------------Ibra
Martial-------Rooney------Miki
----------Pogba---Carrick
Shaw---??------Small-----Darmian
----------------David
Bailly je opcija pored Smalla ali treba ga lagano uvoditi. Tu jos skrpiti rupu i imamo najjaci tim epl-a. Sacekat sezonu da se isti uigra i onda atak na svim mogucim frontovima.
Klupa: Rash, Fosu, Mata, Depay, Morgan, Ander, Lingard, masina Young, itd.

Martial-------Rooney------Miki
----------Pogba---Carrick
Shaw---??------Small-----Darmian
----------------David
Bailly je opcija pored Smalla ali treba ga lagano uvoditi. Tu jos skrpiti rupu i imamo najjaci tim epl-a. Sacekat sezonu da se isti uigra i onda atak na svim mogucim frontovima.
Klupa: Rash, Fosu, Mata, Depay, Morgan, Ander, Lingard, masina Young, itd.
Sa RC-a.DDG
Darmian - Smalling - Rooney - Shaw
Pogba - Verratti
Griezmann - James - Martial
Zlatan
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 20 jul 2016, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Pao Twitter 
Jedan dio mene vam kaze cestitam, a drugi hvala.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Zelim Fosua od pocetka u prvih 11 I svaku mogucu sansu za Rashorda. Rooney ce se morati trznuti jer vise definitivno nije alfa I omega I mora pokazivati dosta vise ako zeli biti u prvih 11.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Stvarno misliš da će klinac od 18 godina igrati kod Murinja?Rooney88 je napisao/la:Zelim Fosua od pocetka u prvih 11 I svaku mogucu sansu za Rashorda. Rooney ce se morati trznuti jer vise definitivno nije alfa I omega I mora pokazivati dosta vise ako zeli biti u prvih 11.
Jeste romantičari
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Potencijal Rashorda ne moze ignorisati sve I da hoce, nema tu neke prevelike dileme. Strah me jedino za Fosua, on je I veci potencijal nego sto je Pogba bio.topnik1 je napisao/la:Stvarno misliš da će klinac od 18 godina igrati kod Murinja?Rooney88 je napisao/la:Zelim Fosua od pocetka u prvih 11 I svaku mogucu sansu za Rashorda. Rooney ce se morati trznuti jer vise definitivno nije alfa I omega I mora pokazivati dosta vise ako zeli biti u prvih 11.
Jeste romantičari
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Čelzijeva akademija je miljama ispred vaše, pa ne znam baš da se neki klinac naigraoRooney88 je napisao/la:Potencijal Rashorda ne moze ignorisati sve I da hoce, nema tu neke prevelike dileme. Strah me jedino za Fosua, on je I veci potencijal nego sto je Pogba bio.topnik1 je napisao/la:Stvarno misliš da će klinac od 18 godina igrati kod Murinja?Rooney88 je napisao/la:Zelim Fosua od pocetka u prvih 11 I svaku mogucu sansu za Rashorda. Rooney ce se morati trznuti jer vise definitivno nije alfa I omega I mora pokazivati dosta vise ako zeli biti u prvih 11.
Jeste romantičari
Mislim razumijem vas, morate bit optimistični
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
'He's one of our own, he's one of our own...... Paul Pogba, he's just been on loan!'Gefufna je napisao/la:Jedan dio mene vam kaze cestitam, a drugi hvala.![]()
![]()
Naravno gospoda, a Juve strasan klub sa par smijesnih navijaca.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
@topnik trenutni kadar mu i ne omugaćava nešto drugačije, na desnoj strani je Darmian a pored njega se sigurno može naigrati. Zatim u veznom redu sigurno može poslužiti jer je zvijer, kako fizički, tako i tehnički na jako zavidnom nivou, zatim na stoperu isto bez ikakve dileme može.
Siguran sam da će Mou morati malo promijeniti svoju politiku u klubu kakav je Utd, vjerujem da je i uprava zahtijevala veču pažnju ka mladima tako da će se se i Jose morati prilagoditi tradiciji koju Utd slijedi od svog postojanja, a ne vidim i zašto bi mu bio problem kada na raspolaganju ima nekolicinu nevjerovatnih talenata koje bi svaki trener na svijetu koristio.
Siguran sam da će Mou morati malo promijeniti svoju politiku u klubu kakav je Utd, vjerujem da je i uprava zahtijevala veču pažnju ka mladima tako da će se se i Jose morati prilagoditi tradiciji koju Utd slijedi od svog postojanja, a ne vidim i zašto bi mu bio problem kada na raspolaganju ima nekolicinu nevjerovatnih talenata koje bi svaki trener na svijetu koristio.
Topnice moj tibocigledno nisi bas upoznat sa igrackim kadrom Uniteda.
Mou I nema bas nekog izbora na nekim pozicijama pa zato uigrava momke poput Axela ili Fosua. Rash se vec dokazao, njega ionako mora koristiti. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Javi se za listutopnik1 je napisao/la: Stvarno misliš da će klinac od 18 godina igrati kod Murinja?
Jeste romantičari
IspravljenoGefufna je napisao/la:Jedan dio mene vam kaze cestitam, a drugi place![]()
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Valjda ce(ako dodje) igrati blize golu recimo 433
Sa Herrerom i Morganom/Carrickom iza i tri naprijed se vec zna a opet Rooney u pm
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sa Herrerom i Morganom/Carrickom iza i tri naprijed se vec zna a opet Rooney u pm
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Umješao se i Real 
ali dobili odbijenicu od PaulaDevi1 je napisao/la:Umješao se i Real
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sasvim je sigurno da bi sa eventualnim dolaskom Pogbe vezni red Uniteda poprimio svoju konačnu sliku ... to da li je preplaćen (jeste naravno) nije toliko važno iz Unitedove perspektive, neka se time bave moralisti i romantici....
United toliko finansijski moćan da u svakom ljetnom prelaznom roku može sebi priuštiti igrača od 100 miliona eura bez da krši finansijski fair play ...
Čak i ako se ovaj transfer ne ostvari to neće biti United-ovom ili Woodward-ovom krivicom već iz nekih drugih razloga ... United je jednostavno ponudio dovoljno, na drugima je odluka sada ... a realno je teško ne pristati na cifru koja se spominje
United toliko finansijski moćan da u svakom ljetnom prelaznom roku može sebi priuštiti igrača od 100 miliona eura bez da krši finansijski fair play ...
Čak i ako se ovaj transfer ne ostvari to neće biti United-ovom ili Woodward-ovom krivicom već iz nekih drugih razloga ... United je jednostavno ponudio dovoljno, na drugima je odluka sada ... a realno je teško ne pristati na cifru koja se spominje
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Meltdown u najavi, Pero se neće lako predati 
Očajni goal.com prenosi da je cijena 110m€. Svejedno, welcome back Didier Pogba.
Going on up to a spirit in the sky...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.