Šta imaš protiv najzahvalnijeg igrača u ekipi.Rafko sasvim dobro odrađuje platu.muamerc je napisao/la:Igra Rafinja tako da djaba trazis
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
1974---1975---1976---2001---2013---2020
lijepa kontrica s naše strane, samo se sjetite koliko dugo smo sa Guardiolom čekali da napravimo prvu kontru
Prevario sam se, obrisi Carlovog sistema se mogu vidjeti, pogotovo u odbrani tj. kad nemamo posjed. A nesto se vidi i u napadu (tranzicija, sto prije nije postojalo) iako je ovo 99% Pepova igra.
- luca toni 9
- Kontakt:
Pa dobro sad...nazire se 433 formacija, bez desetke. Naravno da se individualno nema sta komentarisati, pripreme tek pocele.muamerc je napisao/la:Ma prerano je za bilo kakve kritike, bilo timske bilo individualne. Ovo ni nalik bilo kakvom sistemu, jos je rano.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."
...muamerc je napisao/la:Prevario sam se, obrisi Carlovog sistema se mogu vidjeti, pogotovo u odbrani tj. kad nemamo posjed. A nesto se vidi i u napadu (tranzicija, sto prije nije postojalo) iako je ovo 99% Pepova igra.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 14 dec 2017, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Igramo se sa Guardiolinom prćijom,Don Carlo to lagano čupa iz one letargije i peljanja lopte pod Pepom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pepovi vjerni sljedbenici Rafko, Bernat i Alaba baš igraju i dalje po njegovom sistemu, al pogledajte npr. Riberya koliko više slobode ima i Alonso nije više striktno zarobljen između dva stopera, mada neozbiljno je taktički ozbiljno komentarisati ovu neozbiljnu utakmicu, al lijepo je vidjet promjene. Usput, Green je jadničak mogao do sad 3 gola dat, al nešto se usere kad treba šutat.
Bice ovo masinerija kad se svi vrate, sa Robbenom, Costom, Thiagom... Treba iskoristiti ovo sto ih je Pep naucio da igraju sa loptom i na malom prostoru.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Meni je ovo ljepota kako Bayo igra u prvom poluvremenu. Jednostavno, brzo samo nam fali neko da sve to završi.
Green imao dva zicera i Alaba jedan, golman ih spašavao lako je moglo biti 3:0.
Bravo Carlo, bez pola tima već ovako dobro igramo, šta će biti kada se vrati druga polovica.
S druge strane City već počeo sa besmislenim dodavanjima u zadnjoj liniji
Nemaju nikakve igre.
Bravo Carlo, bez pola tima već ovako dobro igramo, šta će biti kada se vrati druga polovica.
S druge strane City već počeo sa besmislenim dodavanjima u zadnjoj liniji
Nemaju nikakve igre.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Dobice ovo City, al nema veze
Dobice City jedino ako ce uvest do kraja Nasrija, Kompanya, Yaya Tourea, a već su uveli Clichya i Bonya, a mi da nastavimo uvedit nase youngstere.
Rezultat je porpuno nebitan, moze biti 20-0 vidjeli smo sto smo trebali vidjeti.
Eno sad, jesi uopce gledao City prethodnih godina? Ljudi tako igraju ima 4 godineBundesliga je napisao/la:Meni je ovo ljepota kako Bayo igra u prvom poluvremenu. Jednostavno, brzo samo nam fali neko da sve to završi.
S druge strane City već počeo sa besmislenim dodavanjima u zadnjoj liniji![]()
Nemaju nikakve igre.
Smiješnog gola Bože 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pepijeva plava naftasko gradska prcija na haparatimaharden je napisao/la:Smiješnog gola Bože
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
-
Bundesliga
- Kontakt:
Djeca ih dobiše 
I am not yet born; O hear me.
Broj 3 mi se svidja, je li Hagler ili nešto tako, zna neko malo više o njemu?
Stern des Südens
- Omerbavarac
- Kontakt:
Igraju ova djecica, nema sta. Borili su se sjajno i pokazali su puno, bice tu materijala za buducnost Nurnberga, Bochuma, Dortmudna i ostalih nizerangiranih ekipa.
Carlov rad se vec primijeti, barem na pojedinim igracima. Vidjecemo kako ce to izgledati za dva mjeseca.
S druge strane se vidi i Pepov rad, pogotovo kada je presing u pitanju. Mislim da je tu najjaci i da mu ekipe igraju najbolji presing kada im to nalozi.
Sad Amerika i turneja te mecevi sa Italijanima i Realom.
Carlov rad se vec primijeti, barem na pojedinim igracima. Vidjecemo kako ce to izgledati za dva mjeseca.
S druge strane se vidi i Pepov rad, pogotovo kada je presing u pitanju. Mislim da je tu najjaci i da mu ekipe igraju najbolji presing kada im to nalozi.
Sad Amerika i turneja te mecevi sa Italijanima i Realom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Na Squawki su postavili clanak o pet taktickih ustimavanja koje ocekujemo od strane Carla ili koje ce ispraviti, evo ukratko:
1. Svi kljucni igraci ce biti na "svojim" pozicijama (Alaba lijevi bek, Lahm desno, Javi sredina terena i Muller pozicija desetke, Lewa oslobodjen taktickih zadataka)
2. Cetvorica u odbrani (ovdje se sve zna, Bernat i Rafinha bekapi na bokovima, samo fali taj bekap stoper)
3. Vise slobode u igri (manje taktickih zadataka i obaveza)
4. Jasno definisana sredina terena sa vjerovatno tri igraca u formaciji - holder (Javi, Kimmich i Alosno), box-to-box (Vidal i Sanches) i kreativac (Thiago)
5. Kontra napadi i igra iz tranzicije, branjenje iza lopte nasuprot kontra presinga i sto brzeg vracanja posjeda.
Ovo nisu ustimavanja, ovo je napustanje Pepove filozofije
1. Svi kljucni igraci ce biti na "svojim" pozicijama (Alaba lijevi bek, Lahm desno, Javi sredina terena i Muller pozicija desetke, Lewa oslobodjen taktickih zadataka)
2. Cetvorica u odbrani (ovdje se sve zna, Bernat i Rafinha bekapi na bokovima, samo fali taj bekap stoper)
3. Vise slobode u igri (manje taktickih zadataka i obaveza)
4. Jasno definisana sredina terena sa vjerovatno tri igraca u formaciji - holder (Javi, Kimmich i Alosno), box-to-box (Vidal i Sanches) i kreativac (Thiago)
5. Kontra napadi i igra iz tranzicije, branjenje iza lopte nasuprot kontra presinga i sto brzeg vracanja posjeda.
Ovo nisu ustimavanja, ovo je napustanje Pepove filozofije
- gerdmuller
- Kontakt:
To znaci da bi Müller preselio na klupu a to je prosto nemoguce.Ja sam gotovo siguran u formaciju 4-2-3-1 kao pod Juppom.Sto se tice tekme Carlu pobjeda Pepu posjed lopte i svi zadovoljniluca toni 9 je napisao/la: Pa dobro sad...nazire se 433 formacija, bez desetke. Naravno da se individualno nema sta komentarisati, pripreme tek pocele.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.