FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mehidic je izrazito talentovan, ali na njegovu zalost nije imao dobre trenere koji bi njegov talent izbrusili, on jednostavno nije timski igrac apsolutno ne prati igru....to je moje misljenje.
Kako da nije smijesno. Deset utakmica vise, isto golova. Previse se ovdje gura nos u Husrefov poso. Nevjerovatno.Agamemnon je napisao/la:Smijesno poredjenje.katarakta je napisao/la:Sto su braca navalila na Mehidica. Mozda se covjek vise trudio na pripremama i izborio se za mjesto. Uostalom ko je to bolji od njeg. Sve u pet deka. Evo, naprimjer Veselinovic je prosle sezone u PL imao 900 minuta vise od Mehidica (10) utakmica, a dali su isto golova. A Mehidic je dao dva vrlo vazna. Zrinjskom i Olimpicu. Strpite se. Duga je sezona. Bit ce borbe za mjesta. Sada nam je konkurencija jaca nego prosle sezone, pa je ocekivati veliku borbu za startnu postavu.
Veselinovic radi sve sto jedno krilo treba da radi.
Prodori centarsutevi asistencije dribla,razigrava...
Znaci sve ono sto Mehidic ne radi.
Razlika u klasi je vise nego ocigledna.
Mehidic ne igra za tim,za kolektiv vec je sebicni magarac.
Jedino u cemu su njih dvojica isti je fizicka sprema po potrebi trce ko ludi sve ostalo je za klasu na strani Veselinovica.
Niko, niko, samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Ne trabunjaj Tita ti, sta najspremniji dosao bolan. Pitaj igrace ko je najspremniji dosao, ne bi vjerovao. A po tom pitanju moram i Efendica pohvaliti takodjer.RichmanBiH je napisao/la:Covjek trenira jako, dosao najspremniji. Kod husrefa majka ne bi zaigralo nezasluzeno, moras davati sve od sebe. Sad normalno da ce se nekad I pogrijesiti. Ne znam sta je pogrijesio toliko da vas iritira. Evropa, viceprvaci, ne ide nista preko noci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nisi izgleda ni procitao brate post.......katarakta je napisao/la:Kako da nije smijesno. Deset utakmica vise, isto golova. Previse se ovdje gura nos u Husrefov poso. Nevjerovatno.Agamemnon je napisao/la:Smijesno poredjenje.katarakta je napisao/la:Sto su braca navalila na Mehidica. Mozda se covjek vise trudio na pripremama i izborio se za mjesto. Uostalom ko je to bolji od njeg. Sve u pet deka. Evo, naprimjer Veselinovic je prosle sezone u PL imao 900 minuta vise od Mehidica (10) utakmica, a dali su isto golova. A Mehidic je dao dva vrlo vazna. Zrinjskom i Olimpicu. Strpite se. Duga je sezona. Bit ce borbe za mjesta. Sada nam je konkurencija jaca nego prosle sezone, pa je ocekivati veliku borbu za startnu postavu.
Veselinovic radi sve sto jedno krilo treba da radi.
Prodori centarsutevi asistencije dribla,razigrava...
Znaci sve ono sto Mehidic ne radi.
Razlika u klasi je vise nego ocigledna.
Mehidic ne igra za tim,za kolektiv vec je sebicni magarac.
Jedino u cemu su njih dvojica isti je fizicka sprema po potrebi trce ko ludi sve ostalo je za klasu na strani Veselinovica.
Da je dao 10 golova vise,a nemoguce jer nije mu to primarni posao...
Fazon je u tome sto momak ima problem u glavi i uopste neradi ono sto mu je primarna zadaca kao krilnom igracu. ..
Dok Veselinovic igra...podjednako uspjesno u ofanzivi i defanzivi. ..u svim segmentima....dok Mehidic sve sto uradi prije zasere u samom kraju.
Poput krave koja da 20 l mlijeka ritne se i prospe.
Neznam da li ne zelis ili nemozes svatiti,ali za mene ova diskusija je gotova izgleda da se ne razumijemo

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Beduin je napisao/la:Ne trabunjaj Tita ti, sta najspremniji dosao bolan. Pitaj igrace ko je najspremniji dosao, ne bi vjerovao. A po tom pitanju moram i Efendica pohvaliti takodjer.RichmanBiH je napisao/la:Covjek trenira jako, dosao najspremniji. Kod husrefa majka ne bi zaigralo nezasluzeno, moras davati sve od sebe. Sad normalno da ce se nekad I pogrijesiti. Ne znam sta je pogrijesio toliko da vas iritira. Evropa, viceprvaci, ne ide nista preko noci.
Igraci, mislis na one koji su sebi najbolji, I koje treneri neopravdano zapostavljaju? Ok.
UPRAVA NAPOLJE!
- Beduin
- Kontakt:
Jah, nek je Mehidic dosao najspremniji, haha. Idi druze unosi cumur komsijama, mani se subjektovnosti neopravdane.RichmanBiH je napisao/la:Beduin je napisao/la:Ne trabunjaj Tita ti, sta najspremniji dosao bolan. Pitaj igrace ko je najspremniji dosao, ne bi vjerovao. A po tom pitanju moram i Efendica pohvaliti takodjer.RichmanBiH je napisao/la:Covjek trenira jako, dosao najspremniji. Kod husrefa majka ne bi zaigralo nezasluzeno, moras davati sve od sebe. Sad normalno da ce se nekad I pogrijesiti. Ne znam sta je pogrijesio toliko da vas iritira. Evropa, viceprvaci, ne ide nista preko noci.
Igraci, mislis na one koji su sebi najbolji, I koje treneri neopravdano zapostavljaju? Ok.
075 ❤
075 ❤
Nema potrebe da se raspravljamo na ovu temu, vjerujem da neki od nas poznaju licno igrac pa ne mogu bit objektivni..... nema tu puno mudrovanja sezona pocinje za 3 dana i svi igraci nam trebaju, a forma i kvalitet ce se vidjeti nakon 3-4 utakimce i poslide toga nece biti nikakvog izgovora .. navijaci(Tusanj) ce da izaberu svoje ljubimce a i dezurne krivce.
Samo naprijed Husrefe i nek uvijek Merzic igra umjesto Kostica ako igrac nije spreman ispostovati ono sto trener kaze. Sta kazete, reko ne moze igrati lijevog beka u pripremnoj utakmici (a zna da stizu dvojica koji ce to igrati) jos treneru kaze, i vi ga branite. Zato sad klupica, neka neka, nista labavo, na klupi se sigurno nece umoriti nit ce mu biti tesko. I da, Mehidic uvijek prije Govedarice na krilu a i kad poredite igrace, Mehidic je kompletniji igrac od Veselinovica, samo sto nema kontinuitet koji on ima, vi ili ne vidite ili ne zelite da vidite utakmice koje Veselinovic kardinalno lose odigra, ali Mehidicu se uvijek dlaka u jajetu trazi.
-
- Kontakt:
@beduin
Ako je iko subjektivan to si ti. Ja sam objektivan, sa strane promatram situaciju citam forum. Nevjerovatno koliko mrznje prema ljudima koji su vas digli od dna do najve eg uspjeha u historiji. Al ok, dok je takvih prijatelja kome trebaju neprijatelji.
Ako je iko subjektivan to si ti. Ja sam objektivan, sa strane promatram situaciju citam forum. Nevjerovatno koliko mrznje prema ljudima koji su vas digli od dna do najve eg uspjeha u historiji. Al ok, dok je takvih prijatelja kome trebaju neprijatelji.
UPRAVA NAPOLJE!
Pa nije Husref tolika neznalica da stavlja igraca koji mu nece odradjivati zadatke. Cim to ne bude radio, ima da grije klupu. A kad odes na klupu, dugo se ne vracas. I Mehidic je nase jedino krilo koje hoce i smije sutnut sa distance. Ovdje se i Efendic ismijavao, ali kontinuitet i samopouzdanje napravise od njeg super beka.
Niko, niko, samo Sloboda
ako cemo biti iskreni, mi osim Veselog nemamo odlicno krilo, upravo iz tog razloga smatram da nam je potreban jos jedan sexator na krilnoj poziciji da bi se osvojila titula, ovako mislim da nece ici, sto ne znaci i da nece
Govedarica, Mehidic, Zec, sve je to u 10 deka, svaki igrac ima svoje prednosti i mane, pa kada sve to saberes i oduzmes, vidis da tu niko od njih ne odskace i vodeci se tom logikom, Husref moze bilo koga od njih stavit' da igra, na isto mu ga dodje, jedan ce odigrat' jednu dobru tekmu, drugi drugu, treci trecu, a niko od njih nema kontinuitet dobrih igara, pa da se Husrefu zamjeri sto pocinje ovaj ili onaj
Govedarica je igri 1 na 1, a i generalno u igri u polju bolji od obojice, ali nema zavrsni potez, tu je slabiji od obojice.. Mehidic ima zavrsni potez, ali igra u polju mu je kako kad, nekada dobra, nekada bas losa, nekada djeluje kao da osnove fudbala nije naucio (sto neko gore napisa, da je imao trenera da ga izbrusi, postao bi igrac od njega, ovako tesko).. Zeca, iskren da budem i nisam pratio, ali po onome sto sam cuo kada smo igrali protiv njih, radi se o brzonogom igracu sto mu je vjerovatno i najjaci adut, a i generalno je po gol protivnika opasniji od obojice
tako da, u paketu, niti jedan od njih nije nivo Veselog, pa da se tu dize neka frka, zasto igra ovaj, zasto ne igra onaj, kako god Husref da odluci, isto mu ga dodje.. samo da ne forsira jednog od njih trojice, kada niti jedan ne odskace, tu bi Husref pogrijesio kada bi to uradio
Govedarica, Mehidic, Zec, sve je to u 10 deka, svaki igrac ima svoje prednosti i mane, pa kada sve to saberes i oduzmes, vidis da tu niko od njih ne odskace i vodeci se tom logikom, Husref moze bilo koga od njih stavit' da igra, na isto mu ga dodje, jedan ce odigrat' jednu dobru tekmu, drugi drugu, treci trecu, a niko od njih nema kontinuitet dobrih igara, pa da se Husrefu zamjeri sto pocinje ovaj ili onaj
Govedarica je igri 1 na 1, a i generalno u igri u polju bolji od obojice, ali nema zavrsni potez, tu je slabiji od obojice.. Mehidic ima zavrsni potez, ali igra u polju mu je kako kad, nekada dobra, nekada bas losa, nekada djeluje kao da osnove fudbala nije naucio (sto neko gore napisa, da je imao trenera da ga izbrusi, postao bi igrac od njega, ovako tesko).. Zeca, iskren da budem i nisam pratio, ali po onome sto sam cuo kada smo igrali protiv njih, radi se o brzonogom igracu sto mu je vjerovatno i najjaci adut, a i generalno je po gol protivnika opasniji od obojice
tako da, u paketu, niti jedan od njih nije nivo Veselog, pa da se tu dize neka frka, zasto igra ovaj, zasto ne igra onaj, kako god Husref da odluci, isto mu ga dodje.. samo da ne forsira jednog od njih trojice, kada niti jedan ne odskace, tu bi Husref pogrijesio kada bi to uradio
neće na dobro Husrefovo inaćenje sa svima,vjerujte da neće!!Dobar je trener al .......kako god on odgovara za rezultate a cim dođu 2-3 loša zna se!!
Kukavica ne smije da kaze da je cilj i zadatak mu ove godine TITULA.zdapi ne smije javno reći to!!
Kukavica ne smije da kaze da je cilj i zadatak mu ove godine TITULA.zdapi ne smije javno reći to!!
DRŽAVA TUZLA!!
Jesi mozak. Pritisak na svoju ekipu da napravi. Cilj mu je Evropa, ako nisi upratio i dogovor je takavNjonjoVam je napisao/la:neće na dobro Husrefovo inaćenje sa svima,vjerujte da neće!!Dobar je trener al .......kako god on odgovara za rezultate a cim dođu 2-3 loša zna se!!

Niko, niko, samo Sloboda
Evropa je cilj. To su rekli svi igraci koji su došli.NjonjoVam je napisao/la:neće na dobro Husrefovo inaćenje sa svima,vjerujte da neće!!Dobar je trener al .......kako god on odgovara za rezultate a cim dođu 2-3 loša zna se!!
Evo i video.
[youtube][/youtube]
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Beduin
- Kontakt:
Ko si uopste ti druze? Kazes "ljudi koji si NAS digli", ti nisi Slobodas?RichmanBiH je napisao/la:@beduin
Meni je prvenstveno bitan rezultat Slobode, nisam nikakav prijatelj sa nekim nasim igracem, samo imam malo vise kontakta sa pojedincima, nebitno kojim kanalom. Ali sam po prirodi takav da ne volim nepravdu pa makar to bilo i protiv mene ne kraju i smijesno mi jr citati da je Merzic npr. u boljoj formi pa zbog toga igra, zato sam se i odvrnuo na to. Zato sam i napisao sta sam napisao i stojim iza toga, sto ne znaci da zelim Slobodi neuspjeh, kao ni nasim igracima i treneru. U posljednje vrijeme ne gotivim Husrefa i to je moj stav, razloge zna ko treba da zna, a ponajmanje treba da to izlazi u javnost i naskodi nekom igracu.
Zato se izrelaksiraj druze malo, j3be mi se za Husrefom kao Husrefom, takodjer i za Kosticem kao Kosticem i ostalima... ove sezone vecina nas ocekuje trofej i sve ostalo je za mene neuspjeh, sad kad smo prosirili roster (pa i pojacali se malo), vracamo dugove ubrzano, i Kanton zainteresovali da nam pomogne, grad uz nas kao nikad do sad, jos samo sljakamo sa generalnim sponzorom kako bi se i Azmir malo rasteretio i jos jedino prizeljkujem.
075 ❤
075 ❤
Iskreno zaboli me qurac ko ce da istrci na teren u Subotu, ja samo zelim da mi pobijedimo i da svaki igrac da maksimum i ostavi srce na teren, da opravdaju ocekivanja navijaca. Nemoj te glumit ovdje Sir Alexa Fergusona, Ancelotija, Guardiolu, Murinha itd nego budite navijaci, kritike mogu ici poslije utakmice i tokom sezone a ostavimo Husrefa i drustvo neka rade kako oni znaju.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne mozemo ocekivati trofej nikada i reci da je nesto manje od toga neuspjeh. Situacija jeste bolja nego prije ali opet par drugih ekipa je u boljoj situaciji i ravnopravni su ili bolji.
Znaci samo opusteno pa sta bude, ne treba stvarati nikakav pritisak sada igracima i treneru. Ovaj dio sezone treba biti tolerantan maksimalno , a i kada dodje liga za prvaka svasta moze biti. Ne moze se trofej garantovati nikako jer tu ima dosta faktora i svih pet ekipa gleda da samo ugrabi Evropu, a za trofej sta bude.
Olimpik i Radnik su nenadano osvojili trofej, tako da se nikad nista ne zna.
Znaci samo opusteno pa sta bude, ne treba stvarati nikakav pritisak sada igracima i treneru. Ovaj dio sezone treba biti tolerantan maksimalno , a i kada dodje liga za prvaka svasta moze biti. Ne moze se trofej garantovati nikako jer tu ima dosta faktora i svih pet ekipa gleda da samo ugrabi Evropu, a za trofej sta bude.
Olimpik i Radnik su nenadano osvojili trofej, tako da se nikad nista ne zna.
Bgm ne valja ovo što predsjednik igračima i treneru govori da je cilj Evropa, a navijačima da je cilj titula. 

defour je napisao/la:Samo naprijed Husrefe i nek uvijek Merzic igra umjesto Kostica ako igrac nije spreman ispostovati ono sto trener kaze. Sta kazete, reko ne moze igrati lijevog beka u pripremnoj utakmici (a zna da stizu dvojica koji ce to igrati) jos treneru kaze, i vi ga branite. Zato sad klupica, neka neka, nista labavo, na klupi se sigurno nece umoriti nit ce mu biti tesko. I da, Mehidic uvijek prije Govedarice na krilu a i kad poredite igrace, Mehidic je kompletniji igrac od Veselinovica, samo sto nema kontinuitet koji on ima, vi ili ne vidite ili ne zelite da vidite utakmice koje Veselinovic kardinalno lose odigra, ali Mehidicu se uvijek dlaka u jajetu trazi.

Naravno ako je to razlog za Kostica slazem se. Inace nije ni pocela sezona Husrefa smo strasno popljuvali.
A sto se tice cilja, Husref ima ugovor na godinu koji se produzava ako izbori Europu. Valjda je jasno onda.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 21 jul 2016, 00:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.